Честит имен ден на празнуващите!!!

Никакъв споен нямам. И не помня инхалацията дали му я направих навреме или съм се успала и съм я правила по-късно. Правя някакви работи в просъница и съм абсолютно неадекватна. Пфу.
и съм щяла друго да говоря след 1-2 години
Трябва съвсем да изтръпна за да реша да си го причиня това отново.
. Обаче през седмицата е спокойно. Даже съм решила като се стопли да ходя с автобуса - 102 ми спира пред блока и на входа на парка, и без това паркирането там е зле. Ама така е като има 2 свестни парка на 2 млн. човека
Днес станахме рано, измих му всички играчки, пъзела и пода и ми остана време да вляза да ви видя т.к. нали си има пюрета за обед приготвени та не ми е ангажимент
За следобед съм накиснала брашно от елда и царевица - царевицата днес ще я вкарвам. Сложих и да се изкисва козе сирене за следващите дни да го вкарам.
от вчера ни е тръгнало на такива:
което няма да ми се случи скоро).....а бяха времена

- пие ми от чашата
И си иска /по 2-3 лъжички/ от варения булгур, който хапвах за кърма и вчера от макароните/по- скоро нишестето / в чашата ми 

Ще видя да взема нещичко все пак да пробвам...било то и Бочко...но не разчитам много на някакъв ефект...поне за спокоен съм де....
Да мине безпроблемно и гладко и да се чувстваш истински удовлетворена след това

трябва да се готвя за конкурс за главен асистент. Лошото е, че вече не ми остава толкова свободно време, както когато се готвех за защитата (предзащитата по точно). Колкото по-голем става толкова повече внимание изисква, а най-дългия следобеден сън сме по-вънка. Вижда се, че ще разнасям теми из парка
и ще игнорирам създадените познанства за разходки, за да мога да се справя
Изжалвах се

.