Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 893
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Казвайте, моля ви, освен хляб и доктор с пинсета, какво ще ми помогне Sad
1. Подсолена вода/айран.
2. Кисело - оцет, лимонов сок.
3. Кола Simple Smile Наистина, сваля ръжда, разяжда зъб за няколко денонощия. На малки глътки.
Твърди храни, пък може и банан (трябва да отхапеш, да не го дъвчеш и след 20-тина секунди да го глътнеш), ориз (оформяш го като малка топка)

Отчет - Кристин Къри, 24-те за дупе.

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 11:28 от Lidsy

# 586
  • UK
Вчера не се доредих до компютъра, днес доволно отчитам
за вчера: Cardio 3 BR + Yoga with Adriane.
за днес: KickBox FastFix 1 + Yoga Inferno 1 + Yoga with Adriane.

Маги, аз чакам навън да стане +15 градуса, за да тичам  Grinning

И! Не си ТИ, когато си гладен  Crazy Mr. Green И аз съм така!

Мери, И ЗА ДВЕТЕ И АЗ СЪМ ТОЧНО ТАКА! Laughing

Бобче, оздравявай!

Фея, дай идея за суров сос за спагети, различен от доматен и авокадов... че тези двата ми омръзнаха, newsm78

Непокорна, на мен КАРДИО 3 ми е любимо, и аз на повечето упражнения правя или по-бързо темпо или повече повторения, правя ги със супер интензитет, и накрая на тренировката се чувствам превъзходно, тека от всякъде, изморена, но не грохнала и заредена много положително! Peace

# 587
  • София

Любче Heart Eyes сестро знам, че си болна, но ще оздраяш Praynig. Ако четеш да не те разочаровам, ама 2 месеца вече с манджа и тренировки под контрол, една камара суплементи фет бърнъри ли не бяха, енергизиращи ли не бяха, протеини ли не бяха няма ни грам, ни сантиметър на доле. Тъй че да сме живи и здрави 40 годишните да опинаме Mr. Green Whistling. Еж си козунаците и банците, почети празника както е редно и толкоз Peace. Тъй шъй тя, туй шъй то Tired.

Cry Cry Cry
И аз така, само без бърнърите. Обаче тука има и нещо друго, а именно, че ние не сме с наднормено тегло и него да искаме да махаме. Ние искаме да чистим, т.нар. да  се "фитнем", а това е вече друго нещо. Много е трудно, ужасно, кански трудно е. Поне при мен де.

Днес пак без тренировка. Тук няма да ви казвам защо, че ще ми се смеете, ще ви кажа във Фейса  hahaha

Филма за рака ще го гледам, благодаря Мери Лин  Hug

# 588
Аз съм за бой-последните дни без тренировка, но бях като пребито куче, тази смяна на времето ми видя сметката. На всичкото отгоре днес първи ден МЦ и вия от болка.

Прилежно си запазих линковете за козунаци, тези със заквасена сметана особено ме привлякоха. Последните години главно аз правя вкъщи и използвам една рецепта от баба ми, която винаги е безотказна, но сега ще експериментирам. Брат ми все се ядосва, че правим домашни козунаци, после ги раздаваме и накрая ядем вкъщи купешките, които са дали на нас  Laughing
Видях, че Тянка  Hug е постнала блога на Танита и така хубаво ме подсети за нещо и най-вече за пореден път се уверих колко е малък светът. Преди три години бях на гости на приятели в Сиатъл, които пък са семейни приятели с Танита. И те ми разказваха за страхотните й козунаци. Не са много по готвенето, а за месене да не говорим, но правили по нейна рецепта в хлебопекарна и козунакът станал "като истински", както се изразиха.  Wink

# 589
Аз зумба с класа, половин час за корем, миене на кола и скубане на треволяци в двора до припадък  Laughing
И да попитам момичетата, които бягат, имам идея да започна с джогинг сутрин. Има ли нещо, което трябва да имам предвид в началото? Мисля да започна с малки разстояния и по-ниска скорост и да увеличавам постепенно.

# 590
Здравейте, спортна банда!
Аз само воайорствах до сега, но е крайно време да почна да се отчитам Simple Smile Напоследък имах малко здравословни проблеми и не тренирах достатъчно интензивно. Освен това постя и явно доста наблягам на въглехидратите и плодовете. В резултат имам плюс и на кг и на см, които се надявам се с ваша помощ да стопя. Тренирам в зала, но мисля да започна да правя нещичко и в домашни условия, пък ще видим какво ще се получи  bowuu

# 591
Еее никой не прояви желание да води тренировки тцтцтц....разочаровахте ме.
Но за сметка на това всички проявяваме интерес към храна напоследък  Joy

# 592
  • 1st floor
Joy Joy Joy
Отчитам и два часа каране на колело. Беше ми малко ниска седалката, ама вече го бях подкарала. Дано не съм си прецакала коленцата. В тоя ред на мисли - тук има ли хора, които разбират от скорости на велосипед? Каква е идеята от ляво да има три , а от дясно ...май седем-осем? newsm78 Аз си ги връткам, докато ми хареса как се возя  Mr. Green, ама съм от чедата израсли с балканчета и сигурно изпуска някоя гениална мисъл.  Mr. Green

# 593

Верно е ето и аз да не остана по назад - нагънах 10-тина фурми, че и ядки ама не ми пука грам.

Непокорна идеята на скоростите от едната страна имаш 3 венеца на колелото и вече зависи от колелото от другата страна имаш от 6 нагоре ии като си на малкия демек 1-ва скорост е лесно или служи за изкачване на нанагорно, а кото си на големия венец демек 3-та скорост е трудно или се кара на него по нанадолно а вече с другите дето са 6 е по същия начин но разликата е по малка.

И да се отчета със скромна тренировка - долна част от турбото с ластик - подпали ми се задника

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 15:34 от \\\Фъстъчка\\\

# 594
Вивка  Heart Eyes за пореден път се убеждавам, че фитването е не възможно на тез години, освен ако не си се фитнал до сега вече и да са те сварили годинките фитнат  Grinning Mr. Green Точка.
Той и тренера се смая чак, но той свикнал и той да вижда резултати от типа на -10кг за месец. Понеже се пълни хора се обръщат за помощ, та нали се сещаш като им спре безалкохолното и те -10 избягали от старт. Но нашата работа явно е много тънка.... Whistling

Днес ще бягам и то интервално- 3мин джогинг, 2 мин вървене. Ако доживея до двете минути де  Mr. Green

# 595
Аз си ги връткам, докато ми хареса как се возя  Mr. Green, ама съм от чедата израсли с балканчета и сигурно изпускам някоя гениална мисъл.  Mr. Green
И аз така Blush
От една камара години на колело не съм се качвала дори и подозирам, че ако е със смяна на скорости качествено и бързо ще се претрепя  Joy Екстремните ми изпълнения бяха някога - от катерене по дървета, колело до ролери и скейт. Бях с къса коса и вечно посинени крака  ooooh!

Днес силно решена да посветя час (не по малко) за йога практика реших преди обедно да тренирам. Отчитам Georges St. Pierre - Lean Muscle, 36мин. с TRX въжета
Мериииииииии ти сигурна ли си че за едно и също говорим, защото аз се натоварих стабилно ти казвам с това. След пети рунд вода течеше от мен  Shocked
Да, има някои упражнения които модифицирам, но като цяло карам с негово темпо.

Освен това към средата на тренировката бабата съседка, която трети пореден ден ми звъни по вратата да ме занимава с какво ли не ми видя качествено рогцата  #2gunfire Много съм миролюбива, докато някой повторно не наруши свещеното за мен време  Mr. Green

# 596
 Grinning Oh, ще ме уморите! Рога и копита и ще ми връткате скоростите както ви дойде! Като ви опъна по баирите с колело точно за 3 мин ще сте експерти по скоростите Wink

I-III съответстват на венците, 1-7 предавките - т.е. при I (най-голям венец) и 1 ще е "най-лесно" и най-бавно - за един оборот на краката, ще правите приблизително 1 завъртане на гумите. Колкото повече увеличавате 1,2,3,-7 - толкова по-трудно и по-бързо ще се движите, но поради I все още е мнгоо лесно. Използва се по баирите нагоре!

II + 1-7 - същата  логика - 1 най-лесно и бавно, до 7 - увеличена скорост, но става по-трудно да въртите... II най-често се ползва по равното...

Ако сте късметлии и имате наклон III - 7 ще ви даде най-голяма скорост.  НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че това на какви скорости кара другарчето до вас въобще НЕ ви интересува - вие си сменяте скорости и предавки за да съответстват на вашите възможности и още по-важно - фит-мераци! Ако искате по-обемни бедра - карайте тежко, та дори и на педали прави; ако искате по-тънки крака не си позволявайте да увеличавате натоварването, а въртете леко, но за сметка на това - бързо!

Вики, ще стане, мила, но по-трудния начин! Ще стане!

Вчера се оказа, че любимата ми инструкторка е болна и я заместваше един пич, доста интересен, добра тренировка направи, а накрая рече: "Нали знаете, че аз си записвам всички тренировки (аудио!) и си ги поствам на сайта? Вече нямате никакво извинение да си спестявате йогата, щото са и безплатни!" Та за мен от вас аудио от реални йога класове от моя вилает Simple Smile
http://www.oroborosyoga.com/audio

# 597
  • София
Отчет за днес
- Тренировка  8 (БР)
-  и за проба -   Total Body Cardio Fix на Autumn Calabrese от 21 DAY FIX (Не е лошо. Ще й пробвам и другите тренировки.) 
- намерих си едни петминутки за 10 дни и днес правих  2 ри  ден  (за крака).

# 598
  • 1st floor
Благодаря, схванах идеята! И предишното колело беше със скорости, ама съм останала с впечатление, че са еднакви и от двете страни? newsm78 Mr. Green Прещракваха се с въртене на дръжките. На това е с някакви други джаджи и си е изписан номера, модерна работа!!! Joy Не съм търсила някакъв физически ефект от колоезденето, просто трябваше да стигна бързо от точка А до точка Б пеша, а аз не обичам да ходя! Доволна съм, че не се изпотроших по улиците. А където имаше куче, спирах и бутах! Mr. Green Сега ме боли Д-то от седалката. Дано съм разбила целулита по дупките!!!(шегувам се  Mr. Green)

# 599
Фея, ти къде се изгуби  Hug Липсват цветните ти снимки  Heart Eyes
Нямах много време за форума... Пък за снимките, в една друга тема ми направиха забележка, че с тях съм пълнела странците, та започнах да ограничавам качването на снимки.

Фея, дай идея за суров сос за спагети, различен от доматен и авокадов... че тези двата ми омръзнаха, newsm78
Ето едно конопено песто.

Общи условия

Активация на акаунт