Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 884
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Отчитам ден 16 от 90 ДП, ниво 3

# 616
  • София
Аз днес за последен път с Кардио 2. Направих  и 5 -минутка за  рамо (Skinny Mom 10 Day Shred: Day 3).

# 617
Фъстъчка, пробвай дланите една до друга, гледай пръстите. И както каза Mari Lin, корема стегнат, дупето и то.

# 618
Здравейте и честит Лазаров ден! Много здраве и много хубави емоции на всички лазарки!
аз сей сега си тръгвам от работа и започваме обиколките с моите лазарки.
Вчера правих корем с Руми , нямах МТ тази сутрин и реших да се метна на това Bob Harper Totally Ripped Core 49 min. Не знам дали не направих грешка с 2 коремни в 2 поредни дни , но се чувствам добре .
Утре съм почивка , и от понеделник пак с 90ДП.

# 619
Здравейте  Hug
Едва смогвам да се отчета. Тъкмо попрочета това-онова и то не останало време за писане. Днес отчитам ден 2 от 90ДП, ниво 3, допълнително малко упражнения за корем и йога. Признавам и аз, че доста се озорвам, ниво 2 накрая ми беше малко малко, но тук се облещвам  Shocked Няма да се дам, но ще видя зор  Laughing
Храненето ми е пълен хаос, ту съм добре, ту не особено, но за Великден сме на СПА и имам няколко дни да се взема в ръце. Днес ме чака женски почивен ден, разбирайте чистене, подреждане, такива забавления.
Свети, чудно мазенце, приятни тренировки ти желая  Hug
Козунаци меся всяка година, но тази ще ми месят в хотела. Чудех се дали да не спретна, предварително, ей така за да се отчета  Thinking
Честит Лазаров ден! Здраве и късмет желая на всички!

# 620
Днес ден 26 от 90 ДП. Много ми се насъбра, много дни без почивка, и едвам го изкарах.
Добре е храната, ама моят иска свинско с картофи. Бумнах ги в гювеча, пък ще отбирам после Laughing

# 621
  • Пловдив
Привет и от мен, момичета. Днес най-накрая се поспря този ужасен вятър. Разходихме се с момчетата и хапнахме рибка за обяд  Simple Smile.
Имах намерението да тренирам по-дълго, но в крайна сметка успях да направя това + 7-минутното разтягане, което и преди съм споделяла.
Фъстък, планка НЕ трябва да го усещаш в гърба. Коригирай техниката като се наблюдаваш. Трябва да получиш абсолютно права "дъска"  Peace.

# 622
Не го усещам в гърба просто ми стърчат кокалите иначе го усещам в корема.

# 623
Привет, яки девойки!   :bouquet

Нямах възможност да пиша тия дни, а и реших да дам поне седмица почивка на възпаленото коляно. Днес тренирах за пръв път и се постарах да е лекичко. Отчитам 2 км тичане в паркчето до нас с ММ, после отидохме на фитнес - там още 2 км тичане по наклон 10-13 градуса, лека тренировка за дупе с малки тежести и без клекове, после ръце на скрипеца и на няколко други машини, чието име не знам. Вече мога да се набера 1 път и половина на лоста. Grinning Излезе около час и нещо, и много се радвам, че се раздвижих. Още ме боли, но имам надежди, че вече е по-добре.

От другата седмица започвам да тренирам в Залата на Юли и ще съчетавам с тичане. Първоначално съвсем умерено и после пак лека полека ще вдигам километрите като ще си имам едно наум, че имам таван за тичане наведнъж.

Купих си Joint Complex Grinning от Зоя. Има всички възможни съставки за стави - за хрущял. Пия Босвелия и пия специален чай (отвара) за стави. Grinning Въобще атакувам ги от всички страни.

# 624
  • 1st floor
Отчитам вечерна тренировка - W12 от БР...и гузна съвест...днес калориите и въглехидратите са УАУ!!!  Rolling Eyes
Скрит текст:
Макарони с масло и сирене
Огромно парче еклерова шоколадова торта в Лагуна плюс топка сладолед
Крънч в КФС
зеленчукова супа
Ето, нали някой се интересуваше какво ям!!! Joy
Като оправдание, ще кажа, че рядко се случва... Mr. Green

# 625
Непокорна, голямо ядене в паднало  Laughing Не си го слагай на сърце. От време на време всеки залита.

За днес клубен MetCon 3.

# 626
  • В полите на Пирин планина
Отчитам PIYO Drench и мога да кажа, че леко съм задобряла. Тази тренировка никога до сега не съм я откарвала до края, а днес - успях  Crazy

Иначе с вашите приказки за козунаци - така ме зачовърка вътрешно, че забърках една доза по рецептата на Танита и сега я пека в печката   chef

# 627
О моля ви само не започвайте пак темата с козунаци моляяя  newsm17 много са ми слаби ангелите, а вече видях една снимка на Любчето във фейса и толкова апетитно изглежда, че... ей сега ще хукна към кухнята, а миналия уикенд правих.

За днес доста се чудех дали да тренирам в следствие на едни 6 часа прекарани в селскостопански труд, но все пак се наритах и направих Jillian Michaels - Ripped In 30 - Week 4 и едната от йогите на Би - благодаря ти за което, утре ще пробвам и другата  Hug

Пс. забравих да кажа, че направих бонбоните на Мери, ама станаха на кремче в чашка, че нещо сместта ми стана много течна Grinning Одобри се, благодаря за рецептата Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 апр 2015, 22:25 от RainDanceMaggie

# 628
  • UK
Отчитам доволно ниво 2 от 6 weeks 6 pack (нали е 2 кръга тренировката, и първият кръг си викам 'е тва ли е, то нищо работа' и като почна втория и Джилиан като каза айде сега двойно темпо и на края на тренировката бях УХ! Whistling) А сега за вечерта отчитам и ден 28 от йогата на Ейдриън! (за 2 месеца+ ще успея да я приключа).

Другото, което мога да отчета спокойно е подготовка за Easter утре, домашни шоколадови яйца ще се крият утре в двора.

# 629
Ваша Лида беше на клуб. Отчитам 1 бивш, 1 настоящ и 2-ма хипотетични. Да живее Боди Бийст! Утре гърди и трицепс.

Общи условия

Активация на акаунт