Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 897
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • UK
simpa, 1:1 са и при мен нещата. Моята не ми отваря чак за проверка гардеробите и хладилниците, но знам, че всичко вижда и забелязва - тя е маниачка на тема чистота и подреждане и знам какви са й критериите  Laughing И при нашите като отида от страна на майка ми се почва едно суетене, все едно е дошла на визитация английската кралица, а аз просто искам някой да ми даде нещо вкусно за ядене и да се наспя  Grinning

Мда, Мери, 'почивен ден'.  Crazy А мъжът като си почива е някво страшно свещенодействие и никой не трябва да смущава този свят покой. Че те нали са РАБОТИЛИ  smile3555

# 556
Айдееее и Симпата взе да ме следи...  ooooh! Laughing
Е, аз само по едно оченце ще хвърлям на написаното - колкото да си сверя часовника.
Току виж съм поизчистила последните мазнинки под твое давление и вземат да блеснат отдолу едни плочки и фуги Shocked

# 557
само по едно оченце ще хвърлям на написаното - колкото да си сверя часовника.
Абе и аз искам да имам краката на Бобченка, но тя упорито иска да ги източва. Ако й хвърлям оченца ще изсъхна като пъдарска дреха.

# 558
  • У дома
Големи сте скици  Hug само в нас ли никой не яде козунак? Ако направя, ще трябва да раздавам, за да не отиде зян.

До тук йога, но денят е пред мен, искам да добавя тежести днес. Изкушавам се да отида на тренировката на моя син, който е 60 кила с мокри парцали, но ще се млати днес с един много напомпан бабаит, обаче едва ли ще ми даде да го снимам  Sad А ми е любопитно, защото пича тренира професионални спортисти.

Мацки, дайте нещо танцувално, хем за тяло, хем за душата  Simple Smile

Симпа, поздравления!
А болните да оздравяват!!!  Hug

# 559
  • UK
Не ми остана хал да отида в залата, но тренирах вкъщи - малко, но все пак нещо - 2 рунда от това https://www.youtube.com/watch?v=Jru5B044HOs + Ден 6 от йогата на Ейдриън. ТолкоЗ.  Laughing

# 560
Atalanta, http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4036513
Не знам какво танцувално искаш Grinning

# 561
  • София
Мерче, ти тая зумба опитвала ли си я?
На мен ми е смешно някак си, като си се представя как се кълчотя като неориентирана  Laughing

# 562
  • У дома
Ау, Мери, чудно! Но ММ не ми дава да ходя по такива сайтове, а и не знам как  Embarassed

Озверявате ли от спорт и глад понякога?
Скрит текст:
Снощи, след мноого км-ри и катерене по дървета с малката, на 10, решаваме да вечеряме суши. До тук добре, органик магазин, хем сурови ядки има, хем лелите японки приготвили прясно суши... Викам си да мина по-евтино със специалитета за деня, но на касата нещата се закучиха. И като ми причерня. Хванах мениджъра и заявих през зъби, че ако не ми даде сушито, което съм си избрала, нея ще заръпам за вечеря  Mr. Green Беше готова и без пари да ми го даде  Joy

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 21:31 от Atalanta

# 563
Свети, страхотно местенце за яки тренировки!  Heart Eyes
Мери, какво ли не си сторих  Sad Онзи ден нали ме удари енергията и правих пистоли, мистоли, общо един час тренировка и ей го резултата - крака камък, едва вървя.
Лидс, преди съм пробвала така да правя нещо лесно уж да ми мине по-бързо, но при мен става по-зле. По-добре да си почина. Тъкмо бях набрала тренинг... Спирам с експериментите вече  Naughty

Ама ние наистина защо толкова малко останахме редовно пишещи, другите къде се изпокриха? 

# 564
Защо Simple Smile Да бъда ли груба или да чакам Мери да размаха секирата  Laughing Нееее, сериозно, може просто да не четат и да не се отчитат временно. Сигурно продължават. Надявам се да е така.

# 565
  • Пловдив
С козунаците не ме спечелихте, но баницата , която Мери сподели, ще се пробва задължително.
Бира много обичам  Crazy.  Единственото ми залитане. Сладкото не ме блазни.
Свети, пак оплакнах очи в твоето "мазе". Бързо оздравяне на теб и малчо!
И на мен ми липсват много от момичета! Момичета, драскайте по някой друг ред  Hug!
Днес отчитам тази много яка тренировка на Румяна (Мери ми напомни ми за нея) и завърших с йога. Мацката много ми допадна.

# 566
Аталанта виж сайта на Шон Джонсън, който пуснах на предните страници. Там има всчкакви тренировки, които тръгват директно. Има доста танцувални  Grinning

# 567
  • Бургас

Мацки, дайте нещо танцувално, хем за тяло, хем за душата  Simple Smile

Atalanta р препоръчвам ти това https://www.youtube.com/watch?v=tj9d6aBOzDo&list=WL&index=11 30 Mins Aerobic Dance Workout - Bipasha Basu Break free Full Routine - Full Body Workout
тук има още много, но не съм ги пробвала https://www.youtube.com/playlist?list=PL1c41tQdiDhN8coW_0tCUmtxi2k8pNuDg бих се радвала ако си харесаш нещо и го споделиш  Peace

Свети, пожелавам ти със здраве да си ползваш новата <зала> много, много ми харесва .Тренировки в зала в домашни условия   hahaha

# 568
Не пишем вече много, защото времето се пооправя и ние се юрваме навън да му се порадваме, а като се приберем ни чакат несвършените задължения.
Днес успях да потренирам, доволна съм https://youtu.be/ujb2QpsQ9ig
Накрая тренировката завърши с любими упражнения за дупе и бедра Simple Smile
Аз прегрешавам с бира, но напоследък рядко. Гледах днес на едно място козунак и се сетих за вас, сякаш пишеше bg.mamma на него хаха
Снощи гледах един филм за рака, за причинителите и алтернативното лечение и много ме амбицира здравословното хранене да ми се превърне в начин на живот, не в средство за отслабване. По Великден ще хапна козунаци със сигурност, но ще ми е гузно... Когато си информиран и си поел отговорността за здравето си, сякаш си правиш сметката и избираш да не изядеш парчето торта, което ще ти донесе наслада за 5мин (или колкото го ядеш), а ще ти нанесе вреди за дълго, особено ако има натрупване... Отнесох се... Далеч съм от мисълта да ставам крайна, но подсъзнанието конъролира всичко, а на него трябва да му се създават навици... И за това говореха във филма... Ако на някой му е интересно да гледа.. https://youtu.be/lNH2ElJen1o
Какаовите ядки си ги хрупам самостоятелно, без да им махам обелката. Но много ме карат да пие вода, мнооого. С две ядки мога да изпия литър вода...

# 569
  • Stavanger,Norway/ Varna
Оооххх, оохххх, хвана ме и мен вируса на Мила, че и голямата я хвана. Цял ден се превиваме от корем и се чувствам като преяла с камъни  Sick Sick Сърмите ги изядоха ММ и братовчедка ми, не можах дори да ги помириша.
Не тренирах, щото хич не ми е добре, но пък походихме доста днес из града.

Какаовите зърна ги ям като им махам обелката (не ми харесва просто) и те се трошат сами. Ям ги така, но най- много ги обичам натрошени в кесам с мед и канела   chef

Общи условия

Активация на акаунт