Лидл ::62::

• 119 095
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
От френската нуга по 4.90 вземал ли е някой? При великденските сладкиши е.

# 31
raja_nikol , viki_1974 , мерси! За подарък го искам, така че явно си е супер. Сега ще погледна и старата тема.

# 32
Купих си от оформящите бодидата- 2 бр. Залепна ми, като втора кожа. Много съм доволна. И чашките са ми точно  Peace

Туристическите обувки ги видях- ментак са. Отказах се. Маратонките също не биват. После ходих из специализираните спортни магазини там видях за същите пари доста по-добро качество  Peace
Би ли казала в кой спец.магазин си ходила и за 30 лв.си видяла тур.обувки?Аз взех за детето и ги пробвахме на сняг,не пропускат,това само може да ме радва,нека да са "ментак".

# 33
КОга ще има пъстърва намалена?

# 34
Да ви питам за следващата седмица по плакатите какво има!
Харесах дънковата раирана рокличка от миналата седмица и мисля на заплата да се обзаведа.
.

# 35
  • Варна
Моята пекарна е от септември. Наложи ми се да си купя бъркалки, защото някак изгубих едната. Поражения нямах нито по казанчето, нито по бъркалките. Ползвам я ежедневно.

Пасатора си купих миналата година и в началото от ентусиазъм, започнах да приготвям всякакви чудесии и го ползвах всеки ден. Супер доволна съм и се чудех защо не съм го купила 10 г. по-рано  Laughing

Сьомга взимах преди около месец. Беше с кожа (не се виждаше, защото беше от долната страна) и с 15тина грама по-малко отколкото пише на опаковката.

# 36
Пунчик, мерси за сьомгата, май ще се откажа! Много я обичам, но никога не съм я приготвяла, а с тази кожа съвсем се отказах.

# 37
  • Сливен
КОга ще има пъстърва намалена?
от днес до края на седмицата

# 38
Имаше - в последните няколко страници на предната тема.

Проверих от 41 до 51стр. няма нищо за него... Rolling Eyes

# 39
  • Асеновград

Отзивите бяха положителни.За пасатора има и резервни части като за останалите уреди на Силвер крест.

# 40
Купих си от оформящите бодидата- 2 бр. Залепна ми, като втора кожа. Много съм доволна. И чашките са ми точно  Peace

Туристическите обувки ги видях- ментак са. Отказах се. Маратонките също не биват. После ходих из специализираните спортни магазини там видях за същите пари доста по-добро качество  Peace
Би ли казала в кой спец.магазин си ходила и за 30 лв.си видяла тур.обувки?Аз взех за детето и ги пробвахме на сняг,не пропускат,това само може да ме радва,нека да са "ментак".

Обиколих доста магазини, в момента във всеки има разпродажби, но най- изгодно бяха на 25 лв, като имаше детски, дамски и мъжки, точно туристически в Интерспорт.

Лидълските не знам доколко пропускат или не пропускат, но в друга тема, масово казват, че спарват и не са удобни за дълго ходене.

# 41

Супер е! Заслужава си.

# 42
Така днес направих пазара в лидл. Взех ножовете за които не прочетох отзиви тук но дано са хубави. Детски прибори взех гравирани с животинки и тибушон. Доволна съм засега Simple Smile забравих да взема от мелничките с подправки но ще взема утре ако сте оставили Simple Smile

# 43
  • Щастлива мама на 3 слънца

Отзивите бяха положителни.За пасатора има и резервни части като за останалите уреди на Силвер крест.
Супер е .аз ползвам пастора всеки ден ама се развали. Днес ми се обадиха ,че е готов.чопъра е супер. Другата не съм пробвала.

# 44
  • TX
майка си купи днес пасатора   и нещо не и се получи с него майонезата, каза ще се пробва с хайвер и ако пак не стане го връща

Общи условия

Активация на акаунт