Какво се случи след раздялата?

• 19 414
  • 84
  •   1
Отговори
# 75
  • shumen
Бояна,сега разбрах.А за да си останеш в твоя град няма ли някаква възможност да напуснеш или смениш работата?

# 76
  • Бургас
Много си харесвам сегашната работа и като си помисля колко усилия положих, за да ме назначат на тази позиция... Просто рядко се появява такава възможност.
Вие как сте момичета? Аз вчера боядисах яйцата. Утре чакам мама да дойде, ще останем в квартирата за празниците, после стягаме багажа и се прибираме в къщи

# 77
  • shumen
Бояна,благодаря,добре сме.
Аз яйцата ще боядисвам утре.Ще сме си с нашите в нас за Великден сами.Нашия тати явно е забравил,че има дете и вече месец не се е обаждал и не искал да идва да види малкия.Той,не,че за 7 месеца как сме се разделили се е скъсал да звъни и идва,но както и да е.

# 78
  • На черешата
 Бояна, ще се справиш. Щом си се решила на такава стъпка с пеленаче, значи си силен човек. И моята майка живее в друг град. След развода се озовах в София с 2 малки деца. Голяма борба беше, но се справих. Сега, 5 години по-късно са по-големи и относително самостоятелни. Имаме финансови проблеми понякога, но като цяло се справяме добре.  Hug

# 79
Здравейте и от мен  bouquetКогато мина това време ,  сякаш беше вчера или сякаш не се е случвало никога. След пет години разведена, отношенията ни са по приятелски от всякога, детето е щастливо, никой не се бърка в пространството на другия. На него не му провървя с жената  с която се опита да гради семейство, но пък аз се чувствам много по спокойна и щастлива. Понякога е трудно, но по добре така от колкото зле придружавана!

# 80
  • Бургас
Момичета, във влака съм и пътуваме за София. Малката ми принцеса сега спинка, надявам се, че ще поспи и в автобуса. Много се вълнувам.
Торнадо, окуражавам се като чета за това как сте се справили и се ннадявам скоро и при мен нещата да станат по - лесни. Засега и при мен се очертава да се сблъскам с финансовия проблем, тъй като вчера ММ ми съобщи, че са го изгонили от работата и съответно няма да ми помага за разходите на дъщеря ни. 

# 81
Бояна всичко ще е наред. Купувай си неща втора употреба, само за храна най-скъпото. Ще се справиш. Успех.

# 82
  • shumen
Бояна,Кристина е права.Аз също пазарувам дрехи втора употреба за малкия и мен,а само за храната най-скъпото.Също може и да го осъдиш за издръжка и да ти дава някакви пари все пак.

# 83
  • На черешата
 Няма значение, дори и да е безработен ще ти присъдят издръжка, дори и минималната. Кураж мамче, нещата ще се подредят!

# 84
Дрехи може да търсиш от познати ,от приятели ,от колеги.Готви манджи ,че е по пестеливо.Ако не те е страх готви на газ.И питай ,ако има нещо.
Те ще присъдят ,но дали ще я дава.

Общи условия

Активация на акаунт