Искам да кажа ... (29)_23.03-29.03

• 51 684
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 675
Ей, Нино, много ти благодаря! Никога не съм купувала такива неща, понеже не е имало нужда, но ето че сега трябва, не мога да оставя детето да ходи като някакъв смръдляк.
Може да са обувките наистина, не си спомням преди да ме е лъхвало така от негови обувки, но пък и той расте, почва и от дезодорант да има нужда, не само от обезмирисители за крака. Абе момчетата са много гадно нещо, аз все с момичета съм расла и сега се изненадвам непрестанно.

Чувала съм за сол и сода. Поръсват се отвътре. Аз лично съхранявам обувки с по една кърпичка за сушилня. За ей такова нещо говоря.

Вечер "спят" с това, сутринта не миришат. Същевременно ползвам и прах за обувки и спрей за крака. У нас аз имам проблем.  Embarassed Не допускам да ми миришат краката, но водя борба, докато детето и мъжа ми нямат проблем.

# 676
  • София
Нино и аз имах един Саламандър, ужасни бяха просто  Sick!
Янечек, на брат ми преди години, като беше тинейджър съм му купувала най-обикновена пудра на Джонсън и му давах да си ръси щедро в обувките. Къде ли не сме го мъкнала по лекари и всичките авторитетно ми отговаряха, че в пубертета момчетата се потяли много и няма какво да се направи, освен хигиена на краката и обувки естествена кожа  newsm78 /трудно осъществимо, защото той ходеше основно с маратонки/. Изведнъж към 17-татат му година просто спряха.
Супер много се изморих днес. Някаква лудница е последните няколко дни.

# 677
Аз пък съм другата крайност на потенето-съвсем не се потя. Не мога да ви опиша миналото лято по време на излет как не умрях. Тялото ми не отделя пот, цялата бях станала червена и припадах. Мъжа ми със слонското си спокойствие ми даваше кураж. Явно беше слънчев удар като четох симптомите след това. Той обаче реши, че съм добре. Как не пукнах, не знам.

Много гадно за тези хора в Англия. Явно там става по трудно и по трудно. Една наш позната се завърна от няколкомесечен престой в Лондон и заяви, че е безобразно скъпо. Аз не знам какво значи това. На мен и тук ми се струва скъпо, но дрехи и храна са евтини според мен... Ама евтини, евтини една пола 100$

Другото, което наминавам да изохкам е, че е недупостимо филолози да пишат "ефтино". Мрън!

# 678
Благодаря на всички ви за съветите, знаех си, че мога да разчитам на вас  Hug
За чаеното дърво знам, че има антимикробно действие и се препоръчва за гъбички на ноктите. Но при него проблемът със сигурност не е гъбички, защото знам как смърдят гъбичави крачка и не е това.
Цонна, моят мъж слънчасва много лесно, става му страшно зле от слънце и горещина, за него плажът е най-ужасното мъчение на света, не може и 15 минути да изкара.

# 679
Мъжът ми отиде да рита, а аз реших да се правя на домакиня (дрехите още не са сгънати, добре че имаме дрешник, за да не ме дразнят постоянно  #Cussing out) и приготвям суфле с картофи и сирена. Идея си нямам какво правя, ама обикновено ми се получават нещата, ще видим.

А тъпия декодер ме побърква, накъсва яко картина и говор (в спалнята няма декодер и няма проблем), а няма кога да ги извикам тези да си го погледнат, телевизия не се гледа, не става.

# 680
  • Луната ни пази
Жаки, точно днес си мислех за приятелката ти в Англия, не знам защо, просто ми изникна в главата. Жалко, че така се е получило, една авантюра, което ще им струва скъпо.
Янечек, и аз ще препоръчам Шол, но вземи два спрея- този за обувки и този за крака. Дори и да няма конкретен проблем с краката, защитата е двойна. Около 10 лв е всеки от спрейовете, но са чудесни!
Тонка, не е досадно, изливай си яда. Дано се получат нещата с мениджъра.  Peace
Цвети, и на мен днес ми е зверски изморено....,
но пък имах страхотна среща с приятелка, която живее в Канада и съпруга- канадец. Потренирах английския, детето също. Гордо преброи до колкото може (двадесет и кусур), употреби си изразите, които знае и се забавлява искрено. После ми сподели, че искала да знае всички чужди езици, за да може да говори с всички хора по света.
По този повод, мисля в първи клас да я запиша на немски, а английския да го продължи на курсове. Дали няма да и дойдат много два езика едновременно?

# 681
Немски. Аз съм за немския Шагая. Ама в първи клас май е за родителското спокойствие по скоро отколкото някакви задълбочено знания да и останат, но поне ще се потопи в средата, което също е много важно.

Втори път минавам да кажа, че виждам фрапиращи правописни грешки, ама това е защото си отворих фейсбук акаунт. Елате на нашата свадба. Егаси, толкова ли са неграмотни, бе... Полудявам на такива фрапиращи елементарни грешки. Срамота!

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 19:40 от Цонна

# 682
  • София
Дребосъчко се разповръща Confused Аз си представях съвсем оптимистично че ще ни подмине тоя гаден вирус, обаче явно не би.

# 683
Малко се ядосах на учителката в детската градина, защото казала на майка, че май е време да подстрижем детето. Косата му по мое мнение си е таман Simple Smile
И на двамата са им леко дълги - не чак за опашки Laughing, но малко дълги. Като проследявам модните тенденции, гола глава няма да им се размине  в бъдеще.

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 05:12 от valerie

# 684
Аз докато вечеряте да пиша през пост, а? Mr. Green

Не мога да си представя тук (САЩ) в училище някой да направи коментар за косата и нейната дължина. Имаше едно съседско дете, което ходеше на гребен  в първи клас. Аз си спомням, че жестоко се възмущавах, докато мъжа ми тормозеше с екистенциалния въпрос щеше ли да е по-добре да ходи така в прогимназията, нямало ли да ми е гадно на мен да му позволя да си изживее момента на слава в детската градина, отколкото като осъзнат индивид в пуберските години. Не можах да му отговоря. Аз винаги съм била с приличен външен вид и без излишни ексцесии. Но аз съм примерно дете. Очила и бретон. Laughing

# 685
  • Луната ни пази
За косите правим забележки в училище. Не, не за прически, а например за пуснатите коси на момичетата, за грим, за подобни неща. Ако момче иска да е с дълга коса- да я вързва в училище, а на улицата да ходи както си иска.   Peace

# 686
Защо се правят забележки за косите? Не ми е ясно как и с какво, дължината на косата пречи на учебния процес.

# 687
  • В Космоса
За пуснати коси забележка?

Ужас! Аз цялото ученичесвто развявах дълго, гъсто, къдраво руно, явно съм била с много ниско поведение, разбирам. Embarassed

# 688
  • София
Онна, последния път не знам дали написах от какво се оправи учудващо бързо малкия - сода за хляб на върха на лъжицата, разбъркано в малко водичка и няколко капки портокал. То стана леко газирано и на детето му хареса и доста го успокои.

И искам да кажа...че прахосмукачката ме преследва  Mr. Green Сега ЛС чакам.   Лил...

# 689
  • Пазете Гор
А пък аз, горкия, спазвах всичките възбрани , та се стрижех остро като конструкторски молив, а после, когато на никого не му пукаше как се стрижа - взех, че оплешивях.

Та оставете момченцата да развяват коси - около половината от тях няма да могат по-късно по чисто технически причини.

Общи условия

Активация на акаунт