Започнах и коремни преси......пълна трагедия. По-освинена и обездвижена не съм била никога, хем е тичане покрай бебе.....
Асти, мнооого ти благодаря, че в деня на защитата ми написа окуражителни думи - прочетох си ги точно навреме, преди да тръгна за Ректората, но бях в такова състояние на духа, че нямах сили да пиша
След самата защита бях в голяма еуфория, едва днес се чувствам някак нормално
Иначе защитата мина безпроблемно - е, и аз поуплитах език при презентацията, но това си е в реда на нещата... Чух хубави думи за себе си и всички рецензенти бяха мнооого позитивни, изобщо беше страхотно изживяване
Желая ти и на теб тепърва много успехи - като начало да се справиш отлично с конкурса за главен асистент (в което не се съмнявам) 

Явно трябва да внимавам

И ми попадна това филмче за тях https://www.facebook.com/video.php?v=811226565554623 - изглежда като да не ги пръскат с нещо да зреят бързо, само онова, с което мажат дръжките им е малко подозрително...

После мъжът ми потвърди, че не ми се е причуло. Кой знае колко объркана е била жената
) и го изяде. Количествата са малки, но поне не заципва устата на третата лъжичка. Днес пак ще пробвам така. Ако трябва всеки ден да се цедя.... е, ще се цедя, какво да правя, стига това да реши проблема.