Какво се случи след раздялата?

• 19 415
  • 84
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Родителите ми са в същия град, но категорично ми заявиха, че разведа ли се те повече дъщеря нямат, така че ми остава варианта някоя скромна квартира. Абе сложна ситуация Grinning

Ох, още ли ги има тия индивиди?!?
Сами, тогава иди в по-голям град. Да, и квартирите ще са по-високи, но пък има и евтини варианти за по-малка площ. Пък за работа има повече възможности.

# 61
  • shumen
Сами,и аз мисля така.Щом не искат родителите ти да ти помагат отиди в друг по голям град и си търси работа.Аз също съм от малък град и не работя,но си търся работа и ако намеря започвам веднага и да дават 450 лева.На мен обаче нашите ми помагат с малкия.

# 62
Не знам какво да правя, момичета. Понякога си казвам не е лош човек, да търпя и да не разделям детето от баща си, само.защото не се обичаме вече. От друга страна жертвам личното си щастие, спокойствие и душевен мир, което пък няма как да не се отрази пак върху детето. Не знам какво да предприема. Моля някой, който е бил в подобна ситуация да изкаже мнение. Още съм на 26 и мисълта, че мога да прекарам още дълги години в такова безсмислено съжителство ме плаши. Но пък и щастието на детето е изключително важно. Дайте мнение, съвет, препоръка...каквото и да е. Нямам с кого да споделя. Sad

# 63
намери си работа, занимание някакво, спри да го мислиш толкова. Според мен твоето си е от чиста скука.

# 64
Сами няма кой да ти каже кое е правилното решение, ти си знаеш какви са ви отношенията. Не вярвам единствената причина да е "вече не се обичаме". А когато твърдо го решиш, просто намираш начин, набелязваш си план и го правиш. 1. Стабилна работа 2. Къде ще живея 3. Как ще се справиш с детето сама 4. правиш го. А ако само това е причината седнете и поговорете с ТМ, може пък да се оправят нещата.

# 65
Но пък и щастието на детето е изключително важно. Дайте мнение, съвет, препоръка...каквото и да е. Нямам с кого да споделя. Sad

Щастието на детето зависи от това дали майката е щастлива..
Кога ще се проумее това? newsm78

П.С - 2 пъти "разведена" съм и с тежки раздели.
И пак си построих живота отново..
Защото винаги съм вярвала, че си струва и трябва да бъда Аз щастлива - а с мен и детето.

# 66
  • Бургас
Здравейте, и от мен! Моята раздяла е съвсем скорошна. И да си призная никак не ми е лесно, тъй като съм от друг град ми е много самотно. Нямам близки, които да ми помагат с отглеждането на шестмесечното ми слънчице, буквално до WC не мога да отида спокойно. Надявам се по - скоро да се съвзема, че малката разчита за всичко на мен.
Тепърва ми предстои да водя дело за издръжка и срещи с детето

# 67
Boyana, какво е станало? Защо толкова скоро след раждането сте се разделили?

# 68
  • Бургас
Boyana, какво е станало? Защо толкова скоро след раждането сте се разделили?
Той направи всичко възможно, за да ме накара да се разочаровам от него. Като основна причина за раздялата ни няма, факторите бяха много.
Няма да забравя как лежах в патологията(карах тежка бременност), а той не дойде дори веднъж на свиждане,като по телефона ми обясняваше, че след работа ремонтира апартамента ни. Като излязат от болницата сама, той не беше счел за необходимо да дойде да ме вземе, разбрах, че и една стена не е боядисала. Когато наближи терминът ми, майка ми дойде, тя живее в чужбина и в годината се виждаме за около две седмици, моят мил и вдигнал такъв скандал, докато аз бях в болницата с бебето, че майка ми се изплашила да не я набие. А помежду другото да спомена, че откакто се е родила дъщеря ни той е купувал няколко пъти памперси и козметика, всичко останало, като започнеш от креватче и количката та стигнеш до бодитата са подаръци от мама и баба, дори раждането го плати майка ми, а накрая той я изгони. Така се озовах с детето от болницата в къщи съвсем сами. Голям рев падна, толкова се притеснявах, че незнаех какво да правя. Аз съм на 31 г., но за първи път виждах новородено. И така сред ред скандали и унижения накрая прояви и физическо насилие и това преля чашата.

# 69
Да, може би си права. А ти нямаш ли приятели в града, където живееш? Защо не отидеш при майка си в чужбина, тъкмо детенцето е още малко и няма да му се налага да свиква наново.

# 70
  • София
Милата, даже много си търпяла! То си герой, махай го тоя от главата си веднъж-завинаги, по-добре сама, отколкото с такъв като него. Ти в неговия град ли си, защо не се преместиш в своя?
Сами, ако бащата е признал детето няма да може да иде в чужбина. Но в друг град - да

# 71
  • shumen
Сами,ти си герой!Аз след раздялата се преместих в друг град при нашите.
Аз сега водя дело за издръжка,а той бил завел за вижданията с детето.

# 72
  • Бургас
Рядко ми остава време да пиша, но с интерес следя темата. Да, детето е припознато от бащата, а той не би ме упълномощил да пътуваме зад граница.В момента съм в неговия град, но в най - скоро време ще отпътуваме за моя. Докато ми свърши майчинството,после ще трябва да се върна обратно, заради работата.

# 73
  • shumen
Бояна,няма значение дали ти е изтекло майчинството,за да се преместиш в твоя град.Те ти го превеждат по банков път и не е проблем.

# 74
  • Бургас
Аз до няколко дни ще си отида в моят град, а след като ми изтече майчинството ще трябва да се върна обратно в родния град на мъжа ми. Явно от бързане в предния пост несъм се изразила много ясно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт