Февруарските бебоци - малки, сладки жабоци :)

• 61 391
  • 481
  •   1
Отговори
# 270
tsveti_djukelova, около мен всички мами се оплакват, че децата им не ядат. За различни възрасти става дума, така че може и от жегата да е. При нашите февруарчета мъката е още по-голяма - мъчат ги и жегата и венците, та още повече не ядат.  Rolling Eyes

# 271
Оги вече си хапва както преди. Изглежда си промени режима. Вече яде на 4 часа, а аз го карах на 3 часа за това не е ял, просто не е бил гладен. Сега заспива на 3 -тия час и като се събуди го храня. Дори прояде и купени зеленчукови пюрета на Бебивита и съм много доволна. Ще продължа да му правя разбира се, но като нямам възможност вече няма да се притеснявам.  Simple Smile

# 272
Здравейте мами, ние сме на 5 месеца изцяло на кърма , но от една седмица имам бяло течение . Дайте ми някакъв съвет, какво да правя, страх ме е да си сложа Гиназол, заради кърмата? Приятна събота и неделя :*

# 273
Здравейте мами, ние сме на 5 месеца изцяло на кърма , но от една седмица имам бяло течение . Дайте ми някакъв съвет, какво да правя, страх ме е да си сложа Гиназол, заради кърмата? Приятна събота и неделя :*
Гино певарил - свещички. Има ги по 50 и по 150 мг. Изписвали са ми ги и при бременност и при кърмене.

# 274
  • Варна

Беше ли на лекар?

# 275

Беше ли на лекар?

Не не съм ходила, но и не ми се ходи, какво ли не сами изписвали, от няколко години се борех с гъбички, по-оправих се, забременях в 7м. пак ми започна, и от няколко дни по-обилно течение имам, а цикъл все още не. заради кърменето

# 276
Гино певарил - свещички. Има ги по 50 и по 150 мг. Изписвали са ми ги и при бременност и при кърмене.

Благодаря ти сърничке Simple Smile

# 277
Здравейте. Днес бяхме на консултация Оги е пораснал с 2 см- 69см и е качил 520 гр-8960 кг. Взеха му кръв и урина за изследване и му биха 2 имунизации-плака доста и скоро след това заспа. Педито каза да въвеждам вече месата (до сега само пилешко е ял),след това попара, но аз смятам глутена да го въведа 8 месец, а млечни( сирене,извара,масло) 7 месец,кисело мляко 8-9 месец.
Два месеца не давах Вигантол по съвет на педито, но е време пак да започна. И това е от нас. Вашите бебоци как са,хапват ли,имат ли зъбчета?

# 278
Здравейте и от нас. Нямаме все още зъбче.
При нас захранването е тотален провал. Нищо не иска да яде, бяхме започнали добре с тиквено пюре, следващите зеленчуци ги давах със зор, вече и тиква не иска, днес пробвах с пащърнак - същата работа. Иска си кърма човекът и това е. Аз давам колкото успея, със зор и залъгване изяжда максимум 125 мл. като понякога го давам на два пъти.  Mr. GreenНадявам се да имам успех с плодовите пюрета следващия месец и после и с кашите. Има ли някой злоядец като нас?

# 279
  • София
Никола беше започнал да яде всичко около седмица ядеше и го почнаха зъбите, сега от седмица пак не яде, но си има зъбче вече Simple Smile Последните 2 дни е ад и очаквам включване и от друго Simple Smile

# 280
Здравейте, мами Simple Smile
Вчера бяхме на консултация. Бебо е вече 7 кг и 69 см на 7 м. Биха му две ваксини, тъй като сме изостанали поради липса на ваксини. Има 3 заместени хранения - с попара, пюре и каша. Педиатърката каза да въведа и супа
Започнаха ли бебчетата ви да седят? Моито бебче може да седи само, ако е подпрян Simple Smile

# 281
  • София
vivi_88 Искам да те питам попарата как я правиш, аз нямам никакъв успех с нея, дави се и се напъва да повръща, защото не е толкова гладка като пюрето и кашата... Постепенно ли я въведе? Иначе на въпроса ти, Ники не може да седи изобщо, а и не иска... В количката съм го слагала, но отново за кратко, защото се извива напред и не спира докато не го взема.

# 282
Честита 6-та месечинка на бебе Габи.Да расте жива и здрава и да радва мама листопад.

# 283
Здравейте майчета как са вашите бебоци в тия жеги и с никнещите им зъбки?Аз съм много притеснена,защото Николай не сучи както преди на 2 часа,а е на 5м. и 2с. и все още е само на кърма.Наддава добре,но притесненията ми са,че няма такова стимулиране на гърдите и се страхувам да не намалее или да не спре.Вашите бебоци на колко часа сучат,тези които не са захранени?

# 284
Моята щерка е супер злояда. Много малко яде. И с пюретата е така, и с млякото. А като не наддава добре, почнах да я храня от шише. Вече седмица от тогава и през последното денонощие не е сукала колкото и а й предлагам. Изцеждам се, но излиза малко, а чувствам леко напрежение в гърдите. Много ми е гадно, дори като лапне зърното, просто стои така и не суче. Стига й само да чуе някакъв звук, за да остави гърдата и да се оглежда за източника. А спокойствие никакво, няма как да се изолирам от сестра й, защото съм сама с двете по цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт