Лидл ::62::

• 122 452
  • 755
  •   1
Отговори
# 240

Черните маслини хубави ли са / не обичам зелени ,пък чушка хич /

Имат вкус на сироп за кашлица. Определено не са за всеки вкус.

# 241
Черните маслини в бурканчето, които в момента са на промоция, са без костилки - детето ги обожава, може би, защото по-лесно ги яде, като са без костилки.
Аз взех две бурканчета днес от тях. Зелените не съм пробвала..

# 242
  • Велико Търново
Купувам редовно и от черните и от зелените, в нас почти само те се ядат. Ние с голямото дете ядем черните, мъжът ми яде зелените.

# 243
 Може ли линк Praynig много отдавна търся отварачка за консерви!Laughing
+1 и за отварачката за консерви! Love Макар, че малко консерви в днешно време се отварят с отварачка, голямо улеснение си е! Peace
[/quote]
Мисля, че бяха от понеделник, но като гледам са ги свалили вече от сайта, за да сложат по-новите неща. newsm78 Цената е малко под 10 лв, отварачката е стабилна, красива и върши добра работа.  Heart Eyes В магазина бяха поставени заедно с пресите за чесън, резачките за ябълки и яйца и още нещо имаше. Grinning
Да питам- някой спомня ли си кога пускаха миналата година уреда за вакумиране Силвър крест и на каква цена беше? newsm78 Тогава бях в чужбина, но някъде по това време беше /пролет, началото на лятото/.

Последна редакция: сб, 28 мар 2015, 12:45 от dolce miele

# 244
Мацки, здравейте. Интересувам се от един винтоверт Parkside (големия 18 V , а не този който е в момента). Имате ли някаква идея кога мога да го очаквам пак да го пуснат. Ако звънна на тел. на потребителя дали ще ми дадат такава информация?
Благодаря предварително   bouquet

# 245
На етикета на черните маслини като съдържание е описано само маслини ,сол и вода и аз ги загледах / бях чела тук за този вкус и не бях сигурна дали за тях се отнася/. Има и едно странно уточнение на съдържанието за възможно наличие на консервант - не го запомних кой беше - май калиев сорбат или нещо подобно.
  При нас кашоните с маслините са пълни само със зелени и отзад има по 1-2 бурканчета черни.
Освен да купя и да пробвам ,ако се наканя днес или утре да отида.
 Видях и голям буркан маслини - те същите ли са?

# 246
  • Русе
Черните маслини са с вкус на мащерка, от там идва асоциацията със сироп за кашлица. Купувала съм само веднъж, не се харесаха.

Памук погачата и на мен не ми хареса, а такъв голям хит беше преди месеци. Мазна ми е. Правила съм я два пъти, не потретих. Не съм месила в хлебопекарната, на ръка си правих питката. Мазна ми идва, иначе мъжа ми много я хареса.

Angel_Dust, защо да не може? Пробвай!

# 247
Памук погачата и на мен не ми хареса, а такъв голям хит беше преди месеци. Мазна ми е. Правила съм я два пъти, не потретих. Не съм месила в хлебопекарната, на ръка си правих питката. Мазна ми идва, иначе мъжа ми много я хареса.

И на мен нещо не ми хареса. Ако се хапва веднага, става, но за следващ ден - определено не. Правих от нейното тесто погачата, в пекарната и кифлички за децата... и трите пъти ни бяха достатъчни да я "оценим" като неставаща  Naughty ей, голяма врява за няма нищо, че някой добавил повечко олио в стандартна рецепта и я кръстил с примамливо име  Laughing

sweet maniche, прочетох, че съдържа пшеница, още в началото като го купихме. Стана ми чудно, понеже за пръв път купуваме такъв. Сега една приятелка ми каза, че щом така пише, значи ставал за ядене  #Crazy newsm78 Не мисля да опитвам.  Laughing

# 248
Но в състава няма мащерка и е странно откъде би дошъл този вкус. Май няма да взема - мащерка с маслини не ми се вижда удачна комбинация / аз помислих,че може да е босилек - има и сироп за кашлица с него / който ненавиждам Grinning /
И на мен на първи опит памук погачата не ми хареса , но втори и трети опит беше добре и хич не беше мазна / аз мазно не мога да ям /.
 Щастлива - тази погача от клипче на една туркиня , в блога Ароматно в кулата на вещицата мисля беше е публикувана за пръв път / някой пък друг я е превел/ , на този някой Grinning просто я вижда и кръщава на своето име  Joy
  Не  е лошо тестото - макар ,че моето с кисело мляко и яйца да е по-вкусно , това пък е удачно за добре оформени печива .

# 249
  • София
босилек е, не мащерка.

# 250
Да се включа и аз в спама по отношение на памук погачата. Направих я на кифлички, но на другия ден бяха сухи. Споделих това и в темата, но веднага се изредиха всички с положителните мнения и аз млъкнах. Не мисля да я правя друг път, защото и моят опит е, че тестата съдържащи кисело мляко са по-удачни и остават меки и пухкави и през следващите дни. Козунакът, който ще правя вече 4 година също е по рецепта с кисело мляко. Опитах и други с прясно мляко, но не ни харесаха.

Мащерката наистина има малко странен вкус и досега ни е харесвала само в едно ястие. Едва ли биха ни харесали маслини с мащерка. С босилек сме яли зелени маслини и са ни харесвали.

Не помня дали писах, че се зарадвах на останали бутилки от коктейла Космополитан на Сънрайз и си взех две бутилки.

Последна редакция: сб, 28 мар 2015, 13:27 от star in the sky

# 251
 Аз харесвам класически хляб(брашно, вода, сол, мая), почти без никакво олио(понякога слагам максимум1 с.л, а в повечето случай никакво), става като този в селските фурни едно време, а иначе правих няколко пъти памук хляб в хлебопекарна и се хареса много от всички, не беше въобще мазен(аз също като вас имах опасения), просто зависи кой какво харесва- вкуса на памук хляба ми напомня нещо като кифла, някаква закуска, мноого мек, всеки трябва да си пробва, това ми беше мисълта де Peace Wink Wink и да си прецени

Ползвам тази рецепта:
http://jivotatmojedaevkusen.blogspot.com/2014/10/blog-post_2.html

А за соленките- да тези са, които са намалени сега на 2.00лв.

# 252
  • София
Мерси за коментарите за тази погача или каквото е там... ще го помисля още малко дали да го пробвам...
Иначе за козунак аз точно съм си харесала от миналата година с прясно мляко и масло - чудесен беше.

Както и да е - извинения за спама.

Иначе маслини, имам спомен, че пишеше в съдържанието, че не е само маслини и вода Wink  Да не би да има останали в момента от някоя тематична седмица и други, освен тези от редовния асортимент?

# 253
Мерси за коментарите за тази погача или каквото е там... ще го помисля още малко дали да го пробвам...
Иначе за козунак аз точно съм си харесала от миналата година с прясно мляко и масло - чудесен беше.

Както и да е - извинения за спама.

Иначе маслини, имам спомен, че пишеше в съдържанието, че не е само маслини и вода Wink  Да не би да има останали в момента от някоя тематична седмица и други, освен тези от редовния асортимент?
Вчера специално гледах етикета на бурканче  черни маслини ,които на момента са на промоция . Това прочетох - маслини ,вода и сол .
  Тези са от редовен асортимент - после ходих и до рафта ,където са и по принцип.

# 254
  • София
Ами може пак нещо да са им променили на тези маслини, ние понеже не ги харесахме кой знае колко и не сме взимали от повече от година.

Общи условия

Активация на акаунт