Великобритания - тема 58 Пролетно Зелена

• 75 249
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Pampers, нищо особено не е. На ниска ставка, но поне ще мога да си упражнявам езика с кварталните пиянки  Joy
Това е най-важното. Mr. Green

# 16
Благодаря за темата!  bouquet
В очакване на пролетта съм и аз, но освен, че дните вече се издължиха много, температурите са си почти зимни. Иначе в училище по-големи момиченца вече тръгнаха по 3/4 чорапи и голи кълки. Mr. Green
Въздържаме се от всякакви по-сериозни планове за почивка през лятото. Водещо е смяната на квартира и обзавеждането й. После ще теглим чертата и за каквото остане. По-скоро за ваканцията сега умувам забавления.
ponqkoga, не е малко това.

# 17
  • UK
I az veche hodq po teniska, vinagi sym hodila po teniska na nad deset gradusa. Vkyshti obache vechno e kuchi stud, a parnito uj e razvaleno i raboti samo kogato hazqina si e vkyshti. Vecher dyha mi se vijda ot stud, no az i bez tova nqmam nishto za pravene i si sedq pyhnata v legloto pod dvete olekoteni zavivki. Onezi idioti ot Lenovo me uveriha, che do kraq na sedmicata bi trqbvalo da sa mi vyrnali laptopa. Pak se izvinqvam za latinicata, no sled kato tableta bezvyzvratno umrq mi e pochti nevyzmojno da sledq tema, ako ne se zapisha v neq. Radvam se che moderatorite ne mi triqt mneniqta, koito taka sa v grubo narushenie na pravilata na foruma.

# 18
 Записвам се в новата тема  Hug 
 Кога се водят почивните дни около Велик ден тук? Аз като ново попълнение в редицата на работещите не съм много на ясно още  Flutter

# 19
  • някъде в орбита...
Аз от миналата седмица щрапам само по сако, оставих якетата. Но пък все съм на закрито, та не съм много мярка Mr. Green
Нямам търпение да дойдат великденските празници - един ден почивка да е, пак добре ще ми дойде Tired

# 20
  • Манчестър
Записвам се в новата тема  Hug 
 Кога се водят почивните дни около Велик ден тук? Аз като ново попълнение в редицата на работещите не съм много на ясно още  Flutter

Почивните дни са Good Friday - 3 April и 6 Април - Easter Monday. За работещите в уикенда , са работни дни, мисля,че в неделя някой почиват.

# 21
  • След завоя в дясно
Ave добре,че си ти да пуснеш новата тема.
Забравих да благодаря на момичетата, който ми препоръчаха арр за тел  bouquet
Аз миналата седмица се разсъблякох една идея по леко и на другия ден бях болна, а цяла зима удържах.

# 22
  • София
Благодаря за новата тема   bouquet

Запис. Тийна ще ме умори  ooooh!

Не се давай, тепърва ще си му нужна. А и има светлина в тунела - към 20 - 25 г. май се кротват.

# 23
По темата за музикалното обучение нещата ми се изясниха, ние може би ще изберем схемата с училищния учител, като за начало, благодаря на всички, които се включиха.

Последните няколко дни изчетох сто теми за приравняване на дипломи и NARIC, не знам дали съм права, ама ми изглежда, че няма никакъв смисъл от приравняване и от българските дипломи въобще, никой не ги взима под внимание и сега се чудя да уча ли, да бачкам ли и най-вече какво???  Joy Съвсем изтрещях...

# 24
  • Манчестър
По темата за музикалното обучение нещата ми се изясниха, ние може би ще изберем схемата с училищния учител, като за начало, благодаря на всички, които се включиха.

Последните няколко дни изчетох сто теми за приравняване на дипломи и NARIC, не знам дали съм права, ама ми изглежда, че няма никакъв смисъл от приравняване и от българските дипломи въобще, никой не ги взима под внимание и сега се чудя да уча ли, да бачкам ли и най-вече какво???  Joy Съвсем изтрещях...

Зависи каква ти е дипломата......иначе няма нужда от NARIC

# 25
Ами не съм медицинска сестра, художник-средно специално и магистър след това, учител по изобразително изк-во и проф. квалификация-графичен дизайн.

# 26
  • York
Въобще не мисля, че мога да се котирам някъде с моята диплома за Аграрен икономист  Joy
Ще се кара някой курс към университета, няма как  Simple Smile

# 27
Аз се чудя дали да почвам да уча за учител по Арт и дизайн, което ще отиде към 2-3 години или курс към университет, ама има ли файда, ще се намери ли работа после. Давайте акъли. Simple Smile

# 28
  • Bristol
GI, добре че се включи! Аз си мислех, че преди 16 само частни уроци и школи се ползват. Училището на сина се водеше с арт профил и аз си мислех, че ще има нещо повечко там като занятия. Но много бях разочарована. Единственото е, че имат добре оборудвано звукозаписно студио, апъл компютри за фотография и дизайн и театрално студио със съответното осветление и озвучение. Всичко това децата го ползват безплатно, само трябва да се резервира предварително. Синът редовно си виси след училище в звукозаписното студио с приятели.

# 29
Camembert, графичен дизайнер е търсена професия. Имаме познат, който с това се занимава, печели добре. А ако си решила да преподаваш и не ти признават дипломата, пробвай като ТА (помощник-учител) по изобразително изкуство. След това можеш да запишеш тукашен курс, ако си решила да продължиш с професията учител и изискването е да имаш местна квалификация. Успех ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт