Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 899
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Днес ден, абе забравих кой, 20 и някой от 90ДП. Трето ниво и част от второ. Нещо се успах тази сутрин.

С предишния ми приятел много месих козунаци, питки, тутманици... не е истина у нас все втасваше по нещо. Сега не меся и въпреки всичко съм по-дебела Mr. Green

# 541
Хм!  Grinning

Chancy, тъкмо току-що си забърках един банан с рожков и начукани какаови зърна. В тази смес с банан и рожков имат вкус на черен натрошен шоколад  Heart Eyes А понякога и просто така си ги хрупам Grinning

как ги начукваш и всичко ли ползваш или махаш външния слой - някъде четох такова нещо... newsm78

# 542
Те се чупят много лесно. Тези бяха начупени, които използвах, но с една чаша върху дъска върши добра работа  Mr. Green а може и в мелачка за орехи. Ако мога да махна люспите отгоре предварително, ги махам, иначе е голяма играчка и не се занимавам, честно казано..

Джери, почвай да месиш тогава!  Grinning

# 543
Добро Утро!

Аз само да отчета присъствие.  Mr. Green
Скрит текст:
И дребчо се разболя. Устиска от събота до  вчера, а се надявах да не се разболее поне той.  Sad  Днес ще го заведа на лекар. Ще се наложи.

Люба не се е появявала. И тя боледува.
Мис Дрийми , да ти е жив и здрав рожденика и да не се разболявате вече.
Суеде , ще чакаме снимка.
Мерси за пожеланията за мазето, Момичета. Искрено се надявам другата седмица вече да започна и да го ползвам по предназначение.  Mr. Green
ТДИ , толкова работи ти се струпаха на теб.  Hug Дано всичко се нормализира.
Дано всичко и с Фит Пъмпкин е наред. И тя изчезна някъде. Вики ,и за теб се отнася, ако четеш.  Hug
Мери , все се каня да те питам-тези плочки от аватара за колко време ги изкара и колко време ги задържа. Трудно ли го постигна. Можеш и да не ми отговаряш.

Лек ден и бъдете здрави , че по-хубаво от това-няма.

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 14:38 от svetty1980

# 544
Здравейте банда

гледам тук за козунаци говорите - аз пък ще си хапна - уговорила съм мъж ми да ми прави пък да видим какъв ще стане.

Искам да споделя нещо важно за някой хора - понеже преди няколко дни ви споделих, че ми предложиха да съм инструктур и днес се видях с мацката, но мен няма да ме бъде защото тя държи на групови занимания, а аз първо нямам такъм опит и второ не съм им фен честно казано. Но ако някой проявява желание мога да ви уговоря среща и да се пробвате. Пишете ми или тук в темата или във фейса, защото тук нещо не получавам съобщенията.

Отчитам тренировка за горна част
1-ви кръг - гребане, лицеви, гмуркане, бицепс, трицепс
2-ри - разтягане на ластик за гръб, флайс, раменна преса, рамо настрани, бицепс, трицепс
3-ти - гребане, лицеви, от дъска на една ръка до доундог, трицепс
и 10 минутката за дупе на Боб

# 545
  • София
Браво Симпа за минуса! Ех, така толкова се стимулирам  Heart Eyes

Мери, не стига банан, че и рожков си турила вътре.  Laughing  Hug

Днес съм без тренировка.

Каковите зърна така си ги хрускам. Много ги обичам, като бадеми са ми  Embarassed

# 546
Мери, не стига банан, че и рожков си турила вътре.  Laughing  Hug
Че кво му има на рожкова?  Shocked А аз без банани не мога да живея!  Grinning

Свет, няма да ти отговарям, щото ще вземеш да ги направиш същите!  Whistling Grinning

Точно тая снимка е след тренировка и след месец режим с Румяна  Heart Eyes За килограмите ще те излъжа. Мисля, че бях около 55. В момента сигурно се въртя около 60. Плочките пак ги имам и тогава ги имах преди режима, ама не бяха/са толкова ясни  Mr. Green Намалих сантиметри и 2 кг за един месец. Ама на.. сега като не се отчитам на никого и не следвам стриктно нищичко. А и да следвам... за седмица-две така мога да се окепазя, че да не си личи нищо.

# 547
  • София
Ми де да знам вече и аз, нищо му няма  Laughing Ама нали съм се вкарала в някакъв сектантско изчистен начин на хранене, та всяка притурка смятам за излишна. Пусти мераци  Laughing  Hug

Хайде, почвай на мен да ми се отчиташ, ето виж как те скастрих за норматив  Laughing За нула време ще си върнеш тия суперски плочки  Hug

# 548
Вив, ти майтап си мислиш, ама да знаеш, че ще съм много стриктна, ако се отчитам на някого/теб и ако знам, че ще ми се кара/ш за всяка излишна щипка рожков  Joy Само ме е страх да се измеря, след като знам, че не си влизам в готините жълти гащи  Laughing ама ако трябва... още утре почвам  Grinning Чакай таблица и инфо кво съм яла  Joy

# 549
  • София
Леле, внимавай кво си пожелаваш, защото Руми ще ти се види ол инклузив в Турция, честно  Joy
Иначе нямам нищо против да ти Упръжнявам контрол   341uu newsm66

# 550
 Shocked Rolling Eyes

Отивам да тренирам.......

# 551
  • София
МерчееHug
Не е бе, не съм чак такЪв дзвер, споко  Hug  Шегувам се  Hug Иначе досега да си бях върнала стария задник и плочник  Hug

# 552
  • UK
Абе то да не ходиш на работа било по-изтощително от да ходиш... Confused Днес от 8 вършея из къщи - правя сладкиши, готвя, пазарувам, излъсках къщата, смених чаршафите, прострях, прибрах разни дрехи и още сто дребни неща.
Направих си в бързината 2 пилешки филенца на тиган с гарнитура от задушени чери домати и спанак и сега малко седнах да си почина. Имам още да готвя, но почти с всички приготовления прик;ючих. Ще кажеш, че съм на изпит, а няма да идва собствената ми майка да се обичаме  Laughing

След малко ще се замъкна към залата, обещавам!  Peace

На мен ми липсва и БарбичЪТ! Cry

# 553
Ljoli, много са ми познати тия приготовления за мама   Grinning.
Скрит текст:
Голяма революция в хигиената настъпва, щом чуя, че ще идва у нас. То се лъска и подрежда... като за сватове Grinning. Сега не се задълбочавам чак толкова, но в първите години, когато заживях отделно беше голямо дебнене кой кога ще ходи на гости.

И аз си виках, абе това е майка ми какво толкова... Ама тя не седи мирна - дойде и хоп, прави проверка на хладилника - какво ям, какво съм сготвила, прозорците светят ли и т.н. Като инспектор от ХЕИ, само дето не ми взима проби - от храната, от плотовете hahaha.

Но и аз й намерих цаката -  веднъж й се изтърсих без да предупредя и я сварих неподготвена. Тя много се притесни и взе да се тюхка - не си била изчистила печката, сварила съм я така... не била сготвила нищо по-така... Ама оттогава намали и контрола, де, та малко ми олекна. Никой не е перфектен на внезапна проверка - това е то  Wink.

Merry., чакам с нетърпение твоите отчети  Peace
Любопитна съм да науча как си структурираш менюто. Въпреки фъстъчено-тахановите ти залитания съм останала с впечатлението, че си много стриктна в храната. Аз "плочкаджийка" няма да ставам - и мераци нямам за това, де, но пък и аз имам едни мнОго тесни летни гащи с ниска талия, които отлежават в гардероба за по-добри времена   Crazy

# 554
Ама не се шегувай, Вив, много добре ми действаш. 3 кръга съм направила от днешната тренировка, дето е 2  Crazy Laughing

Айдееее и Симпата взе да ме следи...  ooooh! Laughing

Льоли, това е то почивния ден на жената.... а мъжа само на дивана може да го видиш  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт