Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 908
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Засега съм спасена от изкушения като баници и козунаци... макар че какво от това - снощи успях да видя сметката на едно парче 60-грама сусамена тахан халва  Blush  Добре, че навреме се зачетох в етикета с калориите, иначе можеше и да продължа "напред" в  опаковката Wink.

Заредих добре с въглехидрати, ама днес пак бях с изплезен език до пода от зор  Crossing Arms.

П.П. Тъкмо съм разгряла, реших да изиграя упражнение по упражнение днешната ми тренировка (Д1 - 90ДП-ниво 3) и да си коригирам техниката.

# 496
Симпа, хич не ме спират и да чета и да не чета калориите... нямам думи.

А упражненията, дори и да са ти трудни или прекалено бързи за твоето темпо, прави ги с твое си темпо и не бързай да настигаш Руми. Техниката не е за пренебрегване  Peace

# 497
Мери, гледам ти снимката от аватара и се чудя какво още искаш да постигаш. Аз за такъв корем засега само си мечтая  Mr. Green

Все още не съм тренирала, но следобед ще се отчета.

Иначе за храната да си кажа: снощи излизах с приятелки и пих една биричка  Embarassed
Днес закуската е същата като вчера: варени яйца със сирене и маслинки, обяд огромна зелена салата с домати, риба тон, маслини, семена и синьо сирене. Сега ще пия едно кафе с фреш и след това ще тренирам. За вечеря ще приготвя пиле със зеленчуци и салата.
Реших да си споделям храната с вас, за да може ако някой забележи грешки да ме коригира. Благодаря предварително   bouquet

# 498
Harmoniе, и аз си мечтая за него от преди година и половина....  Laughing  Peace

# 499
  • София
Мери, споко  Hug Не си сама! Аз тамън излизам от шоколадовия рай  Blush Blush Blush

# 500
Промяна в плановете. Няма да пия бира с приятелка, но пък за сметка на това ще гледам предпремиерата на мъжкото "50 нюанса сиво" ("Бързи и яростни 7"). За целта трябва да остана будна до 21:30, ще изпълня отчета, който бях планирала за утре. После ще се мия и трия с еко-био-шампоани и най-накрая ще пълзя към киното.

# 501
но пък за сметка на това ще гледам предпремиерата на мъжкото "50 нюанса сиво" ("Бързи и яростни 7").
Да не съм чула повече тия двата филма в едно изречения, моля!  Naughty
В неделя и аз ще гледам Бързи и яростни  Crazy Само дето в Търново няма IMAX, ноооо нищо не ми пречи и като си ида на София и там да го гледам  Crazy Crazy Crazy не си личи, че съм зарибена, нали?  Crazy Crazy Crazy Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вив, много се радвам! Добре дошла в клуба! Ох, олекна ми някак...  Joy

# 502
А упражненията, дори и да са ти трудни или прекалено бързи за твоето темпо, прави ги с твое си темпо и не бързай да настигаш Руми. Техниката не е за пренебрегване  Peace

Да, такъв е и моят план за действие.  
Не ми се иска да препускам през 90ДП, както беше първия път. Тогава държах преди всичко на това да тренирам редовно и да не изоставам от тренировките, и за сметка на това не се вглеждах много в детайлите. Не случайно искам да повторя предизвикателството, но вече с друга цел.

А петминутките от Ден 1 са страхотни! Много им се кефя!
Непременно ще си ги играя  пак - в дните, когато имам малко време и не мога да отделя 30-40 минути за трениране.

# 503
Lidsy, я си поспи в киното  Grinning Въстановяването и сънят са много важни, ММ още ме кодоши как успях да заспя на любимия си Ди Каприо (36 часа бях летяла в дните преди това)

Яна, не правя и аз Butt lift-a по календар, изобщо аз съм повредена - като видя календар ми се отщява. Общо взето BL правя по 2 до 3, когато ми се ще нещо около 30 мин за дупе или си добавям по 1 сегмент към друга тренировка, която не ми е натоварила пищния задник.
Скрит текст:
Имам си един ориентировъчен "календар" - 2/седмично тренировки за цяло тяло (1 с тежести, 1 с ластици); 2/седм. кардио някакво; корем и дупе - 2; йога и/или стречинг - когато ми се иска, най-често вечер пред ТВ. Балетни/бар много харесвам също, просто обичам да ми е шарено, а понякога правя много стари тип "шейпинг" щото ме връщат в младостта Wink
Симпа, ти ли каза, че бързаш за да си в темпо? Недей! Много по-голям ефект ще имаш от 15 правилно изпълнени клека с пълна амплитуда например (дори с двойно забавено темпо), отколкото от 30 бързи и скалъпени надве-натри, да не говорим в бързината колко е лесно да се контузиш без да искаш!

Сега баба ви да ви научи как се яде козунак или баница, щото гледам, че съвсем не сте в час  Mr. Green От козунаците се ядат само стадидките/орехчетата/портокаловите корички, а ако е съвсем прост козунак и си няма глезотийки се бели тъничко коричката там, където е посипана със захар и после останалото лети бързо към кофата, защото ако остане пред вас ще го изядете - гаранция Франция! От баницата се яде само плънката, за целта като се навива се внимава много да не се ръси плънка по цялата кора, а стройно, в редичка да се сложи в края, за да може да се разпарчатосва след това лесно и качествено!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
(като ви остане 1-2 лъжици плънка от баница бухате вътре 100-150 гр извара и си го изпичате редом до баничката! Личи си кой снощи прави баница! И си слагате олио/зехтин в шишета с пулверизатор или сипвате върху салфетка и така мажете тавата)
Отчет след малко!
ПС Няма да ви казвам как ям торта, че ще ме изритате от темата Wink

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 16:15 от Agent Provocateur

# 504
Ден 80 ДП ,Ягодка ми ние двете с теб вървим заедно . След това 2* 45 сек. планк и 50 пълни клека .И аз понякога бързам повечко и усещам че развалям техниката . никога не съм ссе снимала докато тренирам , и ако се видя на вратата на терсата -това е " контролът" ,който упражнявам. Все си мисля през уйкенда да тренирам през деня ,когато ММ е буден , че да ме погледа и да си каже мнението , но накрая май ще измисля къде да сложа фотото да си направя клип и да блесне истината за техниката.И последно да се похваля :Снощи имахме гости -пленници , и аз правих пица , хапнах 2 малки хапки докато хранех едната  дунка и после си извадих пържолката и салатката и с удоволствие си ги хапнах докато другите изяждат огромната тава пица Party Много съм доволна и от себе си и от гостите , нищо не остана за днес.( ако не бяха 2-те чашки винце ...ехее...ама то не може от всичко да се откажеш ,нали? Blush)

# 505
Отчет за днес: Bob Harper - Strength Beginner daily workout + Bob Harper Beginner's Weight Loss Transformation Bonus Abs 12 min

Хареса ми Бобчо, ама като му прегледах другите тренировки - малка съм още за него  Grinning

# 506
Знаех си, че ще овапцам нещата снощи. С познати изпих милион бири Crazy

Днес ден 23 от 90ДП и после се мотах да си търся нов туристически панталон 2-3 часа разкарване.

# 507
Отчитам изяден козунак  Laughing + Brutal Full Body Workout с Румсън Grinning Щот не ми се прави корем, направих го с козунака  Mr. Green

# 508
Имам зверска мускулна треска от вчера... и не само това, но няма да ви занимавам пак с моите проблеми.
На две принцеси съм, с купичка зелена крем супа за обяд и това е, нямам сили да ям нещо друго. Лошото при мен е (или доброто ако се има предвид отслабването) е, че когато емоционално не се чувствам добре, спирам да ям и не мога и хапка да изям.  Sad

Бобче, дано бързо и мине на куклата, много са подли тези вируси ли, грипове ли, каквото е там. Тук редовно малките около мен, на близки, приятели боледуват. Особено тези, които са на градини. Мине не мине една седмица и нов антибиотик. Направо им съсипват имунната система от сега. Но пък иначе няма оправия, проточва се боледуването, а понякога и не минава, влошава се. Лошото е,че много бързо се предава от дете на дете.

Добре, че не обичам бира, пия една чаша и след това цяла нощ вися в тоалетната  Grinning Иначе на вкус ми харесва, но не се прежалвам повече.

Поне не точа лиги на козунака и баниците на Мери  newsm44 Joy

# 509
Отчет за днес: Bob Harper - Strength Beginner daily workout + Bob Harper Beginner's Weight Loss Transformation Bonus Abs 12 min

Хареса ми Бобчо, ама като му прегледах другите тренировки - малка съм още за него  Grinning
Нещо като "Бий ма ,обичам тА " излезе  неделната ми Main Workout с него .Хвърлих се на дълбокото ,че и почти целия час си го изкарах .

Аз пък биричка обожаваааам  ,козунаци и сладкории не ме влекат и слава-богу.

Bob Harper Beginner's Weight Loss Transformation Bonus Abs 12 min- прегледах го това ,утре ще се прави  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт