Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 927
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Гугълче,  Hug, знам колко обичаш тичането и затова ще ти кажа - бързай бавно  Peace
Дай шанс на тялото да се възстанови и адаптира - то си знае как стига да не го вкарваме в излишен стрес.

Пожелавам ти бързо завръщане и съм сигурна, че ще стане   bouquet
/казвам го като човек със счупвания на стъпалото + отлепване на костици, травма на прешлен и проблемни колене в следствие на силна механична травма  Mr. Green Mr. Green/

# 406
iliana, то и аз нямам шанс, не толкова от генетична гледна точка, колкото от дисциплинарна  Joy

# 407
  • В полите на Пирин планина
Защо ми се струва, че нашата Лейди Брин вчера имаше рожделен ден? Честит празник на патерица! Hug

Благодаря  Hug

Аз не пиша в темата, че в последно време имам много служебни задачи  Whistling

Агент, поздравления за новата позиция. Много професионални успехи.

Гугъл-че, пази си ставите  Peace

# 408
Смоуки , честито!
Честито на патерици и на останалите с поводи!
Гугъл , почини си малко , бе момиче!
Елате всички да ви почерпя с на майка ми баницата със сирене , ама специална..... без сирене  Joy
Скрит текст:
забравила жената
От мен тренировка 1от  4 седмица на БР и Killer ABS_01 Level 1. Всичко ми се разтрепери . От вчера още ме болеше след 3 часа тренировка ,  които ми се събраха. Но пък сега ми е по - леко.

# 409
Бе то и аз от  генетична може и да имам като физика ама пусто "характера" ми не е спортен,та да дисциплината и волята са доста  важни .
но много се гордея със себе си ,благодарение на тази тема най-накрая направих нещо важно за себе си .Бях и все още съм ,ужасно обездвижена с болки и без грам силичка .И няма да се отказвам  Peace
^Liya^  Joy Joy Joy

# 410
Много сте мили!  Hug Вие сте ми огромна подкрепа. Честно казано, не ми пука вече толкова за обиколката. Все пак, за да се надъхвам да тренирам за нея, започнах да тренирам усилено като цяло и си изградих навика да спортувам редовно и да ми доставя удоволствие. Освен това ви открих!   bouquet

Смоуки, всичко това от тренировки ли?  Shocked Ти си машина човек.  Mr. Green

Агент, ще ми е интересно, сега съм настроена за всякакви идеи. Което ми напомня - Lidsy, досега не бях виждала кинезио тейп, а само обикновени наколенки. Дали наистина помага?  newsm78

Отчитам 20 мин измислена тренировка за дупе, включваща всички възможни ритници назад, мостове, въртене на бедра и тн. без клекове и напади. 4 серии по 10 лицеви, 10тина опита - едно набиране и 1/2  Mr. Green И за финал - сложно прибиране на 2 чинчили по клетките им след голямо гонене из стаята.  Laughing

# 411

Смоуки, всичко това от тренировки ли?  Shocked Ти си машина човек.  Mr. Green

Неее  Mr. Green

# 412
  • Пловдив
Фрея, много готина мацка.
Гугълче, слушай чичо Доктор и се пази и Hug.
Любче, бързо да оздравяваш!

Днес се отчитам отново с Butt Bible Lower Level 3. Свети, май на теб трябва да благодаря за тази тренировка. Последният път ми докара жестока МТ на дупе и задно бедро, а не е като да не ги тренирам.

# 413
Направо не мога да спра да я гледам  Heart Eyes https://www.youtube.com/watch?v=6YConf2AYLI
Забележете на 11:25 упражнението за прасци. Може да се направи преспокойно в домашни условия с тежест в ръцете и на края на стълби или нещо друго.

# 414
Фрея, мацката е уникална и има страхотни очи  Heart Eyes А това упражнения за прасците го правя поне 2 пъти седмично и прасеца ми започна да се оформя много добре! Много съм доволна, че иначе никакъв го няма. Толкова подскачане, трениране... тоз прасец не се влияе, ей. Та почнах изолирано да го тренирам с това упражнение. Аааамаха.

# 415
  • UK
Спретнах една супер вкусна и лека вечеря от пилешки гърди на скара и салата табуле. Чудя се защо досега не съм я правила - толкова е свежа и засищаща. Направих я  с кускус, защото нямах булгур, но и така става. Постещите, за вас също е идея Wink

Рейни, викаш на Лесли 90-дневния фикс да почна? Ами добре! Мятам се на ден първи сега Wink

# 416
досега не бях виждала кинезио тейп, а само обикновени наколенки. Дали наистина помага?  newsm78
Доктора питай. Свеки ги ползва доста за възстановяването на спортисти, които ходят при него.

# 417
Аз за първи път го виждам и ми направи впечатление, защото помня че по едно време го коментирахме прасеца. И тези коремни, които прави във въздуха, т.е. повдигане на краката от височина, ще са много ефективни, но тях вече не знам къде могат да се правят в домашни условия. Замислих се за разликите в трениране в зала и у дома. Сякаш нашите са по-трудни, защото разчитаме през по-голямата част на собствена опора, а така се тренира и баланса и едновременно тренираме няколко части, кои нарочно, кои следствие от други. Примерно както беше легнала на лежанката по корем и повдига бедра назад с тежест отгоре, предната и част на тялото си почива, докато ние трябва най-малкото на лакти да се подпираме и това пак оказва влияние на рамене, гръб, гърди. Но пък затова сигурно повече се изморяваш, а във фитнеса можеш да тренираш по-дълго изолирани упражнения. Ох, голям размисъл му хвърлих ама наистина много ме впечатли. Че и красиво лице има  Crazy

# 418
Фрея, ей ти снимка за десктопа www.attisani-photography.com/module/helper/img_gallery/pix/1663_pic.jpg Grinning

Упражнението за корем може да го правиш, ако имаш два шкафа почти един до друг и се подпираш с ръце на тях. Става и с два стола, държиш се за облегалките. Изпробвано Wink

# 419
Благодаря, Дилянка, забелязах те и аз, че си тук!  Heart Eyes

За днес отчитам тренировка за ръце, гръб и корем. Имам мускулна треска на гърба, но все пак мина добре.
Ужасно са ми слаби ръцете и много ме дразнят...  #Cussing out
Преди  можех да правя лицеви опори, а сега едвам-едвам избутах до 5.
Ще се радвам на предложения за упражнения за ръце, с които да си разнообразявам тренировките.

Общи условия

Активация на акаунт