Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 903
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Вече днес наистина ще почивам. Твърде много ми дойде смяната на времето и в следствие от него - недоспиване. Имам МТ почти навсякъде, ръцете взеха малко да ме отпускат. А и се заредиха едни рожденици. Мога само, на вниманието на Мери, да споделя впечатления:
от шампоаните:
Скрит текст:
Ментовият е много свеж, скаплът е чист и усещам лекота в корените. Само дето наплясках дължините с кокосово масло преди това на дебело. Два пъти изплакнах и не се изми.
от филма:
Скрит текст:
Супер беше!

# 526
Ох, като си видях името и викам "пак ме нападат козунаци"...  Laughing

И за двете не се и съмнявам  newsm44 Особено за филма Grinning  smile3521
Скрит текст:
Кокосовото масло трудно се измива от косата, да, тежичко си е. От моя шампоан има още, но мисля пак да си поръчам  Heart Eyes В темата за маслата съветват по-мазните масла да ги отмиеш първо с балсам, после със шампоан.

# 527
  • София
svetty1980, много хубаво мазето. Като истинска фитнес зала е. Simple Smile

MissDreamy, да ти е жив и здрав порастналия юнак.  party002

Начина на ядене на козунак на Агентката, сигурно само тя ще си го спази  Joy Но иначе го одобрявам. Laughing

tqna, веднага си запазих сайта. Ще го разглеждам подробно после. Много ми допадат такива сайтове. Сега обстйно разглеждам този http://www.sparkpeople.com/myspark/start-now-sa.asp - пак има предизвикателства, доста статии, рецепти..

А на Танита рецептите наистина са много хубави.
Миналата година правих козунака със заквасена сметана, които е показала Рейни ( направо е страхотен). Обаче ние май объркахме темата вече. Laughing Трябва Мери да я прекръсти на "Тренировки в домашни условия и НЕздравословно хранене" hahaha

И бира харесвам и вино Grinning

Вчера яденето го омазах малко, но днес ще гледам да оправя нещата.

За днес - Тренировка 7 (БР) + 5 минутка за корем

# 528
  • UK
Добро утро, дами! В отпуска съм до вторник включително, чак не мога да повярвам, че още си седя на дивана и спокойно си допивам кафето. Чака ме много чистене и готвене днес, нали вечерта пристигат родителите ми, но имам тооолкова много време, което обикновено нямам. Следобед мисля да се разходя и до залата за час, ако ми остане време; иначе следващите няколко дни не мисля, че ще тренирам, освен 1-2 йоги на Ейдриън. Ще компенсирам с дълги разходки.

Лек ден на всички, отивам да правя
Скрит текст:
чийзкейк
.

# 529
 wavey и от мен .

Аз си продължавам горе-долу по план Р90х2, но вчерашното рековъри и мобилити го замених с тае бо, че не ми се кълчотеше по пода.
Май ще съкратя подготвителната фаза до една седмица, искам нещо по-хард  Laughing

Льоли, приятни и незабравими мигове ти пожелавам с родителите ти Simple Smile .

svetty1980, чудно място за тренировки си имаш, много е мотивиращо.

Би, правила ли си Bob Harper - Inside Out Method: Bob's Workout ? Две тренировки са, само по половин час. Едната набляга на горна, а другата на долна част на тялото.
Аз бях решила да ги направя една след друга, щото ..си викам...ква е тая тренировка половин час ...те все са му по един час...тамън.  Накрая все едно ме бяха били с лопати  Laughing

# 530
Говорете си, говорете вие за козунаци, а аз отчитам 1 кг и половина надолу tongue .
Така става, когато козунаците се гледат само на картинка Wink.

Бях решила да не се качвам на кантар вече, щото реално не преследвам резултати в кг, но... качих се и отчитам чисти 51 кг. От началото на септември м.г. съм 6 кг надолу. Познайте в какво настроение съм сега  newsm81

От вчерашната тренировка имам доста яка МТ на ръцете и вътрешната част на бедрата. Все пак добре съм поработила, въпреки че продължавам да съм недоволна от себе си. Заинатя ли се с нещо, постигам го, така че и това ниво 3 няма да ми се опре Crossing Arms.

Поздравление за хубавото "мазе"! Нека много пот да се лее там и то с удоволствие!  Peace

Тази сутрин набързо спретнах 2 вида фитнес-крекери Wink - солени (рецепта от тук и сладки (с банан, ядки, фурми и домашни стафиди от бяло грозде). Сладките ги правя за първи път, съвсем импровизирано, но се получиха много добре. Вече ям второ парче Confused. Само не успях да сметна калориите. Снощи, преди да накисна продуктите, ги теглих на везната, но днес ми дойде наум да направя и сладък вариант и смятането ми се провали  Grinning. Подозирам, че следствието от това ще е ... безконтроно ядене по всяко време  Joy

И в двата вида крекери съм добавила нова съставка - накисната за една нощ елда Grinning. Откакто я проядох, я слагам където сваря hahaha. Някъде прочетох, че може да се кисне за една нощ и да се добавя към сутрешното смути. Мисля и аз да пробвам този вариант някой път.

# 531
Днес съм дори по-зле от вчера   #Cussing out едва мърдам долната си част. Имам чувството, че мускулите ми са се разпокъсали, ужас! Много ме е яд. Сега поне още два дни трябва да не правя нищо. То и да искам не мога...

Симпа, ти тука само ни саботираш, козунаци мозунаци, а ти само на снимка си ги гледала  Joy
Честит ти напредък!

# 532
Да си кажа: ден 81 ДП ,но се успах и пропуснах бърби лудостта ,че нямаше време. Цяла нощ сънувам духове и призраци , в 4.40ч се събудих от собствените си крясаци - ужас ,за пръв път ми се случва такова нещо. До сега не ме беше страх от паранормални шашкании, но вече ...имам едно на ум.
Ягодка , честно казано не знам и аз какво да почвам после, сигурно ще направя поне една седмица от Румините , да видя колко по-трудни са от 90ДП. Иначе аз имам голям проблем с корема , не иска да се прибере и това е то . (Може би аз започнах късно да тренирам - 1г.и8м. след раждането , ама и дунките си бяха големи бебета и пораженията са си на лице.) Та , мисля да пробвам после 6 weeks 6 paks на Джилиан , да пробвам дали ще ме поприбере. Ако някой зне нещо работещо за прибиране на корем ,моля да сподели ,да не се притеснява Wink
svetty1980 , Честито ! Страхотно е ,със много здраве да си го ползвате.
simpatikonia браво на теб !
Здраве за всички болни и болнави майки и дечица!

# 533
И аз отчитам един преборен вирус, успях още в началото да го пресека с упсарин, вит Ц и тренировка. леко кардио за 30 мин, но пак по-добре от нищо. За днес зумба и половин час упражнения за крака и дупе.
Не обичам козунак, не обичам козунак, омммм  newsm56

# 534
Не обичам козунак, не обичам козунак, омммм  newsm56
В магазина няма козунак, в магазина няма козунак, оммммммм  Blush

Симпа, подстрекателка такава! Идва тук с някви рецепти, хвърля идеи за козунаци, а наща си слабее и отчита минуси с пълна скорост!

Фрея, кво си си сторила? Пропуснала съм. Направи някоя йога, ако си се схванала от МТ.

Болните да оздравяват!

# 535
Поздрав от снежна Прага! cold Имам чувството че е Коледа, а не Великден.  Crossing Arms

Отчитам БР Тренировка 1 за последно и два малки банана за закуска.

Свети, "мазето" ти е мечта!

# 536
Имам чувството, че мускулите ми са се разпокъсали, ужас!

Миналата седмица бях така с корема след Кристин, мен ме удря МТ с 1 ден закъснение, когато пак се падаше да правя същата тренировка. Първите минути имах чувството, че плътта ми се къса бавно и болезнено. Някъде към 7-8 минута всичко ми мина. Мисълта ми е, пробвай с някоя кратка тренировка за долна част и стреч.

# 537
пропуснала съм поне 20 теми вече, предполагам, че всички изглеждате по-добре от очакванията си Peace ще се опитам да наваксам пропуснатото.

Мога ли да попитам Бобченка или някой друг с опит - как ядете суровите какови зърна?

# 538
Симпа, подстрекателка такава! Идва тук с някви рецепти, хвърля идеи за козунаци, а наща си слабее и отчита минуси с пълна скорост!

То се е видяло, че с много тренировки не мога да се отчитам тук. Позволи ми поне с по някой случаен минус от време на време да се похваля Wink. Пък ще видиш после след Великден дали ще ти спомена за килограми и кантари... Няяяяяяяяма! Mr. Green

# 539
Хм!  Grinning

Chancy, тъкмо току-що си забърках един банан с рожков и начукани какаови зърна. В тази смес с банан и рожков имат вкус на черен натрошен шоколад  Heart Eyes А понякога и просто така си ги хрупам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт