Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 905
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
iliana__ - Аз мисля известно време да си карам с тази за начинаещи, иначе има вариант много да се разочаровам от себе си  Laughing

Намерих и една 12 минутна за крака, така че ще добавям и нея.

Биричка стана ясно, че обичам. Козунаци още повече  Grinning

# 511
Видях я и тази крака ,но за там съм пас поне още няколко дни  Laughing
И бира и козунаци ..... много Боб ще трябва  Laughing

# 512
Фрей, упряжнявай самовнушение в такива ситуации!
(поне не ядеш! моа в състояние на емоционален дистрес може да изяде месечната дажба на дебела американка в рамките на седмица)
Бира мразя страстно  Crazy

Отчет: BB Total Body Cardio Fat Burn - почти цялото кардио го изкарах на скачане на въже, защото моите крака не могат да се движат под такива ъгли  Mr. Green Каката кърти обаче (но като цяло предпочитам другите и тренировки)

Понеже днес е 1-во число съм загледала 2 месечни предизвикателства, но май ще модифицирам едното, защото ще умра с толкова клека и опит да се тренира нещо друго... сек...
Планк - перфектен пред ТВ:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/89/9d/52/899d5243461ee … 42c90f91e1984.jpg
На Контрерас много ми харесва бът чалънджа, но клековете ... хммм... май че ще е друго:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/44/4e/af/444eaf18d3c34 … cb86935bea5cf.jpg

Или ще взема аз да си направя едно персонализирано Wink

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 19:56 от Agent Provocateur

# 513
Пак без отчет, но този вирус като се е вкопчил, не ме пуска.  Mr. Green

Яна, Хоум , мазето ми готово, а аз болна. Каква ирония.

МериHug Дано скоро го разкарам този вирус, че не съм себе си. От 100 години не бях се разболявала.  Mr. Green

Спортувайте и за мен, че както изглежда цялата седмица ще я изкарам по диваните и леглата.  Mr. Green

# 514
Свети, мазето е уникално! До сега тренирах, но пак бих се метнала, ако съм там Sunglasses

мария.терзиева, супер, имам си другарче, с което след 10 дена финишираме голяма стъпка от спортния си живот Mr. Green към какво си се насочила после?

# 515
  • Пловдив
Днес съм много доволна от себе си. Успях снощи да си легна по-рано и определено повечкото сън ми се отрази благоприятно.
Отчет: AMRAP тренировката на Румяна + тази любима моя 14-минутка за дупе и завърших със стреч.

Всички болнички бързо да оздравяват  Hug!

# 516
Тъжното при мен е, че до 30 год все съм била 48-51 кг, а сега на 40 съм 12 отгоре и с това ми е някак трудно де се примиря, цял живот съм била слаба  Rolling Eyes и все  съм си мислела, че на мен не ми е дадено да изглеждам по друг начин .... ей с това, трудно се свиква.

Би, дано се наспите тази нощ!
Ами няма и да свикваш  Grinning  Ще си върнеш формата и килограмите в които се чувстваш най-добре  Hug (същото беше и при мен, сега съм на килограмите в които винаги съм била отпреди двете бременности)

Та така, днес програмата беше по-добре и отчитам 50мин. с Боб - Pure Burn Super StrengthMain Workout с 5кг. гири и определено ми допадна и ще се прави пак.

ПС 1 Търкалях се от смях след поста на Агентката с така посоченото диетично не/изяждане на козунаци и баница  Joy Joy

ПС 2 Изключително уместно точно в този момент слагам линк към моята доста добре изпитана рецепта за козунак, тъй като Дана любезно попита скоро  Hug

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 00:23 от ~Би~

# 517
Ох, след четиридневна почивка отчитам преборен набързо вирус  newsm44 и размазваща тренировка, след изядено парче тортичка  Blush отново направи тренировката за корем https://www.youtube.com/watch?v=kdfM0FFQ7FQ&list=WL&index=3 от предизвикателството, което вече ме е  срам да наричам 30дневно, че го почнах...няма да казвам преди колко време  ooooh! Довеърших се с любимата ми "дупарската"  тренировка https://www.youtube.com/watch?v=D6A6rYUfu7Y&list=WL&index=1... сякаш тя ме изпоти повече от интервалната  Thinking
Купих си мечтаната дълга черна спортно-елегантна рокля, една излята, прилепнала, ама отпред стърчат не прелести,  а шкембе  smile3511... и съм много амбицирана да изглеждам секси в нея  Rolling Eyes отзад дупето бива, ама търпи още закръгляне  Blush

Откакто вечерям само белтъчини и салати се чувствам страхотно, не задържам сякаш толкова вода и се чувствам супер "фит". Снощи се ипзпуснах с малко въглехидрати и днес сутринта не ми се ставаше, зверски глад, събудих се сякаш по-уморена, отколкото като легнах  Crossing Arms ще се постарая да не си го причинявам вече  Rolling Eyes

# 518
 Hug

Включвам се да честитя поредното чудно хубаво мазе  Grinning
Цвети получило се е страхотно  Peace Браво! Пожелавам ти да си здрава и да имаш време да му се радваш  Hug Чак ви завидях на теб и Агентката. Ние тук си нямаме мазета.

Нещо много хубаво, което все забравям да ви споделя. Открих си любим сайт с много любими упражнения на куп, предизвикателства плюс много рецепти и полезна информация. Като се зачета замръквам  Laughing На невероятната гимнастичка олимпийска златна медалистка Shawn Johnson е.

Споделям с удоволствие с вас и съм сигурна, че ще ви зарадвам всички  Hug

http://thebodydepartment.com/

Мери, има доста вдъхновяващи неща за първите страници на темата също.

Бира не харесвам, ама спрете се с тези баници и козунаци, че ми разваляте дисциплината, а лято иде  Mr. Green

Хайде помощ и от мен за козунака  Mr. Green
Скрит текст:
Ще ви дам моя любим блог с рецепти на сънародничка, която живее тук в Щатите Peace Всичко се получвава чудесно. Козунака ми по тази рецепта е печелил награда от българско събиране тук и беше изяден от журито докато го пробваха  Laughing  В машина го меся, но мисля, че става и на ръка.
http://tanitaang.blogspot.com/search/label/K%D0%BE%D0%B7%D1%83%D … D0%B0%D1%86%D0%B8
Да е жива и здрава Танита.

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 04:17 от tqna

# 519
  • UK
УХ, ЗАВЪРНАХ СЕ! Ами 8 дена ме нямаше - първо 2 дена ме тръшна страшен вирус, после 2 дена РД празнувахме на детето (стана на 3г милото ми момче, ехе, кога отлетяха!), после още няколко дена и двете деца ги тръшна същия вирус! - повръщане, диария, ужас ви казвам, чак днес вече дишам като хората, та успях да вляза в крак със задълженията и тренировките!

Мацки, попрегледах ви отгоре отгоре, но вие сте изписали 30+ страници, няма как да изчета всичко! Peace

Успях обаче да видя, че
Смоуки е повишена, честито!
Свети, имаш мазе мечта!!! Heart Eyes
На Льоли желая мама хубаво да я поглези сега няколко дни!
Агентката ме разби със системата за ядене на баница и козунак, за тортата не искам и да знам! Mr. Green Laughing Sunglasses
Мери, и аз се меря по едни летни къси гащи,  Whistling
Дана, другата седмица съм в Холандия! Mr. Green Дано спре ураганния вятър дотогава! Confused Викаш Extreme Shed & Shred е готина, ще се пробва! Аз вчера правих Ripped Ниво 4 и определено 4 е по-поносима и приятна от 3-ката!  Peace

И така, накрая и отчет. След 5 дни почивка отчитам за вчера Ripped in 30 - Week 4 + Yoga with Adriane; а за днес Body Revolution - Workout 11 + Yoga with Adriane.

# 520
Ехе, МисДрийми се завърна! Tqna е дала нов сайт за разглеждане, Би е дала рецепта за козунак, а Свети е показала чудна заличка (трудно мога да я нарека мазе). Hug

Аз днес не успях да тренирам от социални ангажименти, но понякога близките са по-важни от тренировката. За утре си казвам от сега, че е ред на Extreme shed & shred II, от край до край.
МисДрийми, и аз мисля че Ripped 4 е по-поносима от 3. А extreme-а е доста забавен и се прави някак много осъзнато.

На болните малки и големи пожелавам бързо разкарване на вирусите!
На Льоли много хубаво прекарване със семейството и да трупа идеи за похапване и забавления!

Не че искам да наливам масло в козунака огъня, но да споделя и тази рецепта, която за моя радост виждам, че прилича на рецептата на Би.

# 521
Здравейте,
за днес приключих с йогата - ден 7 от тази на Лесли, сега и аз се мятам на Ripped in 30 - Week 4

Пс. метнах я Grinning

Включвам се в този момент само за да похваля тези 2 рецепти - 1 2 - малка им е разликата, и двете са със заквасена сметана, но по - вкусен козунак не съм яла, препоръчвам с 2 ръце  Peace

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 09:30 от RainDanceMaggie

# 522
Аааааа, ида тук със закуска от 3 яйца и салата от моркови, наще се замерят с козунаци от единия край на света та чак на другия. И тук един вятър.... нищо чудно пак да падне някой у дома  Whistling И какви кифлички видях, майко мила!!!!!!!!!!!! В тая тема дебелеем ли, слабеем ли, не мога да разбера последните няколко дни  newsm45

# 523
Замези яйцата с козунак, не се прави на луда.  Mr. Green

Скоро и аз ще показвам, не мазе, ама стая. Ще се приеме сигурно.   Blush

# 524
Замези яйцата с козунак, не се прави на луда.  Mr. Green
smile3516

Общи условия

Активация на акаунт