Искам да кажа ... (29)_23.03-29.03

• 51 670
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Значи има и други като мен дето са в информационно затъмнение... 
Жади, не е нужно за се отзатъмняваш. Гледай си Тотето сега, остави я тая черна хроника. Да ми пишеш като дойдат нещата.
Елени, честит рожден ден. Много щастие и любов ти пожелавам.
Тонка, това е Donа от форума.
Хич не се наспах днес Confused  

# 796
Янечек, не. Явно не е чак толкова тежко положението. Три вида хапчета пия. На първо време каза само десет дни. Аз си мислех като за начало, че имам невралгия, после реших възпаление на адуктор. Личната лекарка пък ми разправяше скрити разширени вени. Хич не обичам да ходя по лекари, но последното, което вече ме притесни и ме заведе до невролог, бяха едни стягания ужасно неприятни в главата... Както и заглъхване в ушите и шум от време на време
Според лекаря не е било необходимо да пия Невробекс и Милгама, както си бях самопредписала и се тъпчех месеци. Та напълняването напоследък може и да не е било от спирането на цигарите, а от витамин Б.

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 09:22 от valerie

# 797
  • София
Тонка, тази Дона е Dona от бг мама.
Нашата Дона ли? Тази с готината бабичка с цигара в ръка на аватара? Ти да видиш!  Grinning

# 798
Добро дъждовно утро.
Честит рожден ден, elenii! Много здраве, късмет и любов ти желая!

# 799
  • София
Елени, честит празник!
Бъди много здрава, усмихната и всичко най-най!   bouquet

# 800
Тони, Дона от бг-мамма бе. Не вярвам да не я знаеш Wink Елени, здраве и моменти изпълнени с щастие, удовлетворение вдъхновение ти желая. Четох вчера и за пилота, и за детето в куфара и за жената скочила от терасата с 3-годишната си дъщеричка. Не знам вече какво да си мисля. Знам само, че когато баща ми скочи от терасата, го е сторил с котката под мишница, а после не е помнил нито защо е скочил, нито нищо, поне така твърди де. Моментното умопомрачение ме ужасява, направо не се знае на какво е способен човек в някакъв времеви отрязък Confused

# 801
  • София
Добро утро.честит празник на Елени,много много здраве,другото е вятър работа.  bouquet

# 802
  • София
Честит рожден ден, Елени!  bouquet

Как е възможно всички хотели в Бургас вече да са резервирани за периода на Спирит-а  Crazy

# 803
Честит рожден ден, Елени!  bouquet

Как е възможно всички хотели в Бургас вече да са резервирани за периода на Спирит-а  Crazy
Още от обявяването на Роби се резервира всичко, пробвайте в околностите.

# 804
  • дядовата ръкавичка
Честит рожден ден, Елени! Здрава, щастлива и обичана бъди!

........ Четох вчера и за пилота, и за детето в куфара и за жената скочила от терасата с 3-годишната си дъщеричка. Не знам вече какво да си мисля......

Аз мисля, че новините са жълти, жълти, жълти. Първо, защото това се харчи, и второ, защото отвличат вниманието от наистина важните неща.... "хляб и зрелища"....  или само зрелища. Отказвам да ме зомбират с такива новини.

Опитвам се да приоритизирам проблемите в личен план. Да се съхраня и престана да се ядосвам за глупави дреболии.

# 805
  • София

Май в Сарафово ще спим. Познайте кой ще жули само минерална водица на феста

# 806
Аз пък мисля, че новините все пак отразяват случващото се. Да се спести самолетната катастрофа ли.. , за да не се товарим?

# 807
Елени, честит рожден ден!  bouquet

Днес смятам да се развихря из къщи. Ще оправям, ще забъркам нещо за ядене и после се отдавам изцяло на себе си. Баня, маски на косата и лицето, маникюр. Довечера ще излизаме, обаче не съм особено ентусиазирана. Дано настроението ми се оправи.

# 808
  • Ямбол

Май в Сарафово ще спим. Познайте кой ще жули само минерална водица на феста
В Крайморие също е добре, а и градски транспорт имат. А таксито е 10 лева до Бургас.

# 809
  • София
Лили, хващането на такси по време на Спирит-а сигурно ще е граничещо с библейско чудо.
Пък аз така оптимистично си мислех че ще си резервирам и тази година в "Луксор", който е на 3 крачки от фестивала

Общи условия

Активация на акаунт