Искам да кажа ... (29)_23.03-29.03

• 51 671
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 765
Не само няма да престана, но дори смятам, че трябва да се насърчава, защото се хващам на бас, че мъжете, които получават редовно такава грижа имат по-големи заплати.

# 766
Янечек, за момент се заблудих, че чета Кобилкина.

# 767
Не само няма да престана, но дори смятам, че трябва да се насърчава, защото се хващам на бас, че мъжете, които получават редовно такава грижа имат по-големи заплати.

Това е неоспорим факт, но не знам кое кое предхожда.  Joy Joy

# 768
Аз пък се замислям, дали някои са тъпи от прекаленото кърмене....или от липсата на такова...
Както и пъхането на други неща в устата не гарантира поумняване...

Добро утро!

# 769
Добро утро!
Янтра, много се смях за данъците. А на теб пожелавам да не ти се пада снаха фанатичка за кърменето Simple Smile

# 770
  • София
Добро утро. Как сте, мили дами? Днес обещава да е един доста хубав ден, въпреки многото работа. Пожелавам на всички да е такъв!  Hug

# 771
Добро утро!
Да кажа, че не вярвам на версията, че ко пилота е разбил самолета. Сега пишат, че е психично болен. Не вярвам.

# 772
Добро утро !
Тук е мрачно и дъждовно и след минути отивам на зъболекар .
 Дано имам късмет / не ме е страх толкова от болка ,колкото от неправилно лечение ./

# 773
Добро утро!
Да кажа, че не вярвам на версията, че ко пилота е разбил самолета. Сега пишат, че е психично болен. Не вярвам.

Добро утро. Защо не вярваш, Ванини?

# 774
  • дядовата ръкавичка

Това е неоспорим факт, но не знам кое кое предхожда.  Joy Joy

Joy

Добро утро!

Понеже вечер съм твърде изморена да чета и пиша, може ли днес да се изкажа по някои от поставените въпроси  Wink. Извинете, че връщам темата назад.

Янечек, за изпотени крака - в Дайхман продават разни стелки, точно за тази цел, казаха. Не съм ползвала, обаче.

Куркума, патици, викаш за борба с охлювите? А котките дали не мога да ги обуча да ядат охлюви  newsm78. Абе, обречена е тази битка, има ли влага, няма оправия.
Много ме разтоварва работата в градината. Ще градинарствам като се пенсионирам, решено.
А извинете за лаишкия въпрос - какво е "да пикирам", да правя разсад ли?

На Дона статията е много точна. Написаното може на 100 % да се отнесе и към гейовете. Кой какъвто иска да си бъде и каквото иска да прави, ама да не ми го натрапва.

Снощи имаше някакво парти в мола на околоМръстното. Дъщеря ми искаше да викаме полиция  Mr. Green, на мен пък ми беше приятно, много хубава ретро музика послушах. Даже си изнесох биричката в градината, едно пролетно ми стана.  

# 775
  • София
Добро утро от страната на дрисъка и повръщането Sick Много силно се надявам останалите вкъщи да са с по-силен имунитет от дребосъчко и някак си да ги прескочи Tired

# 776
Добро утро!

Добро утро. Защо не вярваш, Ванини?

Такова ми е усещането. Още, когато го прочетох не повярвах. Мисля, че си измиват ръцете с него.

# 777
Добро утро!
Искам да кажа,че днес имам рожден денПочерпете се за мое здраве!
Моите мъже ме събудиха в 6;30 с два огромни букета.Бяха си организирали състезание,кой ще ми подари по хубав и познайте кой спечели LaughingМилото ми детенце цяла седмица ходило в цветарския магазин да избира  Heart EyesПодари ми огомен букет от лалета и фрезии,любимите ми цветя.На ММ не му се получи(гербери с калии Shocked ooooh!)прекрасно аранжирани,но все пак...как му хрумна не знам.Питам го, как реши точно тези да избереш а той,е нали обичаш пролетни,затова ти избрах маргаритки Joy.Да се смееш ли да плачеш ли ooooh!Затова пък изненадата с подаръка му се получи страхотно.Изобщо не очаквах да получа това,а много го исках.Бях си харесала нещо от един сайт,не успях да се справя с поръчката и помолих една приятелка да ми съдейства,но той ме изпреварил и такъв театър ми разиграха,че изобщо не ги заподозрях.Много ме зарадва Heart Eyes!

# 778
Елени, честито, да си здрава и щастлива!

# 779
  • София
Добро утро и от мен!  Grinning

Такова ми е усещането. Още, когато го прочетох не повярвах. Мисля, че си измиват ръцете с него.
Аз смятам, че това, което е изнесено като информация е самата истина. Записът в черната кутия не лъже.

Общи условия

Активация на акаунт