Та, дупарата не се оправя - стои на нещо средно между петна и рани. Сега мажем с А-дерма... Вече месец ще стане. Тази седмица ще минем на многократни пелени. Дано оправим положението.
Аз така, като се зачудя на нещо...
Сигурно си пробвала вече, но още в първите месеци, когато дупето на Андрейко беше точно каквото описваш и ти, го мажех през деня с Джинджира алба, а вечер само с Клотримазол кремче. Ясно е, че не е хубаво да се мажат противогъбични ей-така, но в нашия случай помогна и ми се струва, че козметика от типа на А-дермата не върши работа при по-сериозни проблеми. Дано се оправи скоро детето!
лази, ама лази като тюлен, не се изправя, не прави и опити дори да се повдигне. 
. 
За колко време порастват докрай? 
за първи път ни се случва. И само 100 грама е качил. Сега е 7600, 71 см. Има ли други такива дребчовци?
И без това постоянно се обвинявам, че не ставам за майка, защото лесно се изнервям и ми е едно такова некомфортно в тази роля понякога...
за първи път ни се случва. И само 100 грама е качил. Сега е 7600, 71 см. Има ли други такива дребчовци?
Нали това обсъждаме последните страници по повод моето притеснение - и ние 2 месеца подред сме на 100-150 г наддаване, 1 см бяхме пораснали миналия месец, а този се опитаха да ни изкарат 1 см по-малко
Нали това обсъждаме последните страници по повод моето притеснение - и ние 2 месеца подред сме на 100-150 г наддаване, 1 см бяхме пораснали миналия месец, а този се опитаха да ни изкарат 1 см по-малко 
Знам, че е добре, просто ми е чоглаво едно такова. Но пък поне съм мотивирана да го карам да яде повече, накупих всякакви пюрета, нова каша, бисквити на Хип и зеленчуци за домашни пюрета, все ще открия какво харесва освен тиква. Важното е да излезе и вторият зъб и дано видим и ние бял ден
)