Великобритания - тема 58 Пролетно Зелена

• 75 284
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте, моля да ме посъветвате и да ми посочите сайт от който да поръчам торта за  детски рожден ден на поносима цена. 50- 60 паунда не ми се дават за два блата с малко крем между тях.  

# 661
  • UK
Здравейте всички, аз съм Тони и уча медии и комуникации в Newcastle, току-що приключих втората си година Simple Smile
Идвам със следното запитване: приеха ме за една седмица престой в Лондон на стаж в The Independent и сега съм в чуденка къде да си намеря да остана на евтино. Знам че "евтино" е химера в Лондон, но изискванията ми са да има добра транспортна връзка (автобус и/или метро, офисът е в Кензингтън) и да е изгодно. Абстрактен въпрос малко, но ще се радвам на всякакви насоки. Благодаря!

# 662
Здравейте,започнах работа преди седмица като self employed.Трябва да си направя utr номер,а ми казаха,че може и онлайн.Може ли някой да се включи с подробна информация за процедурата.Веднага ли е редно да се направи utr?Всеки ми казва различни неща...

# 663
...в Лондон на стаж в The Independent и сега съм в чуденка къде да си намеря да остана на евтино.

https://www.airbnb.co.uk/?af=1922719&c=A_TC%3Dt3qmy2wbpp%26G … sUCFUbGfAodq6wAqQ

# 664
  • някъде в орбита...
shokoladena_bg, регистрирала ли си се като self employed? Ако си, би трябвало да получиш номера скоро. Иначе:
https://www.gov.uk/set-up-sole-trader/register
След регистрация получаваш писмо с потвърждение на статута ти, и на същото писмо е отпечатан и UTR номера ти. След това се регистрираш за онлайн подаване на годишната декларация, и си готова. Разходи се из www.gov.uk, сайта е доста полезен.

# 665
Здравейте, моля да ме посъветвате и да ми посочите сайт от който да поръчам торта за  детски рожден ден на поносима цена. 50- 60 паунда не ми се дават за два блата с малко крем между тях.  
  Къде живееш. В Лондон има доста БГ фирми правещи торти и са като нашите и са под 60 паунда стандартните.

# 666
  • York
Здравейте,  наближава моментът на нашето заминаване. Вече имаме осигурена квартира, частично обзаведена и от частник на доста добра цена  Simple Smile
Съпругът ми получи две предложения за работа от агенции. Едната е особено настоятелна, а по описание работата е точно това, което той търси и работи в Бг 10 години. Ние пристигаме на 15-ти, а на 17-ти има среща с посредника.
Та да питам има ли някаква уловка с посредниците, за която трябва да следим.  newsm78

# 667
  • Bristol
Аз до преди 2 години само през агенции работих. Обикновено фирмите избират да наемат през агенция, въпреки че им излиза по-скъпо, защото ако намалее работата бързо могат да редуцират работната сила, без да имат непланирани разходи. Последната агенция за която работих точни началото на декември ми сервираха, че не ми подновяват договора, но ми предлагат нов 25% по-малко заплащане за същата работа! Хубавото да работиш за агенция е, че и ти си по-гъвкав и намериш ли по-хубава работа казваш им чао и за седмица си на новото работно място. За новодошъл, без опит в страната е добра възможност за започване на работа, трупане на стаж и осигуряване на препоръки Simple Smile

# 668
  • UK
...в Лондон на стаж в The Independent и сега съм в чуденка къде да си намеря да остана на евтино.

https://www.airbnb.co.uk/?af=1922719&c=A_TC%3Dt3qmy2wbpp%26G … sUCFUbGfAodq6wAqQ

Хиляди благодарности, страшно полезен сайт   bouquet

# 669
  • UK
Здравейте  Simple Smile Влизам с молба  Praynig Знаете ли дали тук мога да намеря таблетки Мечо грозде или поне някакъв еквивалент? Дори не знам какво е английското му наименование  Sad

# 670
Здравейте  Simple Smile Влизам с молба  Praynig Знаете ли дали тук мога да намеря таблетки Мечо грозде или поне някакъв еквивалент? Дори не знам какво е английското му наименование  Sad
Мечо грозде не съм виждала, /не съм търсила/, но има много неща с червена боровинка. Ако е за лека уроинфекция, това е вариант без рецепта и много, много вода.

Идеи за подарък на 5-годишно момченце? Момчешките подаръци винаги са ми били трудни....

# 671
  • London
Блу - Трансформърс, Лего - Нинджаго, Чима, Стар Уорс, Имаджинекст - Батман или Супермен. Плайскул - Стар Уорс ; Плеймобил - всичко се харесва,

# 672
  • UK
Пазарували ли сте българска храна онлайн скоро? Обяснявам на един приятел за някои неща и ми се иска да демонстрирам, но не искам развалена храна и изтичащ срок на годност.

# 673
Благодаря, Bean! Може би трябваше да кажа, че е за момченце от класа и ми се ще до 15 лири да се вместя. От идеите само с цените на Лего съм запозната и за толкова пари ще е нещо съвсем обикновено, но ще разгледам другите. Аз си представях някаква настолна игра, макар че у нас частите на Лего редовно не достигат и ново никога не е в повече. Отивам да разглеждам.

# 674
  • London
Виж Playmobil, имат сетове от под £10. Полиция, Пожарна, Рицари, Пирати
Аз миналата година накупих на целия клас.

Общи условия

Активация на акаунт