Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 915
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, успях да ви изчета отгоре-отгоре! Липсвахте ми  Hug
Пак ми се насъбраха много задачи напоследък и хич нямах време да стигна до форума. Иначе си тренирам, хапвам си режимно, с изключение на някое друго празненство, когато си отпускам душицата и си хапвам, каквото ми се прииска. И ми е много добре  Blush
Онзи ден забелязах как ми се е променила дупарата - повдигната и позакръглена, благодарение на Руми. Аз генетично имам голямо и изпъкнало дупе, но сега е по-оформено и вирнато. Умря циганката дето ме хвалеше...

Сега пия кафе и след това мятам днешната AMRAP тренировка на Руми. По-късно ще правя тортата й Гараш, че утре майка ми става на 50, а пости. После ще ви я покажа и ще почерпя   chef

Поздравления на Смоук за повишението!
На Гугъл бързо вузстановяване!

# 451
Дели,  Hug много е хубава днешната тренировка. Даже нещо ми се стори, че свърши много бързо Grinning Можех и още..
Да е жива и здрава майка ти  Hug

# 452
Днес се записвам с... почивен ден.  Mr. Green
Почти седмица не съм почивала и реших, че е време, а пък и аз и другарчето днес сме много заети.
Вие колко често почивате?

Отивам да си хапна снакчето:ябълка с малко фъстъчено масло.  Heart Eyes

# 453
Аз се отчитам с вирус и без тренировка.  Mr. Green

Сесил, не се обезкуражавай, всеки е започнал от някъде.  Hug

Лек ден!

# 454
  • Stavanger,Norway/ Varna
 Sesylle , много от нас пи6ат в темата от години и тренират от години и сме постигнали вси4ко това бавно, но упорито. Само се дръж с нас, бъди постоянна и 6те постигне6 съ6тите успехи и ти  Peace  Grinning

Аз се натренирах хубаво, този път няколко 4аса след бърнъра и се 4увствах много добре. 5 км ти4ане и силова за горна 4аст с гоблет клекове в по4ивките.

Тук вали сняг  Shocked Shocked

# 455
За днес отчитам спининг  Heart Eyes

С храната мисля, че също съм добре засега.
Закуска: две варени яйца, сирене, маслини и фреш
Обяд: свинска кавърма и една филийка пълнозърнест хляб.

# 456
Хармони, де са ти зеленчуците! Grinning Огладнях, искам и аз кавърма Grinning

Ивана, 1-2 пъти седмично почивам аз Simple Smile

свет, да оздравяваш!

Баща ми преди малко ме пита имало ли хляб у дома?! Хляб? У дома? Аз? Да имам хляб...  Joy Thinking

# 457
Мери, по принцип никога не ги пропускам, но в кавърмата имаше доста и реших без салата. (хубаво де, бях много гладна и ме домързя да си направя  Laughing)

Сгънах сега един банан следобедно  Grinning

# 458
МериHug благодаря ти  Hug

Отчитам официално днешната AMRAP тренировка на Руми и подкрепям Мери, че е много приятна.

Тортата е направена, опакована и си чака реда утре във фризера. Опаковах я и след това се сетих за снимка, но утре ще покажа. Също така си подегустирах малко  Blush

Най-често почивам от тренировки два дни седмично.

# 459
Ох, аз как си ме4тая да се затопли и да нападна стадиона. Такива разкъртва6ти тренировки съм си намислила, направоо, нямам търпение.

Голяма скука на работа с по4ти празен хотел... досега правих ходе6ти напади в единия коридор 4х30. Направо лудите мен хва6тат  smile3511

# 460
  • София
Бобченка, има ли камери във фоайето на вашия хотел  Laughing
Така де, това е риторичен въпрос, сигурна съм, че има камери  Laughing Ама поне да беше по плочки, да им вържеш очите  Hug

# 461
Бобче, представих си те правеща напади в почти празния хотел  Grinning Сигурно, ако се засечеш с някой от гостуващите, ще се посмеете.

# 462
Има, има, ееех, какви не6та само са заснели камерите. Ноо, падането на пътеката във фитнеса не бе6е заснето, уви  Crazy

# 463
  • UK
Бобче, да разбирам, че униформите ви не са с прави тесни поли; не допускам, че си я запретнала, за да правиш напади  Laughing
Мен ме издуха днес ураганен вятър. Не съм виждала такова чудо; не успях и да спя - така фучеше. Да видим дали ще успея да тренирам..

# 464
Благодаря момичета за подкрепата, виждам че повечето се познавате отдавна наистина.

На мен основният ми проблем и винаги е бил след 20г., това че страшно бързо правя корем. Буквално едно 70% от мазнините ми се трупат там, което е и едно от най-лошите и оказващи влияние върху здравето неща. Може да си дебел и да имаш голямо дупе, бедра и т.н., но мазнините по корема разбъркват и всички хормони.

Тези дни храненето ми не беше добре, сестра ми си беше за 10дни в БГ и последните дни и правих разни вкусотии....съответно и аз хапвах. Накрая завърших и с кифлички и козунаци за изпроводяк. Simple Smile
Ама тя за разлика от мен е 40кг и каквото и да яде, все тая. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт