Пролет,лято,есен,зима, бременните от Искам Бебе тук ще се разписват - тема 25

• 26 393
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • Сливен
Меци, ние с теб днес по всички теми, в които пишем се припокриваме - и  при мен гаденето продължава с пълна сила, но пък си ми личи отдавна, вече нося само клинове, дънките ми стават, ама ми стягат и вече спрях да ги нося.
Кашмирче, и аз не съм компетентна по този въпрос.

# 226
  • В къщурката на хълма на феите
Кашмирче сега като каза за дребосъчка, та се сетих как аз предната бременност много се притеснявах, че Ема върви дребна .. другите мами се връщат от консултация и едната вика моето е 3 кила, другата вика моето 2.800, третата вика 3.200 .. пък аз какво да кажа моето няма 2 кила и половина и си викам бреееей лоша работа .. изобщо не се сетих, че после ще трябва и да го раждам тва дете и ако е слонче, през моето Д ще излиза Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 227
  • NE
Стискам палци на всички с прегледите.
Аз ви чета ей така да ви се радвам. Скоро не обмислям такава "лудост". Blush

# 228
  • София
Мец, права си Mr. Green Mr. Green
Феичка, разписвай се  Hug

# 229
  • В къщурката на хълма на феите
Скоро не обмислям такава "лудост". Blush
не обмисляй бе, то Господ много обичал да го размисват с дългосрочни планове .. и аз си викам ей ся таман, докато го направим тва второто /ако изобщо успеем да го направим/, Ема ще е в предучилищна и е го дей .. аха и да е в предучилищна Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 230
  • shumen
Фейчка,разписвай се.

# 231
  • NE
А Меци ... бъз ме е. Laughing

# 232
  • София
Аз пък си взех някаква нормална паста - астера със стягащо действие и венците ми за седмица спряха да кървят.
Иначе сме добре, излежаваме се, корема ми спадна, бебчо е с глава в таза, готов на стартова позиция, още 2 седмици и ще го коткам да излиза  Laughing

# 233
Мен за венците само сандрина ме спаси. По два три пъти на ден жабурках.

# 234
paradontax, listerine и смрадлика (сандрин или домашна запарка). Спасява всеки път. Ако не помогне, питай за подходящ антибиотик

# 235
  • shumen
Сандрина действаше и при мен безотказно.
Сега,ако кървят се жабуркам с водата на Вадамекум,но за бременни не знам става ли.

# 236
Ау, Витаминка, мн бързаш. Аз в 37 седмица още багажа не бях стегнала...
Утре съм на ЖК.

# 237
  • София
Гушка ми се вече бебе, багажа е на линия, всичко си е по местата, само времето да мине по-бързо, ако обича  Laughing

# 238
  • Северозапада
После ще ти липсва корема  Grinning

# 239
  • NE
Аз що сълзи изревах че ми го няма корема. Хем знаех, че си имам едно хубаво бебе и пак все едно нещо ми бяха отнели. Така е със следродилната депресия. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт