Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 894
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Еее, Бобче точно сега ли те събори тази гад, когато се радваш на гости Sad Оздравявай бързо  Hug

Днес нещо кратко, но добро с петици гири и 12кг. дъмбел - BeFiT Transform

Разтегнах с UFC Ultimate Stretch Flex, 20мин.

# 571
Мерче, ти тая зумба опитвала ли си я?
На мен ми е смешно някак си, като си се представя как се кълчотя като неориентирана  Laughing
Пробвала съм някои видеа, да. Особено едната мацка много ме радва. Понякога се питам - какво се е объркало, че не съм се родила момче?  Thinking Laughing
Странно е в началото, после свикваш. Обикновено гледам да няма никой у дома, дърпам пердетата, усилвам музиката и се раздавам  Crazy Представи ли си ме?  Joy
Не си го представям като групово занимание...срамежливо чадо съм аз  Blush

Бобче, къде те хвана така тоя вирус  Sad Hug

Mari Lin, ако си мислиш, че парчето торта ще ти донесе вреди за дълго, ще ти донесе! Ако ще ти е гузно от козунака на Великден, изобщо не го яж! Ти си започнала да си вредиш мислено от сега, отколкото самото парче козунак ще ти навреди само по себе си за 5те минути, в които ще му се насладиш...  Peace

# 572
Тука сме бре Heart Eyes. Продължаваме, ама все по старому я караме, та няма нищо ново за казване newsm78. Аз нали едно и също правя, чак на мен ми омръзна да го правя, камо ли да се отчитам с него. В почивните дни имам по 20 мин кардио. И уж реших да се уча да бягам, но не ми спори нещо. Никак ме няма Wink. Току се забягам и на втората минута вече съм пред умирачка. Цял месец се бъхта вече през ден по 20 мин. Нищо не става от мене. Само дето маратонките купух зян да стават Laughing. Но няма да се отказвам де. Ще търчим, пък дано мина втората минута в близките 5-6 години Mr. Green. Както споменах някъде по-напред ината на сто магарета имам, няма страшно Mr. Green.

Любче Heart Eyes сестро знам, че си болна, но ще оздраяш Praynig. Ако четеш да не те разочаровам, ама 2 месеца вече с манджа и тренировки под контрол, една камара суплементи фет бърнъри ли не бяха, енергизиращи ли не бяха, протеини ли не бяха няма ни грам, ни сантиметър на доле. Тъй че да сме живи и здрави 40 годишните да опинаме Mr. Green Whistling. Еж си козунаците и банците, почети празника както е редно и толкоз Peace. Тъй шъй тя, туй шъй то Tired.

# 573
Би, правила ли си Bob Harper - Inside Out Method: Bob's Workout ? Две тренировки са, само по половин час. Едната набляга на горна, а другата на долна част на тялото.
Аз бях решила да ги направя една след друга, щото ..си викам...ква е тая тренировка половин час ...те все са му по един час...тамън.  Накрая все едно ме бяха били с лопати  Laughing

Упс, сега прочетох  Grinning Ами не, не съм. Доскоро до Боб не исках да припаря по лоши спомени от преди  Mr. Green
Споделеното ще се погледне, благодаря  Wink Hug

# 574
Вики, и аз не мога да бягам повече от 15-20 минути  Peace поне ги прави интервални. Ако бягаш на стадион - късата страна на спринт, дългата крос. 15 мин ще ти се видят цял ден, ама после ще си като преродена. Страхотна тренировка се получава! Едната дълга страна може и да ти е почивка, тоест само вървиш, а може и половината да вървиш, половината крос и пак на късата спринт  Crazy

# 575
Mерка Simple Smile абе уж тъй прая как ми разправяш, ама пак става душата ми навътре, очите ми навън   Mr. Green А бат Шон го правя Т25 без проблем. Ей тъз работа как се случва идея си нямам  newsm78

# 576
Отчет час и половина хот пауър йога в любимо студио! М.....,му, добри са, бях позабравила колко обичам усещането след интензивна йога!

# 577
Аталанта, нали знаеш според леля Ог коя храна е най-добрата? Тази, която е безплатна и се раздава в такива количества, че да можеш да си напълниш и джобовете на излизане  Mr. Green Та и ти така с твоето суши.

Бобче, оздравявайте!

При мен няма промяна нито в тренировките, нито в храненето.

# 578
Мери, аз говоря за навиците. Разбира се, че само едно парче торта не е мега голям проблем, но ако е едно в месеца, не по едно на ден Simple Smile
Всъщност при мен основния проблем е, че не мога да се спра, като почна, за това по-добре да не почвам Simple Smile

# 579
Стана ми смешно от последния пост на Атланта, и аз озверявам, когато съм гладна  #2gunfire  Blush

Отчитам днес - измъчени 2км. интервално според препоръките на Мери, но навън беше 0 градуса и не успях да си контролирам дишането, та окапах набързо. Не знам зимата как тичахте вие (спомням си, че имаше момичета, които тичаха навън) и Week 5 Build It Up - Jeremy Strom.

# 580
Маги, аз чакам навън да стане +15 градуса, за да тичам  Grinning

Мари Лин, да, така е. И аз съм така, затова по-добре да не почвам и да го нямам, но ако ще се чувствам гузна от сега, че след месец идват 15 празника, аз ще окапя до тогава от мисли и гузни съвести. Кел файда, че се опитвам да съм стриктна.  Wink Ако този начин на хранене искаш да го превърнеш в начин на живот, от едно хапване, дори прекаляване, не трябва да ти е гузно. Вредиш си с мислите, не с яденето.

Фея, ти къде се изгуби  Hug Липсват цветните ти снимки  Heart Eyes

Вики, така е, когато опитваш нови начини на спортуване. Може да имаш въздух с Шон, сила с Боб и т.н., но ако вкараш и бокс, примерно, ще умреш след минута Grinning Нормално е  Peace

И! Не си ТИ, когато си гладен  Crazy Mr. Green И аз съм така!

# 581
Еее никой не прояви желание да води тренировки тцтцтц....разочаровахте ме.

По късно ще отчитам - сега отивам да пазарувам, че ми е дошла музата за готвене и ще спретна на Руми киша без печене и мокрото брауни - ако някой ги е правил да сподели отзиви.

# 582
  • 1st floor
След два дена нищо, отчитам Кардио 3 от БР. Мразя го! Mr. Green  Обаче , като се загледах, и аз изпълнявам някои упражнения по-бързо! Мери!!! Joy Joy Joy

# 583
Права си, Мери, ама аз сега още съм под влиянието на филма, ама ще ми мине скоро хахаха
Момичета, снощи ми заседна костица от риба а гърлото и няма махане... Казвайте, моля ви, освен хляб и доктор с пинсета, какво ще ми помогне Sad

# 584
Ааа, Непокорна, видиш ли!  Mr. Green Party

Мари Лин, ябълка, нещо по-твърдо?  Sad

Общи условия

Активация на акаунт