Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 938
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Гугъл, точно това имах предвид.  Peace

Отчет с Bob Harper Inside Out Method - Kettlebell Cardio Shred  Crazy

# 346
Симпа, аз съм в началото на 90 ДП, на ден 11 съм. Хайде, почвай го  Hug
Миналия път го правих до половината и пак имах страхотни резултати.

Знаех си, че ще си намеря другарче  Hug
Ще се напъна за ниво 3, пък макар и с повечко модификации.
Имам нужда от още дооформяне, а и от сваляне на последните излишни мазнинки.

# 347
  • UK
Хохо, върнах се към моята стара любов Шалийн днес и отчитам PiYo Sweat. Много приятно и носталгично, а и добре се изпотих. Бях забравила колко много лицеви опори ни кара да правим тази жена.  CrazyУж щях да ходя в залата, но духа някакъв ураганен вятър + леден дъжд, така че хич не ми се излизаше. Довърших с петия ден от йога предизвикателството на Ейдриън, Day 5 Feeling Alive. Много ми е сладка! Искам да имам като нейното кътче за йога. Сега ще се възнаградя с кафе и домашно брауни (не съм го правила аз, подариха ни го). После отивам на пазар.

# 348
Льоли, като каза лицеви. В тренировката на Боб имаше лицеви с тесен хват, направих 10 чисти, цели трицепсови лицеви  Shocked останалите 5 направих от колене. Брейй, от де ме ударил тоз напредък, не знаех Grinning
И като каза брауни... отивам и аз да ям нещо, че примрях Grinning

# 349
  • Бургас

И да си призная, че малко ме стреснахте с това уголемяване на дупето от много клекове Shocked.
Тъкмо започнаха да ми харесват клековете,.........

моето стана по-повдигнато и по-обло, т.е. и да не е намалило обема си то поне доби значително по-приятна форма  Peace

Честито повишение на Смоуки, Честита рожденика на Виви  Embarassed /извинете ме ако бъркам, но отдавна не съм имала време да пиша/ Дилянка имаше стиснати палци и от мен. Радвам се, че Би е добре  Hug не съм свикнала да я <виждам> мрачна, тя винаги ме е оставяла  с усещането на много слънчева дама и мрачното настроение не и отива. Между другото Би погледнах програмата, която ми препоръча и много ми допада, но тренировките са ми една идея по-дълги /по 40 мин, а на по-късен етап по час/ На този етап не ми е възможно да отделям толкова време и тренирам до 30 мин през седмицата и по-дълго през уикендите. Сутрин в колкото и да се събудя имам чувството, че синът ми е буден 15 мин преди мен. Седи и ме гледа нахилен като ряпа. Въобще обаче не е в такова настроение ако си намеря занимание различно от това да обслужвам желанията му  Naughty Така, че тренирам около 17.30-18.00  часа след което подготвям и изпращам дъщеря ми на тренировка и отново съм <негова>. Късно вечер не мога да тренирам, ако съм яла през последните 2 часа получавам киселини, а и няма свободна стая.
Много ми е странно като кажете, че след тренировки сте гладни  Thinking За мен това е вероятно единствения момент в деня, когато не ми се яде  Rolling Eyes
Надявам се детенцето на ТДИ да е оздравяло. Пожелавам на Гугълчето експресно възстановяване и скоро отново да тича по Витоша  Embarassed В тази връзка се сетих, как винаги съм се страхувала да карам колело извън града точно за да не се натъкна на бездомни кучета, а Гугъл я сполетя зло куче в парка  ooooh! Гугъл ти сама ли тичаш и не те ли е страх  Embarassed ?

# 350
  • UK
Льоли, като каза лицеви. В тренировката на Боб имаше лицеви с тесен хват, направих 10 чисти, цели трицепсови лицеви  Shocked останалите 5 направих от колене. Брейй, от де ме ударил тоз напредък, не знаех Grinning
И като каза брауни... отивам и аз да ям нещо, че примрях Grinning

Браво, Мери, това си е постижение  Peace. На мен трицепсовите са ми трудни и това е - правя най-много по 5-6 чисти и останалите на колене. Обикновените не са ми проблем.
Друго забелязах обаче - чатурангата на един крак в йогата я правя вече без никакъв проблем, а преди и чатуранга не можех да правя изобщо, поддаваха ми раменете и изобщо беше жалка картинка.

Гугълче, дупето си е супер и така, ама Облечи нещо, ще настинеш в този сняг, кръста покрий, деца ще искаш да раждаш!  Grinning

Приятелят ми сега ми заяви, че са ми пораснали бедрата и задника на обем - аз това го усещам и по дънките, но се зарадвах, че си и личи, защото за това работя от нова година. Три месеца желязо и в долната част съм като буца. Защо и коремът не е така, защо...  Rolling Eyes

# 351
Ауу, хубави глутеуси сте показали  Heart Eyes
Аз харесвам такива овални форми  Mr. Green Според мен най-добре за тази зона работят клекове, тяга със свити и прави колене, напади  Peace За машините - аддуктор, абдуктор, сгъване и разгъване  Simple Smile

Отчитам долна част и корем  Peace

# 352
Сутринта Bob Harper - Main Workout не му се отдадох на 100 % колкото и да ми се искаше ,но толкова сладко ми  казва "Стей вид ми " , че останах с него до края  Laughing
Много ми е сладък  Heart Eyes
Следобед това разтягане - https://www.youtube.com/watch?v=3EOG8ts8nOc

# 353
но толкова сладко ми  казва "Стей вид ми " , че останах с него до края  Laughing
Joy Joy Joy

# 354
Iliana, много сладко ме разсмя.  На тази тренировка /частта, която е с младежа/ на мен ми иде да му се разкрещя на Боб да вземе да остави момчето да си поеме въздух  Mr. Green .
Те като цяло мъжете в неговите видеа са големи шушумиги. В това, което правих вчера, тоз Франциско само се скатаваше, имитирайки дейност, а къдрокосата мацка си го отнесе  Laughing .

Отчет за днес: core sinergistics от р90х.
Сега свалям р90х2. Гледам, че правят лицеви върху мед. топки и подскачат от планк слагайки дланите върху други топки / как го обясних само../ , ще видим що за чудесии ще са.

# 355
  • 1st floor
Привет и от мен! Скапана съм, цял ден бях на работа, изцедих се физически и психически. Имам и лека МТ от вчера. След малко се мятам на W12 да се довърша! Mr. Green

# 356
  • Пловдив
Днес отчитам Bob Harper и Total Body Transformation Workout и тази йога. Много добре ми дойде по-дългото трениране. През седмицата това е мисия невъзможна, така че през уикенда се раздавам на макс.

# 357
Яна, из града тичам сама, из планината не смея...  Rolling Eyes Виждала съм, обаче, сами жени, тичащи в планината - може би не ги е страх от кучета, знам ли. Аз предимно от това се страхувам. Едно на ръка, че те лесно се настървяват по тичащи хора, но и каквато съм шушулка 162 см. никак не се стряскат, ако пробвам да ги прогоня.  Rolling Eyes

Льоли, то няма друг такъв кеф в планината да се разпищолявиш и да събереш витамин D.  Mr. Green

Отчитам тренировка за дупе без клекове. Някаква беше измислена и не трая много повече от 20-30 мин., но като съм патка с контузия така ще е за няколко дена. ММ ми купи лост да се уча да се набирам.  Blush Аз в това определено съм доста смотана - стигам до 1 и 1/2.  Laughing

# 358
Момичета, приемате ли тук трениращи в зала?
От известно време надничам в темата и ми е много приятна.  Heart Eyes

Отчитам за вчера тренировка за крака и дупе:
-клекове 4х10
-напади 3х10
-още клекове, само че с едно лекичко лостче - 7 кг е май?  3х10
-лег преса с 25 кг  3х10
-римска тяга  3х10
-глутеус мост
-глутеус ритници

За кардио накрая малко каране на колело.

А днес ми беше ден за кардио + корем.
За начало започнах с 10 минути крос тренажор (все още ми е трудно да издържам на него повече). После 20 минутки колело, 3 серии упражнения за корем и за финал 30 минути на пътека. Краката обаче са ми доста изморени от вчера и не успях да тичам толкова, колкото ми се искаше. Преобладаваше бързото ходене с наклон.  ooooh!

# 359
Дами, у дома съм си! Ремонтът приключи. Като видях банята плаках и се търкалях по пода от щастие. 5 седмици и 2-ма майстори. Няма да излъжа ако кажа, че Кристин Къри върши чудеса само след няколко тренировки. Но не мога да си пречупя душата - Саги Калев ми липсва. Налях на задно бедро, но ръцете ми никакви ги няма. Утре - Body Beast - Back and Bis.
И сега въпрос с повишена трудност - къде бихте отишли в радиус от 500 км.? С приоритет са красиви места с красив път до там.

Общи условия

Активация на акаунт