Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 911
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Отчет
3.3 км по местните баири за загрявка ( и за да си купя кефир!)
Butt Workout 1: Tone Up | 30 DAY BUTT LIFT
Butt Workout Cardio 1: Bootcamp | 30 DAY BUTT LIFT
+ 14 мин стречинг = 36 мин тотал

Днес истерично ми се прияде кефир, та понеже си знам как ще унищожа цялата бутилка добавих 4 големи ябълки и овесени ядки и го нарекох ден за "въглехидратно зареждане" Wink
(дано довечера баницата, която хлапетата искат дане го превърне в "просто зареждане")  Mr. Green

Лейди Брин - от твоите уста  Hug

Едва ли съм го шервала това, че е повече за "зала", но мисля, че може да ви е интересно - като кликнето на някоя "кака" или "батко" се отваря профила им и разказват как тренират, какво ядат. Обърнете внимание как някои не са толкова изчистени на видеотата, колкото на снимките Wink
http://www.bodybuilding.com/fun/fitness-360-fat-loss.html
(ааа, да - горе съм избрала филтър fat loss!)

# 466
За днес нямах намерение да почивам, но така се случи, та отчитам само йога - сутринта ден 6 на Лесли (яко ме събужда  Mr. Green), вечерта - Week 4 Recharge - Jeremy Strom + една 30 мин. йога на Ейдриън

# 467
Здравейте!   bouquet

Agent, изтеглих йогата и ще си я правя преди лягане. Нищо не пречи да се пробва, току виж помогне. Благодаря ти много!

Мария, да и аз си мисля, че не е лоша идея да ида при още един лекар за всеки случай, макар че този е доста добър като цяло и съм чувала само хубави отзиви за него.

Отчитам това за дупе: https://www.youtube.com/watch?v=i1ZzdBgLtZg&list=FLRYzEoTsyZ … 6NKw&index=15 + 26 min. тренировка на Фитнесблендър пак за дупе без клекове. Радвам се, че правят и такива за специални случаи.  Mr. Green Запалих си дупето без да клекна нито един път.  Mr. Green

О, и да не забравя (ВАЖНО! ) - лекаря ми каза, че ако нашите ме бяха завели на ортопед като малка, до 12-годишна възраст можело да се оправи с някакви кремчета, витамини и леки упражнения за деца. Каза, че лошото е, че малко родители им хрумва подобно нещо и съответно този проблем си се задълбочава като не се предприемат мерки, а състоянието било често срещано у нас. Та, ако някоя от вас има дъщеричка, която е между 4 и 12 годинки, имайте в предвид, че едно посещение на ортопед може да спести доста нерви по-нататък.  Hug Проверката е съвсем кратичка и лесна - лекаря огъва пръстите на ръцете и опипва коляното.

# 468
Ще взема да го заведа малкия въпреки ,че той по 3-4 пъти седмично играе футбол и не се оплаква от нищо ,но за всеки случай .
След месец съм на сватба ,днес ми пристигнаха двете рокли та тази ,която харесах повече доста ме очертава и на коремчето  Close ми не е добре ,ама викам време има почвам усилено тренировки .Почнах корем .... 5 мин. и после хладилника и биричката ... то толкова по въпроса за волята и дисциплината .

# 469
  • 1st floor
Отчитам W11.  bowuu Като за втори път беше малко по-добре. Mr. Green

# 470
За днес брутално се натренирах, общо 1 час  Crazy
Ден 33, 90ДП, комбинация между ниво 2 и 3
Тоест правих по 15повторения, но упражненията в трудния им вариант от ниво 3 и общо 48 пистола  newsm44 Как успях да ги направя не знам. В съботната тренировка имаше и не успявах да се изправя, дори ми стана мъчно, че пак трябва да работя по тях, понеже преди ми бяха много трудни, а днес толкова лесно си ги изпълнявах  Shocked Учудих се на себе си. Последния кръг правих на ниво 2 и вместо пистоли, си правих клека с подскок.
Въобще днес ми беше много странен ден. Следобеда изведнъж изпитвах такава умора, дори бях убедена че няма да се навия да тренирам. След половин час чудене обаче разгрях и започнах и такава сила ми дойде, отдавна не ми се беше случвало. И с храната съм супер. Въобще ако можеше всеки ден така да съм  Grinning

Мери, мерси за снимката, опнах си я на монитора. Явно вчера много ме е надъхала та днес толкова ми спореше тренирането  Simple Smile
Агент, съгласна съм че не може да става и дума за кое е по-добре - домашно или в зала, просто за първи път се замислих над този въпрос. А иначе и аз това съм забелязала, че повечето фитнес модели изглеждат много по-мускулести на снимки, но затова си има обяснение и то е светлината. Докато при снимките положението и е статично, на видео-то се променя и се вижда по-добре как изглежда всеки мускул реално. Ама ти ги знаеш тези неща, какво ти обяснявам и аз  Grinning

# 471
Фрей, да,  абсолютно е така, а да не забравяме, че освен контрастна светлина и фотошоп играе, но аз имах и предвид, че за "фотосесия" (както и за състезателен сезон) се сушат специално, яде се Фурантрил със шепи за да се изхвърли всякаква вода и да се очертае всичко, докато в ежедневието не е съвсем така Simple Smile

# 472
И мен днес ме брули ураган като Льоли. Едва си извървях пътя до работа сутринта. Такова щуро време ми действа много изнервящо и уморително.
В резултат вечерта започнах Extreme shed & shred второ ниво, но се предадох още след загрявката. Никакво желание нямах. Tired Направих вместо това Адриен ден 9.

Освен това официално възроптавам срещу Кристинчето Къри. Тренировката за цяло тяло снощи не ме затрудни, но всеки път на другия ден дупето ми е с мускулна треска, а не знам от какво. Crossing Arms Продължавам и с 30-дневния glute challenge.

Някой да има рецепти за козунак, които непременно да иска да сподели тук? Flutter

# 473
Трета нощ с това будно стачкуващо бебе и сме на ябълки  Crazy

Отчитам измъчена тренировка днес - Cathe Friedrich low-impact-cardiosupersets, свиване на стабилен брой лозови сърмички за доизпиляване на нерви (но пък са така вкусни) и посещение при зъболекар.
Дано утре да ми е ден  Wink

# 474
  • Бургас
Честит рожден ден на Лейди Брин, бъди много здрава, усмихната и успешна  Hug
Нямам търпение да видя мазето след ремонта на Свети, и уредите с упътване за употреба  Mr. Green много съм любопитна на какво се спря, но ако само ми го покажеш е вероятно да не разбера за какво се ползва  Crazy

Илиана, закачи роклята на хладилника  Mr. Green ще те подсеща за какво се бориш  Peace

Агент, харесва ли ти 30 day buttlift и ти избирателно ли правиш тренировките или следваш програмата по календар http://www.scribd.com/doc/181366099/30daybuttlift-pdf#scribd Струва ми се приятна и смятам скоро да я започна като допълнение към BeFit in 30 Extreme, но първо трябва да завърша 30 Day Fat Burn Workouts. Да ви кажа след Т25 бях решила да започна някоя кратка програма докато си избера нещо с което да се занимая по-дълго време и се спрях на последните 2. Обаче известно време след като ги започнах видях, че BeFit in 30 Extreme има и календар за 2 месец  Shocked и си казах <какво пък, нали ми харесва> и днес влизам да видя каква е първата тренировка и виждам, че има календар и за 3 месец  Joy Joy Joy Видеата са качени преди 2 години така, че не е нещо което разработват сега и остава варианта или да съм голяма блейка или нивата да ми се <отключват> едно по едно - това е малко вероятно. Кой правеше антицелулините на Павла? Доволен ли е? Кратички са и на тях съм им метнала оче /както и на още няколко 10 минутки, та подкарвам ги по ред като десерт на Екстрема.
И да похваля отново тренировките за крака и ниво 1, а и сега ниво 2 https://www.youtube.com/watch?v=GFZWPDUraWk&list=PL1c41tQdiD … fqi-5&index=7 са ми СУПЕР любими. Бих ги редувала само тях докато ми втръснат ама не става, <гоня график>  Laughing

Sesylle, кураж  Hug. Тренирам у дома /+3-4 пъти седмично зумба/ от година и половина и да ти кажа при мен нещата се движат много бавно, но се чувствам здрава, тонизирана и някак по-щастлива от както тренирам и все си казвам, че ще дойде момент и това тяло ще се предаде и ще спре да се инати да не отслабва  Whistling Тъжното при мен е, че до 30 год все съм била 48-51 кг, а сега на 40 съм 12 отгоре и с това ми е някак трудно де се примиря, цял живот съм била слаба  Rolling Eyes и все  съм си мислела, че на мен не ми е дадено да изглеждам по друг начин .... ей с това, трудно се свиква.

Би, дано се наспите тази нощ!

# 475
Лейди, честит рожден ден и от мен на голяма патерица. Да си жива и здрава! Все мисля да го напиша и все забравям, ама така е като имам толкова много да кажа.

Агент, абсолютно е така  Peace Те и сами си го казват, че не може през цялото време да си в 100% форма, има периоди на повече усилия (пролет за лято при нас  Mr. Green), и "поддържащи". (или никакви при мен есен и зима  Joy)

# 476
  • UK
Отчет и от мен, но днес тренирах без особено желание; освен това фитнесът беше препълнен и нямаше пространство за развихряне: 2км тичане за разгрявка; 3 кръга тренировка за цяло тяло с пудовка - клекове, суингове, задно бедро, медицинска топка (руско усукване), планински бегач, гръб с дъмбел, накрая 3 серии добро утро и напади с щанга. Качила съм твърдо килограм-килограм и половина, мисля, че е мускулна маса, защото дрехите са ми абсолютно по същия начин, коремът ми е плосък (а там обикновено трупам първо и веднага личи), но пък баджаците съм ги уголемила със сигурност, както и глутеуса. Нещо не ме кефи обаче да виждам по-големи цифри на кантара...

Вече просто е ясно, че трябва да скъсам с ежедневието за 4-5 дни поне. Утре последен работен ден за тази седмица и после 6 дни почивка! Искам мама малко да ме поглези  Blush

# 477
Привет, мили момичета!
Започнах деня си с чаша кафев ръка и изчитане на темата ни. Тези дни мие много натоварено на работа и нямам време да ви слвдя. Вчера реших да се разтоваря с 1 час пилатес, за първи път на групов курс. Не съм много очарована, но явно така е в провинцията, трениращите не изглеждат стимулиращо, имат си от всичко. Нещо много спокойно ми е, исками се нещо по -кардио. За вчера обяд- пъстърва с туршия и айрян, което мисля,че е грешка. Какво мислите за айряна, той е течна храна нали? Вечеря 1 свинска пържола с 1 кюфте и салата. Не съм яла свинско от почти година и направо снощи едва искарах, просот съм отвикнала от тази миризма.
За днес отчитам Максимум повторения за 20 минути упражнения за цяло тяло ниво 3. Добре ми дойде, изпоти ме ,а е кратка.
Честит рожден ден Лейди Брин!
Хубав ден!

# 478
Добро утро и спортен ден от мен   bouquet
Ако има нещо, което не ми достига, то това е времето... Sad Не успявам да се отчитам, но пък успявам да тренирам Wink
Минавам през труден емоционален период и се радвам, че имам тренировките. Ако има време през деня, в което се чувствам наистина добре, то е докато тренирам.
Яна, аз правя целулитните упражнения на Павла, като допълнителни към Руми. Добре натоварва и се усещат на другия ден Wink Всяко движение се повтаря 30-т пъти и колкото да не са сложни...поне при мен,усещам напрежение към края на амплитудата...но пък и аз, не съм от най- издръжливите Simple Smile
Честито на всички празнуващи и на всички с повод за хвалба   bouquet
Гугълче, аз съм с слаби ставни връзки (халтави) ,децата ми също. При мен се откри на принципа на опита и грешката Sad След един период на обездвижване, ми се случи нещо кошмарно.Бях на 25-т и живота ми удари сериозен шамар. Тогава започнах да бягам, без никаква подготовка. Някак исках да избягам от всичко. И една сутрин се събудих с тройни глезени. Тогава ми казаха, че не бива прекомерно да натоварвам ставите си, и че бягането не е моят спорт Sad Но пък за сметка на това съм супер пластична и гъвкава, което е в резултат именно на халтавите стави, но пък е предимство, когато правя йога примерно Wink И много внимавам с глезените си Sad Трябва да слушаш тялото си и да намериш твоят "компромис"   bouquet С твоят хъс и дух, винаги ще имаш резултати!
Сина ми е с плоско стъпало и същите халтави стави. Ходим по ортопеди, няколко. Правили сме и физиотерапия. Коментарите са, едва ли ще стане спортист...но пък спорта за удоволствие, няма да му вреди.И сме се насочили към плуване и ми се върти в главата и конна езда, но още умувам. Лошото в такива ситуации, че не бива да се претоварват много ставите. Боли Sad А с годините, това се задълбочава Sad
Аз си следвам плана. Отчета за днес е, кардио йога- ден 10 с Sadien.Ден 3-и, от тази седмица с Руми. Все повече я харесвам!Прилично изпотена, изморена и тренирана се чувствам след нейните тренировки. И като че ли, все по- трудни стават...или си въобразявам  Simple Smile но пък често си се будя с МТ. Но явно съм понасъбрала енергия и последните дни, успявам да я догоня  Laughing Целулитните с Павла- ден 7-и.Вчера ги пропуснах, тренировката беше с ластици, а аз нямам Sad
И не знам от кого си откраднах това предизвикателство, но съм му много благодарна bouquet
http://bretcontreras.com/wp-content/uploads/30DayChallenge.jpg Днес ми е ден 3-и....едва не колабирах  Crazy Ако има упражнение, което наистина "мразя" то това е хип тръстер Twisted Evil И като го видях в това предизвикателство си казах че, трябва да се опитам да се надскоча Wink Да видим до къде ще стигна Simple Smile
С яденето съм ...балансираща  Crazy Тая лакомия, няма насищане. И много ме е яд, мога да не ям цял ден и не изпитвам глад. Но пък започна ли...нямам спиране  Close
Още търся, как да се преборя с това Sad

Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 08:41 от az sym si

# 479
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро...
Станах в 5, облякох се за тренировка и тъкмо да изляза и малката запо4на да повръ6та  Sad. Ония ден сутринта пак повърна, в4ера ни6то, и днес пак. Няма температура и не знам вирус ли е, какво е, но съм притеснена. Останах си в къ6ти о6те 4ас да я наблЮдавам преди да тръгна за работа  Thinking

Та, днес както ми е натоварен денят, май няма да успея да тренирам по- късно.  Tired

Лейди- много здраве и успехи. Нека има6 страхотен ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт