Светлината на моя живот - Тема 1

• 93 110
  • 737
  •   1
Отговори
# 75

Най-прекрасния колаж,толкова щастие, красота и любов  на едно място
няма в никоя друга сцена досега..уникални и неповторими!  Peace Heart Eyes  loveuuu  Kissing Heart Two Hearts thumbsup newsm32 newsm32 txtloves

Peace

# 76
Да си пием днес кафето заедно  Laughing Laughing 1000 серии Laughing Heart Eyes bowuu  chef

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Crazy

# 77
Здравейте,от доста време четях другата тема и се радвам,че се създаде тази отделно за сериала. Simple Smile

Благодаря за преводите.   bouquet

Много ми е чудно,въпреки че Сандия е човек на закона,как ще дадът детето,чрез осиновяване или просто така? Ако е чрез осиновяване,не трябва ли да има намеса на социалните,да се даде съгласие и всичко да е ок? Какво име ще носи това дете?

# 78
  • София
Здравейте,от доста време четях другата тема и се радвам,че се създаде тази отделно за сериала. Simple Smile

Много ми е чудно,въпреки че Сандия е човек на закона,как ще дадът детето,чрез осиновяване или просто така? Ако е чрез осиновяване,не трябва ли да има намеса на социалните,да се даде съгласие и всичко да е ок? Какво име ще носи това дете?

Добре дошла от мен newsm51
Ще се радвам ако се включваш по-често  Hug
Според мен,си има напълно законен начин-осиновяване. Няма нужда и от социални в случая.
   Всичко си става напълно законно,друг е въпроса че аз лично не мога да го възприема за нормално. Heart Eyes ноо трябва да има интрига, макар и жестока.
Толкова от мен за сега
silvia-ip  Hug Hug Hug

# 79
  • Prague Czech Republic
Благодаря ви момичета, за подробни те разкази  Hug Аз нямам време да се включвам много. заета сам с моето малко бебче  newsm30

# 80
Здравейте. Ох не знам,струва ми се,че довечера ще плача доста...ужасно ми се иска да не разделят тези мънички сладурчета. Но за да се разплетат нещата,май ще го направят. Сандия и Сурадж не знаят защо се е съгласила Сантош на това безумие,да не говорим,че и другите от семейство Рати  не са запознати със това,че Сандия е дала бъбрека си на Сантош.Освен това си мисля,че малката Булбул има нужда от лекар,а не от бебе...това съдя от това което бе направила за посрещането на бебето .Но това е мое мнение. Дано всичко се поразплете около децата по бързо и да си ги отглеждат заедно тези мъничките големи сладурковци са ...А баща им как се грижеше за тях,а сандия отсрани сладко го гледаше и се усмихваше...Сладка картинка бяха снощи ...

# 81
Здравейте, момичета  Simple Smile
Радвам се, че има тема за сериала, който загледах случайно, та и до днес не ме оставя  Simple Smile Надявам се, че няма да имате нищо против да надниквам при вас понякога.

Резонен въпрос. Единствения законен начин е осиновяване, а за това е необходима цялата процедура, в която са включени и социалните служби, и агенцията за децата........не знам каква е процудурата в Индия, но все пак има такава. И затова ми е чудно при тях как ще стане, нали Анкур и Анкита вече се опитаха да осиновят дете и точно от тази агенция им отказаха с мотива, че са негодни за родители / поне така ми го преведоха  newsm78/. И семейство Рати знае за това, затова ми е чудно как така с лека ръка си дават детето на родители, които не могат да възпитат собствената си дъщеря, да не говорим, че малката лигла може да бъде опасна за бебето - спомнете си случая с детето на прислужничката  Mr. Green Честно казано, тук Сантия и Сурдж хич не са ми симпатични, да си го кажа направо - за мен постъпката им е грозна и напълно неприемлива за родители  Thinking
А че ще го дадат на глезената щерка е ясно и ми се струва, че децата няма скоро да се съберат  Cry

# 82

Добре дошла от мен newsm51
Ще се радвам ако се включваш по-често  Hug
Според мен,си има напълно законен начин-осиновяване. Няма нужда и от социални в случая.
   Всичко си става напълно законно,друг е въпроса че аз лично не мога да го възприема за нормално. Heart Eyes ноо трябва да има интрига, макар и жестока.
Толкова от мен за сега
silvia-ip  Hug Hug Hug

Добре дошла в темата и от мен silvia_ipsmile3525 Радвам се, че реши да се включиш ...  Hug Относно близнаците - нямам представа ако ги дадат как ще е точно. Аз се надявам поне да е без процедури, че по-лесно да си го върнат после. Ама ще видим - въобще не искам да го дават. Подобно на Миха и аз не го възприемам за нормално и точно затова ми е толкова кофти.  noЯсно е, че сценаристите търсят интрига, но това е прекалено.  Naughty Довечера ще видим какво ще стане ...   bouquet

# 83
Здравейте, момичета  Simple Smile
Радвам се, че има тема за сериала, който загледах случайно, та и до днес не ме оставя  Simple Smile Надявам се, че няма да имате нищо против да надниквам при вас понякога.

Резонен въпрос. Единствения законен начин е осиновяване, а за това е необходима цялата процедура, в която са включени и социалните служби, и агенцията за децата........не знам каква е процудурата в Индия, но все пак има такава. И затова ми е чудно при тях как ще стане, нали Анкур и Анкита вече се опитаха да осиновят дете и точно от тази агенция им отказаха с мотива, че са негодни за родители / поне така ми го преведоха  newsm78/. И семейство Рати знае за това, затова ми е чудно как така с лека ръка си дават детето на родители, които не могат да възпитат собствената си дъщеря, да не говорим, че малката лигла може да бъде опасна за бебето - спомнете си случая с детето на прислужничката  Mr. Green Честно казано, тук Сантия и Сурдж хич не са ми симпатични, да си го кажа направо - за мен постъпката им е грозна и напълно неприемлива за родители  Thinking
А че ще го дадат на глезената щерка е ясно и ми се струва, че децата няма скоро да се съберат  Cry

Добре дошла при нас Didito!   bouquet Разбира се, че може да се включваш - всички фенове на "Светлината" са добре дошли тук ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Наистина от социалните служби не позволиха на Анкур и Анкита да си осиновят бебе именно защото разбраха как е постъпила Булбул с бебето на прислужницата. В този ред на мисли и аз смятам, че Булбул има нужда от лечение и не бива да й дават бебето си. Тя е обсебена - глезена и лигава. Мисля, че детето би било в опасност в това семейство.  Naughty Още се моля Сурадж и Сандия да не дадат бебето си, но явно така ще стане за съжаление. Тук определено не ми харесва постъпката им - не мога да приема как едни родители могат да се откажат от детето си и да го дадат на друг ...  Crossing Arms Вярно правят го, за да е щастлива Булбул и искат да го дадат на брата на Сандия, но това е прекалено. Те си имат голяма дъщеря, на която вместо бебе й трябва лекар и някой да седне и да й обясни кое е редно и кое не ...  #2gunfire Та пак да кажа, че ако все пак го дадат се надявам да не бързат с процедурите - та да могат по-бързо да си го върнат. Сурадж и Сандия са страхотни и вярвам, че рано или късно ще осъзнаят грешката, която правят и ще направят и невъзможното да си върнат бебето.  Praynig Praynig Praynig Нека обаче изчакаме до довечера и да видим какво ще стане ... Wink

# 84
Здравейте. Ох не знам,струва ми се,че довечера ще плача доста...ужасно ми се иска да не разделят тези мънички сладурчета. Но за да се разплетат нещата,май ще го направят. Сандия и Сурадж не знаят защо се е съгласила Сантош на това безумие,да не говорим,че и другите от семейство Рати  не са запознати със това,че Сандия е дала бъбрека си на Сантош.Освен това си мисля,че малката Булбул има нужда от лекар,а не от бебе...това съдя от това което бе направила за посрещането на бебето .Но това е мое мнение. Дано всичко се поразплете около децата по бързо и да си ги отглеждат заедно тези мъничките големи сладурковци са ...А баща им как се грижеше за тях,а сандия отсрани сладко го гледаше и се усмихваше...Сладка картинка бяха снощи ...

Така е Rosince!  newsm10И според мен Булбул има нужда от лекар, не от бебе - нейното е чисто обсебване. Да не говорим колко е лигава и разглезена. Анкур и Анкита също ми паднаха много в очите. Той винаги е мислил повече за себе си, но Анкита не беше такава - жалко, че се промени толкова ...  Naughty Вероятно това с бебетата наистина е и за да се разплетат нещата около донорството - Сурадж и Сандия не знаят за това, че Сантош е научила. Семейство Рати също - Анкур и Анкита също не са наясно защо Сантош се е съгласила. Чудя се ако разберат - няма ли да размислят ...  newsm78 Само дано не е прекалено късно ...  Praynig Надявам се, че няма да разделят бебетата - но по всичко изглежда, че ще го направят. Дано все пак не е за дълго и Сурадж и Сандия бързо да си върнат малкия сладур и да отгледат децата си заедно. Praynig Praynig Praynig Толкова ми бяха сладки четиримата вчера - обожавам ги ...   Heart Eyes  newsm76 Two Hearts  Kissing Heart hug

# 85

Най-прекрасния колаж,толкова щастие, красота и любов  на едно място
няма в никоя друга сцена досега..уникални и неповторими!  Peace Heart Eyes  loveuuu  Kissing Heart Two Hearts thumbsup newsm32 newsm32 txtloves

Peace

Тара, хиляди благодарности за прекрасния колаж от тези уникални моменти на Сурадж и Сандия с двете им бебенца. Толкова са сладки заедно - не мога да им се нагледам ...  newsm51 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts stork-boy stork-boy

# 86
Да си пием днес кафето заедно  Laughing Laughing 1000 серии Laughing Heart Eyes bowuu  chef

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Crazy

Софи, благодаря ти за снимката и кафето! Анас е супер ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря ви момичета, за подробни те разкази  Hug Аз нямам време да се включвам много. заета сам с моето малко бебче  newsm30

Няма за какво Глори - включвай се, когато можеш ...   Hug

# 87
Поздрав за 1000 епизода от Sehrish Ali/ Чави и Сантош - Чави го пусна. Дано пуснат и с другите актьори. Дано скоро видим и партито ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Praynig

https://instagram.com/p/0mibE8SLyb/?taken-by=syed_sehrish_ali

Още една снимка на Чави със съобщение за 1000 серии ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря много на всички зрители на "Diya Aur Baati Hum". 1000 епизода е едно дълго пътуване, но без вашата любов и подкрепа, то би било невъзможно

# 88

Hug Praynig

newsm67

Heart Eyes

еп 1000 Hug baloni baloni baloni
 newsm51 txtloves  Kissing Heart Two Hearts  baloni baloni    Tada Tada

Последна редакция: вт, 24 мар 2015, 17:22 от soffita

# 89
Както и предположих - започнаха с репортажите от сета!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ето няколко нови репортажа от днес - има и интервюта с актьорите. Изглежда Сурадж и Сандия са решили да дадат бебето - тук ме се струва, че са в някакво село. Май Сандия пише бележка за бебето и я пускат в кладенец - не разбрах. Тъкмо Сурадж, Сандия, Сантош и Арун си тръгват с едното бебе, а Анкита и Анкур взимат другото и Сандия се спира - изтичва при тях и си взима бебето. После плаче и им казва нещо. Надявам се Миха да ни преведе какво казва и какво говорят Депика, Анас и Сантош в интервютата ...  newsm44 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves Ох дано се откажат да дадат бебето  Praynig Praynig Praynig

https://www.youtube.com/watch?v=4WZg5jL9tKc

https://www.youtube.com/watch?v=9QQW6XVZ708

https://www.youtube.com/watch?v=jNv1mhnaxSY

https://www.youtube.com/watch?v=P6hUy2cu_10

Общи условия

Активация на акаунт