Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 923
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
От къде сваляте програмите на Джилиан?
От руския сайт нещо не успявам, не знам защо.

# 436
  • 1st floor
Непокорна, двуразово ли тренираш?
Когато съм почивка правя сутрин кардио на гладно, а вечер силова от БР.

E и моите не са много скорошни но повлияха на фигурата ми определено.Едната беше преди две години а другата преди 7 Grinning .
Joy Joy Joy Е моите чак ме е срам да си кажа - преди 10 и преди 15 години! Laughing

Sesylle, Джилиян я имам свалена от сто години, но по-удобно ми е направо да си я пускам от vk.com(съфорумка ме светна  Hug). Гледам, че и T25 го има там. Само календара не го намирам. Някой има ли го под ръка, да ми го пусне? Simple Smile

Между другото, пробвах няколко стари летни рокли - ми, одобрих се почти! Laughing Не съм самото съвършенство, но ставам за пред хора! Mr. Green

# 437
Sesylle аз от там ги свалям ,без проблем.
Нещо съм си направила на единия крак и се отказах от тренировка и днес .
DqVoLsKi_ChArOvNa браво !

# 438
Как тренирате с онлайн тренировки, не ви знам... само да ми прекъсне и ми се е вдигнал адреналина и почвам да нервнича  Grinning аааа! Как ще ми прекъсва Grinning Правила съм го 2-3 пъти и повече никога! Винаги ги свалям.

Непокорна, тогава, ако не се храниш правилно, е нормално да нямаш сили и енергия за тренировката Simple Smile

# 439
Какъв хубав ден за крака! Отчет с Боди бийст - Бълк легс.

# 440
Лидзи, чувстваш ли се преродена  Grinning

# 441
  • 1st floor
Прекъсвало ми е само когато малкият нахака компа с вируси. Уж му е забранено да цъка на моя, пък само да стана и вече е пуснал нещо пукащо и гърмящо.

Уж се храня добре, пък знам ли...ясно е, че не е всичко на шест,...но вчера например беше...даже и калорийките ми хич не бяха ниски... Mr. Green Сигурно мързел ме е налегнал... Blush

# 442
И аз много неща си пускам онлайн, направо от ютуб. Никога и нищо не ми е прекъсвало.
Ще пробвам сайта, за който споменахте.

Аз хич не мога да се меря с вас, четейки мерките предишната седмица, всички сте си слаби и елегантни.
На този фон аз съм като биволица. Simple Smile Имам да свалям 15кг и мнооого сантиметри.

# 443
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро  Grinning

Връщам се от каране на тротинетка в тандем с малката ми лудория. Качих я отпред и се понесохме към градината  Crazy
 Ще тренирам по- късно преди работа.

Люба, Фъстък, ето на, преди час пих Липото и се чувствам много добре- събудена и енергична и сега ще си почистя и къщата даже. Просто не трябва да го правя непосредствено преди тренировка, че тогава ми качва пулса  Peace
Освен това се наспах доволно и съм като нова.  Mr. Green

# 444
Да, нещо такова Simple Smile Обаче ми се струва, че дъмбелите тежат двойно повече.

# 445
  • София
Да, нещо такова Simple Smile Обаче ми се струва, че дъмбелите тежат двойно повече.

Ххаха, Линдс, и аз след тримесечна пауза имам чувството, че 3-ките са 8.ци, мамка му  Laughing

Готова съм с отчет, самустимулирах се, а и гледам, че Мери ме е наритала  Heart Eyes Ще й благодаря като се видим  Hug
ден 12 то 90 ДП ниво 3 + 10 мин. side lying. Направо това второто пали като моделската. Почвам да го включвам всеки ден по малко, както и нещо за максимуса  Mr. Green Нали съм си праснала онази снимка на десктопа и работя по въпроса  Laughing

Поздравления за Дяволски чаровна! Суперски плочки, браво!!!  Heart Eyes

На мен онзи ден два пъти ми спира нета по време на тренировката ми на Румяна. Откачих. Накрая си пуснах видеото на телефона. Много е гадно.

# 446
Привет и от мен . Отчитам съботна No more trouble zone -не го бях правила 1 месец и ми се стори по-тежка и трудна от преди.Вчера сутринта пропуснах тренировка ( когато сменят времето е необходимо да си смениш часа на трлефона! Wink ) , но след работа ММ изведе дунките на разходка и аз се развихрих с ден 78 от ДП ,че даже и един кръг от ниво 2 направих .ТАзи сутрин , с вече редовен часовник на тел, направих и ден 79.
Да не забравя да поздравя всички рожденнички , а също така и тези с успешно финишираните ремонти!
Merry сърдечно благодаря за съвета за пистолите. Пробвах ги по твоя начин и найстина се получават .  bouquet

# 447
Лейди Брин  nbirthday
Смоук, поздравления   bouquet
Аз се събудих посред нощите, пълна с енергия при това, поскачах 40 мин на степера зяпайки филм. После имах зумба с класа и половин час бягане, скачане на въже и други такива приятни занимания  Laughing
Онлайн и на мен ако ми се случи да прекъсне, направо откачам, затова всичко ми е свалено  Peace
Гугълче, защо не вземеш и второ мнение за всеки случай, моя близка чак за операция я навиваше лекарят, а се оказа, че не е чак толкова сериозно положението  Peace

# 448
Непокорна, на мен заради повишеното очно налягане не ми дават да вдигам тежко. Но по-рано за -2.5 диоптъра нищо не са ми споменавали. Но колегата има над -10 и са го предупредили от малък да не вдига тежко. Та не знам каква е границата.

Днес ден 22 ниво 3, че и 2. Така пишеше Руми, ако не ни стигне. Че и ходене по центъра. Ще се разглобя. Закуска ябълка и нахут. Обяд ММ прави паниран амур с паниран лук и салата. Ако не овапцам довечера нещата ще е добре Mr. Green

# 449
Лейди Брин, ЧРД!
Мамчето яйца не беше забравила да сложи на баницата, но тя тъкмо си пасва на таратора без краставица, който беше правила преди време   hahaha. После се чудя на кого приличам такава разсеяна.
За  днес workout 4 от БР седмица 4.
И аз преди тренирах само с онлайн тренировки. Компютърът ми беше с много малък хард. Сега тренирам онлайн само, когато правя нещо на ФБ.

Общи условия

Активация на акаунт