Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 942
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Мани, мани, много трудна тЪЗ борба  Whistling  Hug

# 331
За мен това е перфектното дупе  Heart Eyes И кожа и тен...  Crazy
Скрит текст:

За вчера отчитам Ден 31,90ДП, ниво 3

Мислех, като по-хитра да направя ниво 3, вместо 2, понеже там бяха 3 видеа и за да не сменям. Но се оказа голям зор с тея 2 минути работен интервал  Crazy

# 332
Freya, фотошоп е откъдето и да го погледнеш това дупе, което си показала.. всички мацки, по които се захласваме, са така фотошопирани, че не е истина. И после се депресираме и тръшкаме, че не можем и не ставаме като тях. Ами то няма как без курс за фотошоп Wink

Сестра ми ми показва напоследък някакви снимки как обработва с въпросната програма, питах я дали може да ми направи плочки  Joy каза, че може, ама няма. Аз съм трябвала да си ги направя  Crossing Arms Дали не ме реже, а?  Grinning

Браво на Like smoke!  Peace Още някого май щях да споменавам, ама..

# 333
Ами аз съм убедена, че и нашите задници могат да изглеждат убийствено яко, ако някой позаглади кожата, т.е реално непривлекателността на иначе трениращо дупе иде от тук таме някоя стрия, целулит, такива неща.

Скрит текст:

]

Няма промяна във формата, но разликата е осезаема.

А на тази, примерно, й личи, че има хубав задник, но не бихме си го лепнали на десктопа заради стриите. Ако мине през PS ще става за аватар.

Скрит текст:

# 334
Фрея, аз не казвам, че формата не е такава, казвам, че има фотошоп по снимката, дали е загладен целулита, дали е поприбран някой брич от някъде, но има. Иначе съм имала колежка със супер щръкналото секси дупе назад. Grinning Понякога е нереално чак, но ги има. 

Гугъл, точно това ми се искаше да покажа, но не знаех как да я потърся снимката  Peace

# 335
  • София
Ей точно това "Супер щръкналото секси дупе назад" трябва да е ген. Без ген, убий се от тренировки, няма как да стане, според мен.
Може и с импланти де  Laughing

# 336
Днес правих тренировка само за корем, 15мин., но по-късно ще добавя и стандартната си от 30мин.
Странно защо, пак усещам стягане в краката. Simple Smile

А за дупето, аз чак такива щръкнали дупета не харесвам, не знам защо.
Не са ми и секси някак си, ами просто стърчат. Simple Smile

# 337
Пак дупета се нищят  Joy!
На скоро забелязах , че всички стрии от тийн годините ми са изчезнали ( а те наистина бяха много).
Гугъл, успех! Мисля че с твоята упоритост ще успееш!
И отчета от мен. След 3 дена почивка се размазах подобаващо.
Jillian Michaels - Killer Buns & Thighs - Level 3 - доста ми напомни на тренировките на Румяна.
Killer ABS_01 Level 1
Jillian Michaels Shred it With Weights Workout- Level 1
и завърших с това :

">#t=834[/video]
Получи се около 2 часа , но имах нужда. Сега отивам да си хапна сурова коприва.

# 338
  • София
Във връзка с фотошопа наскоро бях гледала ето тези 2 клипа  - интересни са. Wink
Body Evolution - Model Before and After

Photoshopping Real Women Into Cover Models

# 339
!!!  Peace

За да знаеш със сигурност дали една снимка "има фотошоп", трябва да присъстваш на обработването и.
Не е нужно.

Flutter Grinning

Едва ли някой фотограф пуска някъде необработени снимки. Независимо колко обработка има не нея. Да не говорим пък за професионалните модели. Не съществува перфектно тяло без бръчица или целулитец, или някоя стриичка. Моля ти се.. Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 мар 2015, 14:18 от Merry.

# 340
И аз искам да се науча да работя на фотошоп  Grinning

Отчет за днес - ден 5 от йогата на Лесли (ден 4 я оставих за утре, че е по - кратичка), видеото от седмица 3 на Джилиан - Рипт ин 30 и това за дупе. Моето дупе пък май от кляканията взе да се уголемява  Thinking Но няма как да ги махна за сега кляканията, че да проверя дали наистина е така - в тренировките, които правя ги има като различни упражнения, особено на тези с ТРХ-а които правя. Еми кво пък. Докато не ми отеснеят дънките няма да го мисля  Laughing

# 341
Това което ме мотивира повече от снимките са реално изглеждащите мъже в клуба. Как може да вадят такива рамене, гърбове, плочки.... #Crazy

Не искам да приличам на мъж, разбира се, а да се изчистя за последно, че ми писна.

Днес съм в почивка и съм на зеленчуци. Обяд- 300 гр задушени тиквички, червени чушки, моркови и домати- разкош. Дано утре видя минус.

# 342
Страхотни сладоледи сте показали.
Окончателно успяха да ми избият от главата козунаците  Joy Joy Joy

Дупетата не ме впечатлиха чак толкова много.
Само се замислих върху това, че ако всеки имаше такова дупе, каквото му се иска, голяма скука ще да настане. Всяка втора жена щеше да е с някое от тези на снимката, а те не ми харесват особено.

И да си призная, че малко ме стреснахте с това уголемяване на дупето от много клекове Shocked.
Тъкмо започнаха да ми харесват клековете, че и започнах леко да прекалявам с тях  newsm78
Можете да ми се смеете, но установих, че ги изпълнявам най-правилно когато съм обута с ботуши Grinning. Всякак съм пробвала - и боса, и с маратонки, но най-ефективна съм така. Затова след всяко прибиране в къщи задължително правя няколко серии клекове пред огледалото  Crazy

И да споделя една мисъл, която ми се върти от тази сутрин... Този път не е свързана с ядене Wink
Чудя се дали да не почна пак 90 ДП - и ще се пробвам ниво 3 този път. Много редовна бях с тренировките тогава, а и резултатите ми бяха отлични. По мои изчисления тъкмо до първата ми отпуска в края на юни ще съм го приключила.

В тази връзка да попитам друг някой смята ли да почва 90 ДП скоро?

# 343
  • София
Симпа, аз съм в началото на 90 ДП, на ден 11 съм. Хайде, почвай го  Hug
Миналия път го правих до половината и пак имах страхотни резултати.

# 344
Едва ли някой фотограф пуска някъде необработени снимки. Независимо колко обработка има не нея. Да не говорим пък за професионалните модели. Не съществува перфектно тяло без бръчица или целулитец, или някоя стриичка. Моля ти се.. Simple Smile
Laughing Ти сериозно ли? Не, няма смисъл...  Whistling

Според мен тя имаше друго в предвид. Да, 100 на 100 има жени, които нямат стрии и задниците им са изчистени откъм целулит (по право са натрупали мускул, опъващ кожата и правещ целулита невидим), но в снимките на професионални модели (фитнес или не) няма една бръчица, една пъпчица, бемки няма, някоя драскотина или косъмче. А такова тяло не съществува наистина. Simple Smile Ако ги снимат без оправяне на тена и изглаждане на кожата тези жени спират да изглеждат толкова нереално перфектни, а си стават като някои по-тренирани каки на плажа. Това са поне моите наблюдения де. Аз досега не съм срещала чак такава идеална мацка. Може и да има нейде.  Mr. Green При всички положения не е често срещано явление.

Общи условия

Активация на акаунт