Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 926
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Гугълче аз бих ти препоръчала нещо за възстановяване и предпазване на хрущяла  Peace
Скрит текст:
Ако те интересува за какво говоря, ще ти пиша на лични  Peace

Сега мен ме погна вируса и добре, че скъпия си е вкъщи, че ми угажда и гледа бебата (която също е болничка), но от утре ще трябва пак сама да се справям  Tired Не съм тренирала от петък... чак ми е гузно  ooooh!

# 421
Lady Brinne, честит ти празник Simple Smile
(Лайк_Смоук ще е шеф, не аз!)
Фрей, много ти красива моделката Simple Smile И да, точно заради изолиращото действие на машините е по-лесно да се концентрираш на дадена мускулна група, но пък като работи цялото тяло има други ползи, но пък машините дават опция за по-големи и контролирани тежести, но дебатите за/против изолацията са безкрайни..... НО най-хубавата тренировка е направената, независимо къде Wink
Ето ти нещо интересно за изолацията:
http://www.bodybuilding.com/exercises/finder/lookup/filter/mecha … nictype/isolation
и това Wink
https://www.youtube.com/watch?v=asJxEJIOhrU

Гугъл ( и тези с проблемни кръстове) - това е за теб:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4142258

# 422
Гугълче,  Hug Важното е, че можеш да продължиш да тренираш. Това ще ти носи удоволствие цял живот, а обиколката- ще мине и ще замине.
Иги, радвам се, че ти е харесала. Щях да ти пиша още първия път като я прави, но забравих. Не знам дали си попадала на тази мадама преди.

Лейди Брин,  newsm59 ! Бъди здрава, упорита и усмихната! Пожелавам ти ентусиазъм и повече свободно време!  Mr. Green

Ето че и аз успях да се разболея. Прихванах от ММ. Люба, ние май сме като сиамски близнаци. Mr. Green Като се събудя утре, ще видя как ще се чувствам и тогава ще решавам за тренировката.

Лека нощ!

# 423
  • UK
Отчитам Лесли Ден 1; ама много ми става смешно как говори и наистина много бърза през позите; иначе поредиците й ми харесват, просто предпочитам да задържам повече асаните, а не да правя чатуранги за време  Laughing Но ще направя и следващите дни, да видим дали ще се задържа. Решила съм твърдо да отделям повече време за йога, имам тук-там болежки (по скоро МТ) от тренировките и трябва да разтягам повече. Винаги мога да отделя 20-30 мин. за кратка йога в края на деня.

Настиналите да оздравявате! Коварен е сезонът...

# 424
Лейди Брин, весел празник и от мен  Hug  bouquet

Агент, Кейт ми е твърде любима и на мен, знаеш  Wink Много позитивна и сияеща жена и прекрасен инструктор  Hug
А пък онази дребната бърборица няма да я мачкам и целувам, че втора вечер ми изнася представления и не спи. Последно изпихме двете два билкови чая и успях да я хоризонтирам, голям бяс като майка си излезе  Whistling

Мери, в това което съм теглила фигурира само една тренировка на наш Georges St. Pierre - Lean Muscle, 36 минутно. Това ще да е, нали?! Мен си ме позамори доста. Не невъзможно, но добре ми беше откъм натоварване. Ще повторя, за да съм по-обективна.
Въжета имам и аз, не са ластици. При тях разликата според мен идва от това, че са закачени на едни скари на тавана, а не на касата на врата.
Сещам се за кое упражнение иде реч, аз го правя криво ляво, или замествам да  Laughing

Само да не забравя да отчета вчерашната си вече тренировка - PiYo_Sweat. Повече от чудесна като за начало на МЦ и схванатия ми гръб  Heart Eyes

Кураж и чай от джинджифил на болничките ни  Heart Eyes Hug

# 425
  • София
Лейди Брин, честит празник мила  nbirthday
От здраве, пари, любов, щастие и пътешествия да не се отървеш  Hug

Ох, защо така не ми се тренира ...  Tired Като почна ми минава, но докато почна ... ей така най-мразя, да нямам желание за нещо.

# 426
  • В полите на Пирин планина
Благодаря, момичета  Hug

Скрит текст:
Агент, може някакво пророчество да ме е споходило и ти да се похвалиш скоро  Mr. Green

Like Smoke, поздравления за новия пост. Много успехи!

Ох, защо така не ми се тренира ...  Tired Като почна ми минава, но докато почна ... ей така най-мразя, да нямам желание за нещо.

И аз нямам муза за тренировки, но се чувствам емоционално изцедена от работа и сигурно, ако се стегна да тренирам ще се чувствам по-добре ...

# 427
  • София
svetty1980 , честито ти мазе. Давай да видим бурканите Mr. Green

^Liya^, давай рецептата на баницата на майка ти. Ако и яйцата е забравила -ще става за постещите. Joy

За днес - тренировка 8 (БР) скромно.

# 428
Лейдито, честит рожден ден и от мен! Да си здрава и щастлива!

Би, да, тази тренировка имах предвид Simple Smile ще я пробвам и аз поне още веднъж и ще кажа как ми е подействала Simple Smile

Вив, обувай клина, потника и скачай да тренираш  Peace Само като ти мине мисълта да не тренираш, а да мързелуваш и се сети какво Д искаш да направиш и със седене на дивана няма да се получи  Mr. Green

Лия, много се смях на баницата..  hahaha

# 429
НеПоКоРнА почти започнахме заедно.Аз малко се забавих със започването на БР Simple Smile)
Скрит текст:
коремчето ми Simple Smile Малко се е размазало но се вижда колко е плоско с плочици на него.Като седна и съвсем леко кожата се набръчква но корема не излиза на пред Simple SmileДоволна съм като коремче минало две бременности . Mr. Green

# 430
  • 1st floor
И аз съм на това "ниво"  Laughing , и аз имам две бременности, ама те бяха много отдавна и не знам дали въобще да ги споменавам като оправдание! Mr. Green

Пауърът ми е на нула. Rolling Eyes Не можах да направя сутрешното кардио на гладно. Сега закусих и ако успея ще направя нещо малко, ако не - довечера по план БР11.

# 431
E и моите не са много скорошни но повлияха на фигурата ми определено.Едната беше преди две години а другата преди 7 Grinning .

# 432
Добро утро, банда wavey

Лейди Брин, честит празник и от мен. Пожелавам ти да ти е леко на сърцето и тежко на джоба  Simple Smile

Би, много обичам щури дечица, особено ако щуротиите им са придружени с бърборене и песни  Laughing.

Отчет за вчера - P90x2 Core. Добре че един от младежите модифицира, че много джаджи, много нещо.

Бързо оздравяване на болните  Hug

# 433
Непокорна, двуразово ли тренираш?

# 434
Хелоу

Чистит рожден ден на лейди брин - да си жива и здрава и спортна

Вив и аз имам такива моменти амаа...трябва воля..

Бобче и аз мисля, че не е нужно да си насилваш организма

Баницата с шоколад и мен не ме привлече

Гугъл много кофти това, но не се отчайвай просто трябва да работиш върху слабите си места.

Отчитам тренировка за долна част
клек, хип тръстер 12бр х2
бг клек, повдигане на прасец 12 бр х 2
и 12 бр добро утро. Много ми трепереха краката за това толкова кратко. Другия път повече.

Общи условия

Активация на акаунт