Светлината на моя живот - Тема 1

• 93 100
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Ето един невероятен колаж с Великолепни снимки на Анас и Депика/ Сурадж и Сандия през годините. Една фенка го е направила по случай епизод 1000 - на мен супер много ми хареса, затова реших да го пусна и тук. Двамата са уникални сладури ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves txtloves txtloves smile3521  ura

# 61
Благодаря за подробното разяснение, аз точно за тези думи имах предвид, където Сандия хем каза, че това и е първата мечта, хем повтори това, дето в по предните епизоди каза на Сурач, че е имала една мечта и тя е да стане полицай. Точно там се чудих дали сега отново му го казва, или си представяха какво му е казала преди. Тъй като едното и другото ги каза по едно и също време се обърках. Изкефи ме Сурач като каза, че ако трябва да премине всички граници, ще го направи, но ще сбъдне мечтата на Сандия. Толкова решителен до сега никога не е бил, чак да се опълчи на Сантош.

Сега не мога да се примиря с разделянето на близнаците, това е нечовешко. Тия сценаристи все някакви гадости измислят, много започвам да се дразня.

Няма за какво! Радвам се, че успях да ти помогна ...  Hug Hug Hug И на мен ми харесва тази решителност на Сурадж да сбъдне мечтата на Сандия в сериите по Войо!  newsm44 Two Hearts Two Hearts Сурадж и Сандия са невероятна двойка ...  txtloves txtloves txtloves А историята за разделянето на близнаците и мен ме вбесява. Не мога да приема такова жестоко нещо - този път сценаристите прекалиха ...  #2gunfire  #2gunfire #2gunfire Ще видим какво ще стане, но дано не се случи ... Praynig Praynig Praynig

# 62
Тара,Роси,Миха мерси  smile3521
Изгледах новата серия от Индия  smile3521
Сурадж горкия как го бяха оставили най-отзаде да си види децата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy.От Мухит ,Викрам и таткото не може да се вреди завалията  smile3521 и те май нещо му казаха ,че бебетата им има нещо или пък ,че не са красиви и той веднага като майка орлица изкочи да ги огледа хубавичко и да се увери ,че всичко си им е на тамън  smile3521.И този път наистина са намерили красиви бебета точно като за Сурадж и Сандия  smile3521.Лееее като си спомня на Викрам и Менакши какво им беше черничкоооо бебенцетооо ,е то беше и чуждо де ама все пак бая вакличко беше милото  smile3521
Сурадж веднага пое бебетата в свои ръце и чак и със смяната на пелените се справи без проблем smile3521Накрая и ги залюля и песничка взе да им пее  smile3521  много сладка сцена smile3521
Булбул обаче според мен има сериозни проблеми и трябва да и обърнат внимание майка и и татко и а не да и уидисват на акъла  smile3511Бебетата още родени не родени тя вече настоява за нейното бебе да и го дадат .И за мое най-голямо съжаление май Сурадж и Сандия ще дадат едното си детенце защото то просто на среща на Булбул иначе няма да може да се излезе  smile3518
Не искам обаче да вещая от сега защото с превода на Миха може нещо съвсем различно да излезе и освен това за утрешния 1000-ден епизод екипа на Светлината може да са ни приготвили приятна изненада  smile3521

Напълно съм съгласна с теб Ени!  newsm10 Както винаги си направила много обстоен и интересен коментар ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Определено бебетата на Сурадж и Сандия са много красиви - белички, сладки - също като родителите си. Отличен избор ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart smile3501 Колкото до Булбул - и аз смятам, че има нужда от лечение. Вместо да се чудят как да й угаждат на глупостите да бяха седнали и да й бяха обяснили, че исканията й са безобразни.  ooooh! Но то не само тя - в момента и Анкита адски много ме дразни. И тя си чака бебето - Анкур говори ту едно ту друго, но и той не отказва директно, ами шикалкави и чака бебето - аман. Вече като ги видя тези тримата и само се напрягам ...  Naughty Не ми се иска да разделят близнаците, но всичко води натам - все пак като за епизод 1000 дано ни изненадат приятно и не го направят.  Praynig Praynig Praynig 

# 63

newsm51               Светлината на моя живот в Индия 23.03.15г.

Сурадж влиза при Сандия в стаята: newsm32 newsm32 1stroller
"Сандия, толкова много те обичам. Благодаря ти за това, че ме направи баща, дари ме с щастието да имам деца." newsm32 newsm32
Сандия:
   "Аз съм щастлива, че станах майка и дарих най скъпоценното нещо на света на теб, моята любов. А сега се приготви да ги видиш, казах на сестрата да ги донесе." Two Hearts
Сурадж:
   "Преди да извикам другите, искам да ти кажа че съм готов сутрин, обед,вечер да ти повтарям хиляди пъти "Во Ай Ни" Сандия." txtloves
Сандия:
   "И аз искам да ти повтарям хиляди пъти "Во Ай Ни" Сураджи." txtloves
           passifier passifier passifier passifier passifier passifier passifier passifier passifier passifier passifier passifier passifier passifier passifier passifier passifier      

Влизат цялото семейство- Мохит, Емили, Викрам, Арун, Сантош заедно с Анкита и Анкур. Всички са щастливи, развълнувани..Сантош се суети около Сандия, пита я дали е добре. И изпълнява един ритуал за известяване че имат деца в семейството. Почва да удря една тава колкото е по шумно толкова по-добре. newsm76 newsm76 newsm76
          Носят им децата и всички се скупчват около тях. Сурадж не може да се добере до децата. Мохит и Викрам решават да се пошегуват с него:
   "Какво им е на тези деца, защо са им така устните и носовете. Малко странно изглеждат."
Сурадж веднага се бута от ляво, от дясно да ги види: newsm32 newsm32
   "Лъжете, докторката каза че всичко им е наред-  вижда ги най-накрая- вижте синовете ми."
Сантош пита Емили какво пише на кошчетата им:
   "Майко, на едното пише че тежи четири килограма, а на друтото два." Two Hearts Two Hearts
Мохит:
   "Как е възможно нали са близнаци, всичко друго им е еднакво." Емили ги успокоява, че това не е притеснително и понякога се случва."
Арун:
   "Сандия ядеше за двама, но единият май е изяждал всичко и за другия не е оставало. Сега ще си навакса."
Сурадж:
   "Виж татко, те ме познават." Two Hearts
Арун:
   "Как да не те познаят, ти си им баща. Когато беше малък и ти казвах Сусу и ти ме разпознаваше."
Сурадж:
   "Майко, дай да ги  взема вече."
         Сантош му дава и двамата и той ги носи при Сандия:
"Виж това са нашите деца, по-красиви са отколкото си представяхме."
Майка му  казва, че не може дълго да ги държи и двамата и взима единият близнак:
   "Будувахте през нощта, но господ ви дари с двама прекрасни сина." Two Hearts Two Hearts Two Hearts
През това време звъни телефона на Анкур, поглежда ги и излиза с Анкита. Тя го пита дали Булбул е звъняла.
Анкур:
   "Знам, какво ще ме попита по телефона. Какво да и отговоря, ще има ли бебе или не.Сурадж ни поздрави. Но въпреки това...- гледа през стъклото щастливите Сандия и Сурадж.
          А вътре Сантош също се притеснява, говорейки си наум:
"И двамата са щастливи днес, ще могат ли да споделят това щастие с Анкур, как ще дадат детето си."
Анкур от вън:
   "Той ни обеща, че ще даде детето но сега когато видя децата, аз усещам че може и да не спази обещанието си. Да си вървим в къщи, да ги оставим да са щастливи."

newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76
         В къщи на вратата Анкита:
"Да поговорим пак със Сандия и Сурадж. Все пак той ни поздрави."
Анкур:
   "Няма да му се обадим, той беше притеснен дори аз бях притеснен."
Анкита:
   "Трябва да поговорим с тях за последно."
Анкур:
   "И какво ще  кажем, той ни обеща неговото дете. Аз мисля че не трябва да говорим с тях, бяха толкова щастливи."
          В този момент на вратата ги посреща Булбул с плакат за добре дошъл. Те не и казват нищо, а тя им казва че знае за бебето в болницата и вече го чака с нетърпение.
            newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76
          В болницата Сурадж гледа бебетата в кошчетата:
"Ти си почини и поспи, аз ще ги гледам. Виж ги двамата колко са спокойни." И в този момент и двамата се разплакват. Сменя първо пелените на единия, след това на другия.
Сандия:
   "Как се разреваха един след друг. Виж ги и двамата как искат баща си."
          newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76
          В дома на Анкур и Анкита, Булбул им разказва как Мухит и обяснил, че Сандия ще се прибере след една седмица. Води ги да им покаже как е приготвила стаята за бебето.
Анкита казва на Анкур:
   "Трябва да и кажем преди да е разбрала от друг."
На вратата се звъни и влиза Сурадж, малката пита къде е бебето:
   "Не мила, не съм довел бебето."

В промото: В коридора с едното дете стоят Арун и Сантош, а Сурадж и Сандия говорят на другото: "Ние много ви обичаме и двамата" Сурадж му казва, че ще е винаги с него.

newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76

Миха, за бързия превод smile3525 newsm51 txtloves

По всичко личи, че Сурадж ще изпълни обещанието си към Булбул. Предполагам, че ще дадат по-силното детенце, а при тях ще оставят по-слабичкото. И може би след време, след още хиляди перипетии, двете деца ще са при тях отново. Нали все пак трябва да направят още серии Grinning

Роси, много хубав колаж! Heart Eyes

# 64
  • София
Ето един невероятен колаж с Великолепни снимки на Анас и Депика/ Сурадж и Сандия през годините. Една фенка го е направила по случай епизод 1000 - на мен супер много ми хареса, затова реших да го пусна и тук. Двамата са уникални сладури ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves txtloves txtloves smile3521  ura

Фенката е избрала наистина запомнящи се моменти Two Hearts Супеp  newsm10 Pоси newsm51 newsm44 Heart Heart Heart Heart

# 65
  • София
Скрит текст:
Миха, Софи, pettioffi - Току-що и аз изгледах епизода в Индия - много хубав, емоционален и в същото време напрегнат.  smile3525 newsm76 Two Hearts Да ви кажа честно очаквах, че ще ни държат в напрежение до последно. Все пак утре се пада епизод 1000 - явно точно за него са оставили развръзката ...  newsm12 Ако забелязвате няма и репортажи от сета. Всичко е забулено в мистерия - според мен това е нарочно. Причината явно  е да не излезе нищо около развитието на сюжета с бебетата ...  Peace Ох вече не знам какво да мисля - ама още се надявам, че няма да си дадат бебето ...  Praynig Praynig Praynig Сурадж и Сандия бяха толкова сладки в началото. До колкото разбрах той й благодареше за това щастие и че го е дарила с 2 прекрасни деца. После на няколко пъти й каза ВО АЙ НИ - Обичам те Сандия. Тя също му благодари и му каза: Во АЙ НИ - Обичам те Сурадж. Бяха толкова сладки как се гледаха и държаха за ръце - напълниха ми душата ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts  loveuuu  ylinfant После като докараха бебетата всички така се зарадваха - Сурадж, Сандия, Викрам, Мухит, Сантош, Арун и Емили. Направи ми впечатление това, което Емили каза за теглото на двете бебета - на кошчетата им имаше картончета с надписи. Едното бебе е 4 кг, а другото е 2 кг. Всички се чудеха как така едното е двойно по-слабо от другото след като са близнаци. Дано това, че едното е по-слабо ги възпре ...  newsm78 Сурадж беше толкова щастлив като прегърна и двете си деца - май каза, че са го познали, а Арун му отговори, че няма как да не го познаят, защото той им е баща. Сурадж занесе бебетата на Сандия. Всички така се вълнуваха - тя също, но милата не смееше да се зарадва истински ...  no  Kissing Heart Two Hearts Анкита и Анкур ме дразнят максимално - вярно са като лешояди, чакащи да грабнат плячката. Гледаха ги отвън и се чудеха дали ще им дадат бебето или не - Анкита май отново изтъкна как ги е поздравил Сурадж, но Анкур не беше сигурен, че сега ще е същото. Какво щели да кажат на малката - те й били дали надежда пък сега не било сигурно. Аман - прибраха се и малката глезла си чака бебето - все едно е стока за продан ...  #2gunfire Сантош беше щастлива за децата, ама явно я е страх какво ще стане - дали ще ги разделят или не ...  Thinking Сурадж и Сандия бяха много сладки с бебетата - Сурадж как хубаво се грижеше за тях. Първо се разплака едното и Сурадж му смени пелената, като каза на Сандия да си почива. После се разплака и другото и той смени и неговата пелена - след това започна да пее приспивна песен на Сандия и бебетата. Толкова красива и емоционална сцена ...  txtloves txtloves txtloves  love001 hug  ura stork-boy stork-boy smile3504 Накрая свърши как Сурадж отиде в дома на Анкур - малката си питаше за бебето, но Сурадж беше сам. В промото обаче Сурадж и Сандия са гушнали едното бебче и му казват, че много го обичат, а Сантош и Арун ги гледат. Дали не са решили да го дадат - ох направо егати и напрежението. Надявам се да не дадат нито едно от децата - нещо да стане и да се откажат.  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Анкур, Анкита и малката Булбул ме вбесяват все повече - как може такова нещо. Както винаги мислят само за себе си ...   offtopic Ще видим какво ще стане утре - дано всичко свърши добре ...  Praynig Praynig Praynig Когато Миха има време и ни пусне превода всичко ще ни се изясни - със сигурност разговорите им са изключително ключови и важни ...  Hug Hug Hug
     Хубав разказ Hug Роси Hug

Много ти благодаря Миха!  Hug Hug Hug Написах го по начина, по който го почувствах ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Толкова емоционален епизод - Сурадж, Сандия и близнаците са толкова хубави заедно.  txtloves txtloves txtloves Two Hearts Two Hearts  loveuuu  ylinfant Не искам да ги разделят ...  cry Дано стане чудо ...  Praynig Praynig Praynig
И аз не искам, но както написах по-рано днес, хладният разум и сърцето ми са в противоречие  bouquet

# 66
  • София
Скрит текст:

"Сандия, толкова много те обичам. Благодаря ти за това, че ме направи баща, дари ме с щастието да имам деца." newsm32 newsm32
Сандия:
   "Аз съм щастлива, че станах майка и дарих най скъпоценното нещо на света на теб, моята любов. А сега се приготви да ги видиш, казах на сестрата да ги донесе." Two Hearts
Сурадж:
   "Преди да извикам другите, искам да ти кажа че съм готов сутрин, обед,вечер да ти повтарям хиляди пъти "Во Ай Ни" Сандия." txtloves
Сандия:
           passifier passifier passifier passifier passifier passifier passifier passifier passifier passifier passifier passifier passifier passifier passifier passifier passifier      

Влизат цялото семейство- Мохит, Емили, Викрам, Арун, Сантош заедно с Анкита и Анкур. Всички са щастливи, развълнувани..Сантош се суети около Сандия, пита я дали е добре. И изпълнява един ритуал за известяване че имат деца в семейството. Почва да удря една тава колкото е по шумно толкова по-добре. newsm76 newsm76 newsm76
          Носят им децата и всички се скупчват около тях. Сурадж не може да се добере до децата. Мохит и Викрам решават да се пошегуват с него:
   "Какво им е на тези деца, защо са им така устните и носовете. Малко странно изглеждат."
   "Лъжете, докторката каза че всичко им е наред-  вижда ги най-накрая- вижте синовете ми."
   "Майко, на едното пише че тежи четири килограма, а на друтото два." Two Hearts Two Hearts
Мохит:
   "Как е възможно нали са близнаци, всичко друго им е еднакво." Емили ги успокоява, че това не е притеснително и понякога се случва."
Арун:
   "Сандия ядеше за двама, но единият май е изяждал всичко и за другия не е оставало. Сега ще си навакса."
Сурадж:
Арун:
   "Как да не те познаят, ти си им баща. Когато беше малък и ти казвах Сусу и ти ме разпознаваше."
Сурадж:
Майка му  казва, че не може дълго да ги държи и двамата и взима единият близнак:
   "Будувахте през нощта, но господ ви дари с двама прекрасни сина." Two Hearts Two Hearts Two Hearts
През това време звъни телефона на Анкур, поглежда ги и излиза с Анкита. Тя го пита дали Булбул е звъняла.
Анкур:
   "Знам, какво ще ме попита по телефона. Какво да и отговоря, ще има ли бебе или не.Сурадж ни поздрави. Но въпреки това...- гледа през стъклото щастливите Сандия и Сурадж.
"И двамата са щастливи днес, ще могат ли да споделят това щастие с Анкур, как ще дадат детето си."
Анкур от вън:
   "Той ни обеща, че ще даде детето но сега когато видя децата, аз усещам че може и да не спази обещанието си. Да си вървим в къщи, да ги оставим да са щастливи."

Анкур:
Анкита:
Анкур:
   "И какво ще  кажем, той ни обеща неговото дете. Аз мисля че не трябва да говорим с тях, бяха толкова щастливи."
          В този момент на вратата ги посреща Булбул с плакат за добре дошъл. Те не и казват нищо, а тя им казва че знае за бебето в болницата и вече го чака с нетърпение.
"Ти си почини и поспи, аз ще ги гледам. Виж ги двамата колко са спокойни." И в този момент и двамата се разплакват. Сменя първо пелените на единия, след това на другия.
Сандия:
          newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76
          В дома на Анкур и Анкита, Булбул им разказва как Мухит и обяснил, че Сандия ще се прибере след една седмица. Води ги да им покаже как е приготвила стаята за бебето.
Анкита казва на Анкур:

В промото: В коридора с едното дете стоят Арун и Сантош, а Сурадж и Сандия говорят на другото: "Ние много ви обичаме и двамата" Сурадж му казва, че ще е винаги с него.

newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76

Скрит текст:

По всичко личи, че Сурадж ще изпълни обещанието си към Булбул. Предполагам, че ще дадат по-силното детенце, а при тях ще оставят по-слабичкото. И може би след време, след още хиляди перипетии, двете деца ще са при тях отново. Нали все пак трябва да направят още серии Grinning

Даа това е ясно, хората си спазват новата сюжетна нижка просто ми се искаше да се случи нещо в последния момент Wink най-важното е, че след много перипетии ще ги съберът Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 67

Сандия:
Сурадж:
Сандия:

Мохит:
Арун:
Сурадж:
Арун:
Сурадж:
Скрит текст:
Анкур:
Анкур от вън:

Анкур:
Анкита:
Анкур:
Сандия:

Скрит текст:
Анкита казва на Анкур:

Миха - благодаря ти от сърце за хубавия и точен превод! Страхотна си ...  newsm51 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts Докато четях думите на Сурадж и Сандия и си припомнях моментите им от тази вечер - много силно се разчувствах. Тяхната любов е толкова голяма - двамата са прекрасни и си личи, че безкрайно обичат децата си. Моментите които съм оставила от превода ти супер много ми харесаха ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Flushed ppp stork-boy stork-boy Именно затова съм хем щастлива - хем тъжна. Особено от кадрите в промото, които ме навеждат на мисълта, че вероятно двамата все пак ще дадат детето си, а това лично аз не мога да го приема. Прекалено ми идва - голяма глупост от страна на сценаристите ...  Naughty no cry Явно са решили с епизод 1000 да обърнат и нещата на 180 градуса. Хората в Индия и по света са бесни от това развитие и твърдят, че ако дадат детето си - те ще спрат да гледат сериала ...  Rolling Eyes Напълно разбирам как се чувстват - и аз не знам как ще успея да изгледам така чакания епизод 1000. До този момент се успокоявах, че вероятно ще им се порадваме поне още малко - но с настъпването на този епизод ще настъпи и развръзката. Всичко сочи, че ще ги разделят, но все пак още имам надежда и се моля за някое чудо ...  thumbsup Утре ще разберем какво ще стане - дано ни изненадат с нещо хубаво ...  Praynig Praynig Praynig

# 68

Даа това е ясно, хората си спазват новата сюжетна нижка просто ми се искаше да се случи нещо в последния момент Wink най-важното е, че след много перипетии ще ги съберът Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох и на мен ми се иска да се случи нещо в последния момент, но като гледам как вървят нещата - все повече губя надежда и ми става криво.  Cry Все пак надеждата умира последна  Peace Дано ни изненадат и не позволят това безумие да се случи ...  Praynig Praynig Praynig

# 69
Бубе Роси мерси за разказите на новите серии по ВОЙО  smile3525 smile3525
И аз набързичко прегледах основните неща от днешните и от петъчните серии  smile3521
Първо почвам със сериите от петък .
Сурадж така мило помоли майка си докато тя му миеше главата след посещението на свещениците ,че  аз ако бях на нейно  място щях да  позволя  на снахата ако иска и докторантура да запише даже smile3521.Как не и дожаля на тази жена за  сина и  бе ,как па един път не се замисли ей тъй малко да си каже Абееее то традициите са си традиции ама  ние вече сме в 21 век пък и снахата е харна ,я да взема аз да се държа не чак толкова лошо с нея  smile3511Другите всичките членове на семейството като почнем от двамата изтърсака Чави  и Мохит ,минем през Виркам и стигнем до звездата Менакши си правят каквото искат докато  мама Сантош следи Сандия и Сурадж защото тях здраво ги тресе любовната треска и като нормални влюбени хора просто си си се зяпат ,усмихват се един на друг ,тук таме като се засекат по ъглите си държат ръцете и изобщо правят все нормални неща които обаче според мама са недопустими  smile3511
Сантош и Сурадж много здраво ще се сблъскат заради Сандия ,защото нито единия нито другия ще отстъпи .Сантош заради собственото си его ,страха от новото и от това какво  ще кажат съседките от улица Хануман не вижда по далеч от носа си и изобщо даже не се напряга да разбере ,че мечтата на снахата не е изобщо нещо лошо  и това ,че Сурадж я подкрепа е толкова хубаво и само може да се гордее с тях двамата  smile3521
Сурадж и Сандия в тези сери са ми много милички smile3521
Сандия  така се беше зарадвала ,че ще продължи да учи ,чак си донесе и сака с учебниците. smile3521.Мама понеже си знае ,че сина и няма да се откаже реши да разубеди Сандия.Голям масаж и направи ,докато втриваше маслата втри и така наречените нови мечти които всяка омъжена жена трябва да следва  smile3511.После фино и аристократично точно като слон в стъкларски магазин уж клюкарствайки с лелята подметна ,че на съседката сина и видите ли се бил оженил след Сурадж пък вече булката  му била бременна .Иииии нашето хубаво Сандийче му стана от ясно по ясно ,че ако не иска да подпали война ,и ако не иска Сурадж да е между чука и наковалнята трябва да си прибере учебниците ,да извади червената премяна и да се превърне в добра и отзивчива съпруга  smile3518.миличката беше точно като някакво добиче за разплод ,така седнала на леглото ,облечена в червено и чакайки съпруга си да дойде и да я заплоди  smile3518
Хубаво ,че Сандиийка е късметлийка със съпруг като Сурадж който разбира нуждите и  smile3521
Сцената когато Сандия духаше в окото на Сурадж е мнооого сладка   smile3521.Сандия притеснена ,че  повредила оченцето на съпруга пък той горкия такааааа хубавичко е нагажда ,че и за още чака и естествено мама се появи пак ,за да им развали момента  smile3511.Не я разбирам тая жена-значи хем иска внук хем пък се сърди като види Сурадж и Сандия да интимничат  newsm78Жено 4 чавета имаш знаеш как става тая работа с бебетата ,не е от вятъра иска се и още нещо,а ти това нещо все го възпрепиядстваш   smile3511
И за на края съм си оставила Менакши и нейния сблъсък с технологиите  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyОоох успя да открадне дебитната карта обачеееее какво се прави с тая карта е те това е мноооого по трудната част от акцията  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyАма нали си е късметлийка успя да се оправи и тоя път и с помощта на нищо неподозиращия човечец успя да издуи малко парички ,че и чак и за рикша си сметна ,че трябва да има  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyАма хич не се усети ,че камерата я снима и айде дано да я хванат хитрата лисица кви ги е надробила отново  smile3521
Миха мерси за превода  smile3525
Ооох тия хора до последно ще ни държат в напрежение дали Сурадж и Сандия ще си дадат едното бебе на Анкур и Амкита . smile3518.Ноооо нищо утре вечер всичко ще се изясни и дано на всички да им е дошъл акъла в главата  newsm17

# 70
Ох момичета недейте така  все пак има още мънччко надежда ,че ще се оправят нещата  smile3518
Въпреки ,че ако я няма тази драма с какво ще се запълват епизодите а  newsm78 smile3521
Ама пък чак да спирам да гледам сериала ако се разделят бебоците айдеее нема нужда  smile3521.Аз 1000 серии съм гледала Сурадж сега да спирам тая нема да стане .Кво толкова пообърка се човека малко ама той ще се освести и   ще се поправи  smile3521
Ако се стигне  до разделяне на близнаците ще бъде интересно как ще се развие действието на там ,но съм сигурна че  на края ще съберат близнаците заедно с майка им и татко им  smile3521

Последна редакция: вт, 24 мар 2015, 14:42 от Eny87

# 71
Бубе Роси мерси за разказите на новите серии по ВОЙО  smile3525 smile3525
И аз набързичко прегледах основните неща от днешните и от петъчните серии  smile3521
Скрит текст:
Първо почвам със сериите от петък .
Сурадж така мило помоли майка си докато тя му миеше главата след посещението на свещениците ,че  аз ако бях на нейно  място щях да  позволя  на снахата ако иска и докторантура да запише даже smile3521.Как не и дожаля на тази жена за  сина и  бе ,как па един път не се замисли ей тъй малко да си каже Абееее то традициите са си традиции ама  ние вече сме в 21 век пък и снахата е харна ,я да взема аз да се държа не чак толкова лошо с нея  smile3511Другите всичките членове на семейството като почнем от двамата изтърсака Чави  и Мохит ,минем през Виркам и стигнем до звездата Менакши си правят каквото искат докато  мама Сантош следи Сандия и Сурадж защото тях здраво ги тресе любовната треска и като нормални влюбени хора просто си си се зяпат ,усмихват се един на друг ,тук таме като се засекат по ъглите си държат ръцете и изобщо правят все нормални неща които обаче според мама са недопустими  smile3511
Сантош и Сурадж много здраво ще се сблъскат заради Сандия ,защото нито единия нито другия ще отстъпи .Сантош заради собственото си его ,страха от новото и от това какво  ще кажат съседките от улица Хануман не вижда по далеч от носа си и изобщо даже не се напряга да разбере ,че мечтата на снахата не е изобщо нещо лошо  и това ,че Сурадж я подкрепа е толкова хубаво и само може да се гордее с тях двамата  smile3521
Сурадж и Сандия в тези сери са ми много милички smile3521
Сандия  така се беше зарадвала ,че ще продължи да учи ,чак си донесе и сака с учебниците. smile3521.Мама понеже си знае ,че сина и няма да се откаже реши да разубеди Сандия.Голям масаж и направи ,докато втриваше маслата втри и така наречените нови мечти които всяка омъжена жена трябва да следва  smile3511.После фино и аристократично точно като слон в стъкларски магазин уж клюкарствайки с лелята подметна ,че на съседката сина и видите ли се бил оженил след Сурадж пък вече булката  му била бременна .Иииии нашето хубаво Сандийче му стана от ясно по ясно ,че ако не иска да подпали война ,и ако не иска Сурадж да е между чука и наковалнята трябва да си прибере учебниците ,да извади червената премяна и да се превърне в добра и отзивчива съпруга  smile3518
миличката беше точно като някакво добиче за разплод ,така седнала на леглото ,облечена в червено и чакайки съпруга си да дойде и да я заплоди  smile3518
Хубаво ,че Сандиийка е късметлийка със съпруг като Сурадж който разбира нуждите и  smile3521
Сцената когато Сандия духаше в окото на Сурадж е мнооого сладка   smile3521.Сандия притеснена ,че  повредила оченцето на съпруга пък той горкия такааааа хубавичко е нагажда ,че и за още чака и естествено мама се появи пак ,за да им развали момента  smile3511.Не я разбирам тая жена-значи хем иска внук хем пък се сърди като види Сурадж и Сандия да интимничат  newsm78Жено 4 чавета имаш знаеш как става тая работа с бебетата ,не е от вятъра иска се и още нещо,а ти това нещо все го възпрепиядстваш   smile3511
Скрит текст:
И за на края съм си оставила Менакши и нейния сблъсък с технологиите  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyОоох успя да открадне дебитната карта обачеееее какво се прави с тая карта е те това е мноооого по трудната част от акцията  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyАма нали си е късметлийка успя да се оправи и тоя път и с помощта на нищо неподозиращия човечец успя да издуи малко парички ,че и чак и за рикша си сметна ,че трябва да има  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyАма хич не се усети ,че камерата я снима и айде дано да я хванат хитрата лисица кви ги е надробила отново  smile3521
Миха мерси за превода  smile3525
Ооох тия хора до последно ще ни държат в напрежение дали Сурадж и Сандия ще си дадат едното бебе на Анкур и Амкита . smile3518.Ноооо нищо утре вечер всичко ще се изясни и дано на всички да им е дошъл акъла в главата  newsm17

Наистина бяха прекрасни сцените между Сурадж и Сандия днес по Войо! Видяхме и няколко сладки целувки - txtloves txtloves txtloves После Сурадж разбра причината. Харесва ми решителността му да помогне на Сандия да сбъдне мечтата си. Определено е готов дори да се изправи срещу майка си ...  newsm44 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts Сцената с лютите чушки е прекрасна - Сандия как духаше в окото на Сурадж! Толкова бяха сладки, но Сантош пак ги завари ...  Heart Eyes Flushed Flushed ppp smile3521 Съгласна съм с теб, че Сантош е ужасна в тези серии - уж иска внук, пък само ги прекъсва и им прави забележки, че интимничат. Нека си ги остави да си продължават на воля ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 72
Ох момичета недейте така  все пак има още мънччко надежда ,че ще се оправят нещата  smile3518
Въпреки ,че ако я няма тази драма с какво ще се запълват епизодите а  newsm78 smile3521
Ама пък чак да спирам да гледам сериала ако се разделят бебоцте айдеее нема нужда  smile3521.Аз 1000 серии съм гледала Сурадж сега да спирам тая нема да стане .Кво толкова пообърка се човека малко ама той ще се освести и   ще се поправи  smile3521
Ако се стигне  до разделяне на близнаците ще бъде интересно как ще се развие действието на там ,но съм сигурна че  на края ще съберат близнаците заедно с майка им и татко им  smile3521

Ени, щом Анас и Депика ни радват с ролите си на Сурадж и Сандия и  аз няма да спра да гледам сериала, но проблема е, че вече нищо не би било същото. Казвам го, защото за всички тези 1000 серии ни показват Сурадж и Сандия като едни прекрасни хора, които правят всичко един за друг, правят всичко за любовта си. И точно защото тази тяхна любов е толкова красива, силна и истинска ми е толкова криво, че сега взеха решение да се откажат от едното от децата си, което е плод на тяхната любов. Тук говорим за собствените им деца - това не е предмет, че да го раздават просто така. И то защо - заради прищевките и глупостите на една малка лигла. Съжалявам за емоционалността, но за мен Булбул е такава. Същата егоистка като баща си, а оказва се и като майка си. И тримата са станали един дол дренки. До тук в сериала всички истории са били смислени и интересни - дори това с терористите. Но тук вече сценаристите прекалиха - да разделиш две деца е жестоко, прекалено и непростимо ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Затова и разбирам реакцията на хората. Има къде къде по-нормални начини да завъртят сюжета за следващите серии. Те избраха най-гадния.  Naughty Вижда се колко много Сурадж и Сандия обичат бебетата си - затова се чудя как ще им даде сърце да се отделят от едното.  newsm78 Това ми е единствената надежда - все още се моля да стане чудо в последния момент ...  Praynig Praynig Praynig Пък и защо ни показват, че едното бебе е по-слабо от другото и за силната връзка на бащата с бебетата. Дано и това е знак - ама вече всичко очаквам.  Wink То е ясно, че дори да ги разделят в бъдеще ще направят всичко, за да си върнат бебето и вярвам, че ще успеят ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Просто не ми се иска да ги разделят - особено ако после има скок във времето. И какво 5 години ще стоят при онези трима глупаци ли. Представям си как ще го възпитат ...  Crossing Arms Разбира се това са догатки - различни слухове и предположения, но все пак човек разсъждава ...  Thinking И сега почвам да се чудя и за друго - до тук редовно даваха репортажи от сета, за предстоящите серии. Сега пълно затъмнение - не показват нищо нарочно. Първо пуснаха новината за въпросния инцидент с шамара, за да разбулят духовете и сега вероятно хората мислят, че това е причината за липсата на репортажи от сета. Аз обаче не мисля така - отдавна си падам малко детектив и си мисля, че това е номер - нарочно не виждаме и общи снимки на двамата главни от сета, няма репортажи - според мен е точно заради това с бебетата. И сега изведнъж идва епизод 1000 и тук вече мистерията трябва да се разплете. Дано утре всичко ни стане ясно и да имаме някоя хубава изненада.  smile3525 Иначе вярвам, че поне ще видим репортажи от партито за 1000 серии ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Аз сериала ще продължа да го гледам, защото го обожавам. Сурадж и Сандия са толкова прекрасни. Само като видя Анас и Депика заедно и всичко друго избледнява. Всяка тяхна обща сцена е уникална - Дай Боже и в бъдеще да ни радват с още много хубави, романтични и забавни моменти и каквото и да стане скоро да ги видим и с двете им деца. Надявам се, че колкото и да продължи сериала те ще си играят до край и финала ще е щастлив ... txtloves txtloves txtloves  love001 hug  ylinfant newsm32  Two Hearts Praynig

# 73

Фенката е избрала наистина запомнящи се моменти Two Hearts Супеp  newsm10 Pоси newsm51 newsm44 Heart Heart Heart Heart

Така е Миха! И аз много се кефя на колажа. Само като погледна нашите сладури и ми става толкова хубаво. Изключителни моменти - Великолепна двойка ...   newsm51 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves txtloves txtloves

# 74

Общи условия

Активация на акаунт