! 
:
Ще я премеря и аз . Глава -обиколкта колкото последния мес., гърди + 1см.
Баткото прояде преди година.... на кой да прилича и това дете. Всички гастроентероложки питаха ние с таткото как сме наддавали, че имало значение. 
. Буди се от 12.30 вечерта до сутринта през час,не мога да я оставя- събужда се с кошмарен рев или директно започва да говори и става. Предната сутрин стана в 6, а тази вечер ми скри шапката- от 12,30 до 4 сутринта си будува. Какво ли не пробвахме- не й се спи и това е
. Сутринта стана в 7 ,мрънка,че и се спи- спа 5 мин и сега е свежа като репичка . А аз само искам да поспаааа
. Мисля,че не е от зъбите или нещо друго,а просто криза на растежа. Отдавна наблюдаваме с мм ,че седмица преди да навърши месец е с някаква ясно изявена криза
.

. Буди се от 12.30 вечерта до сутринта през час,не мога да я оставя- събужда се с кошмарен рев или директно започва да говори и става. Предната сутрин стана в 6, а тази вечер ми скри шапката- от 12,30 до 4 сутринта си будува. Какво ли не пробвахме- не й се спи и това е
. Сутринта стана в 7 ,мрънка,че и се спи- спа 5 мин и сега е свежа като репичка . А аз само искам да поспаааа
. Мисля,че не е от зъбите или нещо друго,а просто криза на растежа. Отдавна наблюдаваме с мм ,че седмица преди да навърши месец е с някаква ясно изявена криза
.
и пак за изминалия месец е качил 280гр. Та съвсем нормално ми се струва тогава момиченце, което яде по-малко твърда храна, да наддаде по-малко. За друго не мога компетентно да се изкажа т.к. не съм се сблъсквала със изследвания на урина при бебета, но пък и са ти писали. Все начавам нещо полезно от тук и ще знам ако ни се наложи

и се чекне около мен, хващаме за рамото и се изправя и се пуска
и само го вардя да не литне на някъде.....излапа си качамака сутринта (много си го харесва и него), тя и мама намаза, че направих повечко и си направих с неизкиснато сиренце за мен
Вчера купих и ечемицени ядки - приличат на овесените, но са по-едри. Следобед ще му дам от тях - накиснах ги, но сигурно като ги сваря ще ги пасирам малко, че са по-едри. Днес ми е второто даване и на жълтък. Скоро и аз се бях замислила тая непоносимост към глутена как се хваща....хубаво даваме един месец ама какво да гледаме ....луда РАБОТА....то и аз не съм сигурна колко съм го дала още с овесените ядки и лимеца, а сега и с ечемичените.....май най-сигурно ще е като дам пшеницата - дали със сухар или кус-кус. Това от мен за сега
Ще ходя да го сложа на гърне и да го слагам да си играе в кошарата и по някое време да заспи, а аз да уча

Днес дадох попара за втори път - ами хареса му, първия път не я искаше. От миналата седмица давам и сутрин закуска, не всеки ден де.
. И тя е като залепена за мен, но пък в останалото време подава ръце и на непознати само да и се усмихнат ... И както спеше по 2 часа почти - сега от 5 мин до 40 макс . Луда работа ! А и предният път за зъба беше с плач, чесане на венци,а сега е по-различно. Направо ме изпитва- следи ми реакциите за всяко нейно действие, кара ми се, за всяко нещо ,което не и харесва клати глава рязко и вика "НЕ!НЕ! НЕ!". Забелязах,че напоследък много говори и се смее докато спи,после ревне... А някога като й подвикна леко името и се свива в мен и заспива за секунда ! Не знам точно какво е,но знам,че не мога да го преодолея лесно,че на вс отгоре съм и неразположена и тотално съм скапана
:
Ще я премеря и аз . Глава -обиколкта колкото последния мес., гърди + 1см.
, 30 мин, час, два....и по два три пъти я слагам в кошарата, докато се успокои. Зъби ли са/ понеже пропуска едния прием на калкареята/, кърмата ли не ѝ стига или да обвиня шоколада
, който си позволих последните 2 дни А?!, а?!, а!/ както казва синковеца