Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 935
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • 1st floor

А краката ми ги оформи перфектно с нейните тренировки намаляха бричовете поне аз го виждам така и обиколките и там намаляха с 2 см.Кантара не мърда особено но пък за сметка на това имам минусчета в обиколките което е по важното  Laughing .

Ние не започнахме ли по едно и също време, или бъркам? newsm78 Аз съм на първите 11-12W . И моите бричове намаляха, и сланинките от вътрешната страна на бедрата се постопиха. Д-то се позакръгли и поповдигна мъничко. Корема най-видимо се промени. Както и мускулите по краката - доста наедряха, с което не съм напълно на сто процента съгласна! Mr. Green Кантара и при мен не мръдна драстично, но важни са мерките в см. Wink Доволна съм и много ми харесва БР. Чак ме е яд, че съм на края.  Grinning А имам още работа по проблемните зони.

# 376
  • София
Непокорна, ти каква програма си избра за след Боди Революшън?

# 377
  • 1st floor
Ми, май се ориентирам към Т25 на Шон. А ако не се спогодим с него, ще се връщам на нещо на Джилиян. А ти? Grinning

# 378
  • София
Ами и аз съм в чудене. Сега в момента преглеждам и съм се спряла на няколко варианта:
- Т25 на Шон  (или Insanity)
-  Румянка 90 дневно предизвикателство Simple Smile
- свалила съм си The Skinny Rules на Bob Harper, но не съм правила никакви негови тренировки и незнам как ще ми се хареса и понесе (просто , защото тук се обсъждаше)
- нагледала съм се на Autumn Calabrese - 21 Day Fix, но и на нея не съм правила нищо, та незнам. Но  "на гледане" ми изглежда добре.

# 379
Пак не започнах днес поредния ден на 90ДП.
Вчера бях по Ягодинското ждрело и на ждрелото на Ерма. Такова набиране по дървени стълбички. Че и други неща посетихме. Здрава мускулна треска.
Утре започвам по домашно.

# 380
  • Пловдив
Здравейте!
Влизам без отчет, че ме затресе някакъв вирус  ooooh!. Чак моя мъж ме подиграва как така съм се разболяла, а все парадирам , че никога не се разболявам  Crossing Arms. Сина ми ме гледа и той не можа да повярва и попита баща си вярно ли е ,ч есъм болна, хахахаха. Хубавото от цялата работа е, че температурата действа като фатбърнър и съм твърдо кило и половина надолу, та двуразовите тренировки, плюс от време на време режимно  хранене и температурата за разкош дадоха резултат. ЛИчи си това нищо и никакво кило  #Crazy Дано утре успея да тренирам, че ... Най-вероятно ще пия парацетамол и ще започна тренировката, щото иначе не мога да стана от леглото. Пху.
Поздравявам Вив за свалените грамчета, мака че малко ми се виждат за целия този глад. Все пак е прогрес  Hug , а също и чрд на малката със закъснение, да е жива и здрава, много щастлива и много много весели моменти и успех в живота. Да е целунеш, Вив.  bouquet
Бобче, много мислих, ама нали понякога не мога да си мълча, макар и уж не бива да се бъркаме в работите на другите хора, но път от друга страна не е хубаво да оставаме безучастни ,когато смятаме, че някой греши  Simple Smile Че нямаш сланини за чистене е ясно и с лупа да те гледам, обаче като си решила да се тровиш, го прави, ама като не ти понасят тези хапчета, защо упорстваш? Товарят ти сърцето очевадно, недей така, не е шега работа, знам, че си мислиш, че си здрава, но понякога човек не знае какво се случва с организма му. Знаеш, че Виктория фигуристката си почина така ... Може лош ефект да има на един от хиляда човека, ама като този човек си точно ти? Поне едно хапче пий само, не разбирам защо го правиш,честно ти казвам. Помисли си. Както и да е, исках да го кажа, изплюх го, изчезвам , че децата не ги интересува болна ли съм , здрава ли съм, роба трябва да е перпетум мобиле.
Весел ден!
А,Непокорна, чудесен избор, точно след БР аз започнах Т 25, свалих последни 4 кг. , краката ми се оформиха чудесно , просто много добре е за след по-силовата БР.   bouquet

# 381
  • 1st floor

А,Непокорна, чудесен избор, точно след БР аз започнах Т 25, свалих последни 4 кг. , краката ми се оформиха чудесно , просто много добре е за след по-силовата БР.   bouquet
Благодаря! И аз точно търсех нещо по-кардио заради последните см.  Wink

# 382
Идвам с отчета за днес- днешната тренировка на Руми се състои от силовата и аеробна част. Аеробната е много натоварваща наистина, определено ще включа тичане и въже, защото съм изгубила тренинг. А силовите не могат да ми се опънат. Събота и неделя почивах..нито йогата направих, нито нещо друго. Не ми се беше случвало скоро, е за сметка на това имам 11 км пеша за всеки ден поотделно. Днес направих и ден 7 от йогата на Лесли, много ми хареса. Започвам да и влизам в ритъма.
Утре заминаваме на екскурзия и..няма да тренирам 6 дни, ако има wi-fi в хотела, ще си правя само йогата  Peace
Вив, браво за мерките! Капка по капка, вир става Simple Smile
Снежи, бързо оздравяване!
Бобче, знам, че съм малка да ти давам съвети, но също смятам, че ако продължи да не ти влияе добре, трябва да го спреш!
Ивана, welcome darling  Heart Eyes. Тук има и момичета, които тренират във фитнеса, така че си добре дошла. Радвам се да те "видя" в темата Simple Smile
Успешна седмица!

# 383
Ивана, добре си ни дошла!

Да взема да се разпиша, докато моите хубостници спят, а после само ще си дам телеграфно отчета  Wink

Лида, да ти е честита банята. Познати усещания мдааа... но на мен и пода на дома ни ми идеше да целувам след принудителен престой в дома на свекърва ми по време на нашия ремонт  Whistling
Истамбул, да! Още не съм стигала до там  Sad Румъния и по-конкретно Карпатите може би?!

Ходи ми се по планините, засега само ви се радвам на снимките. Джери, покажи някоя красота и ти  Grinning Hug

Яна, много добре си ме усетила  Hug

По повод темата дето бистрихте бих добавила само, че на плажа е голата истина. Ей там вече дори и да си мислиш че нямаш, целулит и други екстри просто ще лъснат. Давайте снимки насам аз ще обработвам, няма проблем. Тъкмо ще вляза малко в час, че последните години само памперси сменям  Joy

И цоп в отбора на недоспалите.
Това малкото ми чудо, снощи реши да гледа музикално талент шоу и беше два часа борба да заспи.
Скрит текст:
Моного е дива, много.
Вече като правим йога изнася и крак назад.
В събота се заклещи под нашето легло. Успява да се изкатери по дивана, както и да стъпи права върху стол  Shocked
Разговаря на бебешки със всички, закача непознати хора. Пее, танцува, кара се, а преди малко се приспива сама с "Нани, нани хубаво си бебе, нани-наани мъничка си Габче ". Много е артистична, но за да заснема видео замислям скрита камера, иначе веднага фокусира и настава битка за телефона  Wink

И без друго беше ред за правене на хляб, а вие за козунаци говорите и го сплетох така  Crazy  Grinning

пълнозърнест със семена - лен, сусам, слънчоглед

# 384
  • София
Любче, добре си си дошла, липсваше ми  Heart Eyes  Hug
Откъде го олепи тоя вирус сега ...  нищо, поне помага за килата  Laughing

Линдс, честита баня  Mr. Green

Би, сОпри се бе жена  Crazy

Моля ви се, какво ме поздравявате за нищо, това 200 грама нищо не е, така че моля, рано е още за поздравления  Grinning Може би не свалям повече, както другите хора, защото и доста си ям, сега не ограничавам калориите до 1200, а имам поне по 2000 на ден. Добре, че  е протеина, че като примра за нещо по така, си правя бъркочи с него  Crazy

Днес съм недоспала и не ми се тренираше. Направо съм парцал.

Целувки на всички  Hug

# 385
Искате ли да ви хвърля една бомба, а? Благодаря за идеите. Отивам да си изпълнявам отчета и да правя баница.

# 386
Добро Утро!

Отчитам първа тренировка в новото мазе.  Mr. Green Крака , в комбинация с плио движения, 40 мин. Много съм щастлива. Мечтата ми се сбъдна, а очаквах да предприемем такъв ремонт след 1-2 години. Беше инцидентно решение и аз съм изключително благодарна на ММ ( че все още ми се връзва  Mr. Green ).

Дори и след месец леки тренировки, 2 от които само с по 4 тренировъчни дни, все още се чувствам слаба , като пребита съм. Ще си купя някакви витамини. Може би причината е в това, че напоследък се храня с доста повече В от обикновено. Трябва да оправя храненето, за да видя дали ще повлияе. ММ е с вирус, днес и аз се събудих с дразнещо гърло, малкият все още е ОК.

Фъстъче, да ти е жива и здрава бабата!

Лек ден!

# 387
Лидзииииииииииииииииииииии, с парцалите ще те изям! Какви са тия неща, дето показваш  newsm45
Все ще те поздравявам затова, че ремонта ви е свършил и все забравям, ама сега пък нарочно няма да те поздравя!  smile3513

Скрит текст:
Шегувам се, разбира се Grinning Много се радвам, че можеш да си тренираш на свобода и да се чувстваш в свои води! Няма нищо по-хубаво от това  Heart Eyes

Би, представих си шоуто у вас  Joy Би ли пратила една топла филийка, по възможност с течен шоколад  Blush Laughing

Ставам да тренирам! Развалихте ме у тая тема Grinning

# 388
Аз пък ще кажа...че тази баница изобщо не ме привлича, хахахах

# 389
Аз май съм яла подобно нещо и усетих колко хрупкаво и нежно шоколадово ми се разтапя в устата  Joy ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт