Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~116

• 28 753
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
# 676
# 677
Права си, може би думата не е правилната, но това ми е дошло на ума след дългия уморетелен ден.
Не съм разбрала, че Хазал се е размечтала за стаята си. Но не се изненадвам.
Относно възпитанието...аз съм на друго мнение. Хазал си беше същата, когато още не знаеше, че е дъщеря на богати родители. Много отдавна пиша, че Хазал е много невъзпитана - още от първите епизоди. Може би Гюлсерен в старанието си да ги издържа не е имала време да контролира Хазал и влянието на Кериман си е казало думата.
Може би сега след като живее с Джансу, Гюлсерен прави сравнение и  вижда колко е невъзпитана Хазал. За съжаление за това не можем да обвиняваме Дилара, колкото и да ни се иска. Възпитанието на Хазал е дело на Гюлсерен. На Хазал й липсват първите 7 години.....

# 678
MAMA-AN, Hug не мисля, че Джихан ревнува Дилара от Озкан...според мен просто знае, че Дилара прави всичко нарочно, за да го дразни, а пък знае и Озкан що за човек е и не би искал да е в обкръжението на момичетата... Peace
Да, навярно...само дето и тя, нали това мислеше преди за него...толкова пари му снесе да стои далеч от Джансу...след писмото! Според мен има доста причини...първо, Джандан, така я посъветва...второ, навярно Джансу знае истината, вече..че не той е поискал пари за нея, а че тя майка й е искала да го подкупи...и третата, надява се поне малко да впечятли и изкупи тази си вина пред Джансу и...четвъртата, идва ...да си плати сметката Озканчо и то как....точно навреме, когато Джихан току-що научи за истината за кой го е докарал и най-вече защо от Германия...и реакцията на Джансу, показа й...че каквото и да стори, този човек явно..не й е безразличен, щом така реагира на писмото от него...
И накрая, дамата има нужда от шофьор и бодигард..нали, ще се развежда....може да пострада от нещо, навярно се бои.... newsm78

# 679
  • Русе
Добро утро!  Hug

Да се погрижа за сутрешното разсънване, че...  Wink след снощният епизод и коментарите след него, героите са уморени.  Simple Smile

Да ви пожелая хубав и много успешен ден и... един прекрасен и по-малко нервещ епизод довечера!  Peace

# 680
Добро утро
Нека денят ни да бъде успешен , а вечерта епизода на Съдбата да ни даде така нужното ни успокоение и надежда за Елиф и Кахраман

Цвети с удоволствие ще изпия кафенцето  Hug За сега нищо в Парченцата не може да ме ядоса или разтревожи, както последните епизоди на Съдбата. Единствено сега си мисля за катастрофата на Озан - този черния екран след катастрофата ми изглеждаше зловещ. Дано да не се случи най-лошото или момчето да остане инвалид. На мен Озан ми е симпатичен. Но момчешка му работа.

Ако някой е пропуснал снощния епизод на Парченцата може да го изгледа тук....

Paramparça Dizisi - Paramparça 18. Bölüm İzle

Снощи нямаше фрагман - в четвъртък пише във фейса....

# 681
  • Керодиспансера
Добро утро , момичета  Hug
Ани  Hug Цвети  Hug

Днес е Денят  Peace да го започнем добре ,та дано и завърши добре  Peace

# 682
  • Керодиспансера
Непубликувани снимки от минали епизоди  Peace

# 683
Добро утро !
Мамче, Цвети, Ели    Hug Hug Hug
Това кафе е добре дошло.
До довечера със Съдбата и дано  вече го видим това сдобряване между Кахраман и Елиф, че ми взеха здравето.

# 684
ERKAN PETEKKAYA, DİZİLERDEKİ BAŞARISININ SIRRINI VERDİ

тук

Еркан Петеккайа - интервю дадено по време на среща със студенти пред Merve Aydın. Присъствал е на откриването на библиотека в някакъв университет...

PARAMPARÇA DİZİSİNDE SÜRPRİZ FİNAL SAHNESİ

тук

Финала на снощния епизод на Парченцата - има и видео....

# 685
Ели  Hug Диди  Hug хубав ден и добро настроение  Hug

Виждам от сега се настройвате за Съдбата  Peace
Четох мамашите и съм се смяла посред нощите  Grinning Спомнят си моментите до сега с Елиф и Кахраман и по някакъв начин Максут постоянно присъства в коментарите. Какъв букет е носил Кахраман, букета на Керем и какъв букет би занесъл Максут, ако искаше ръката на Елиф....букета на Максут би бил огромен, без значение какво има в него....Паметник ще му издигат мамашите....или ще го слагат в златна рамка  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 686

Скрит текст:
Ще подготвям резервна тема за довечера...А вие пишете спокойно...Дано нета или форума да не ме сюрпризират  Praynig

# 687
Добро утро, момичета! В последния мартенски ден кафето го пием в движение, че няма време.
Ани, в тези вестници какво пише за филма? СГугъл преводача е пълна трагедия- нищо не се разбира, ни на български, ни на английски....

# 688
Добро утро, момичета! В последния мартенски ден кафето го пием в движение, че няма време.
Ани, в тези вестници какво пише за филма? СГугъл преводача е пълна трагедия- нищо не се разбира, ни на български, ни на английски....

Деси спорен ден ти желая - особено ако си колежка....знам какво е на финала - в последния ден на март... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy същия, като последния ден на април....
И аз чета хаберите през преводача - разбрах колкото и ти - в първата изрезка -Ще има ли любов?
Сигурна съм, че ще има. Надявам се довечера Елиф да откаже на предложението за брак на Керем и да му върне пръстена.....

# 689
Ани, инженер съм по образование, но по стечение на обстоятелствата се занимавам и със счетоводните неща... Четох мамашите малко и се посмях като теб- те си предизвикват коментариите  публикувайки определени снимки като тази например
Как же ты так посмела
Стать мне как воздух нужной? 😍

той, с кем безумно счастлив❤

Общи условия

Активация на акаунт