Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 875
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Добро утро!
Най-накрая се появявам и аз с отчет ooooh!, след 5 дни с 39 градуса температура, ноо от петък съм по-добре, даже от вчера мислех да тренирам, ама така се закашлях сутринта, че помислих, че ще умра и се изплаших  ooooh! Днес обаче, нищо не ми попречи. Тъй като се чувствам много извън форма, а и бях свършила Инсенити Макс 30, сега завъртам отначало. 1-2 седмици ще карам на първия месец, преди да си мина пак на втория. Кардио Чалиндж за днес. Нарочно не се напънах, но пак съм доволна. ЕДинственото хубаво от болестта е, че за 5 дни отслабнах 2 кг., които иначе щях да влача пет месеца. Не знам обаче дали ще успея да се възползвам от ситуацията, или бързо бързо ще си ги върна обратно  Laughing.
Дрийми, страхотни яйчица и весел празник!
Непокорна, нищо не е станало, има си нужда и от такива дни, все пак сме хора,а и когато ти се хапва, хапвай   bouquet
Гуги, жалко за обиколката, но здравето ти е по-важно. Дано се оправиш бързо и малко ти завиждам за залата на Юли. Ще чакам да разказваш как са нещата   bouquet
Викинце , къде се губиш все бе, милооо? За ЕГН-то в никакъв случай аз не мога да обвинявам него, наистина. Просто ... в храната е причината при мен. Дори не е необходимо да съм стриктна, за да поддържам килограми /не се стремя да съм щека в никакъв случай, за това и няма нужда да се ограничавам много/, просто е необходимо да не се освинвам денонощно непрекъснато #Cussing out  А при теб ще станат нещата, сигурна съм! А и ти нямаш за сваляне, знаеш, а бе ... Единственото, което няма как да постигна поне аз, но то е заради ражданията, а не заради ЕГН-то, е тънка талия. Еми няма как да стане това, кожата си е кожа, тва е положението. Всичко друго е постижимо.
Хайде весел и усмихнат ден!   bouquet

# 631
  • 1st floor
Със зверска мускулна треска съм от вчера - рамене, гръб, задно бедро и малко корем. Или защото се престарах с тежестите вчера на БР, или от Тае Бо-то (случвало ми се е и друг път, нищо че е лесно). Или и от двете заедно. Ще пропусна сутрешното кардио и довечера ще метна W11.
Аз не се тръшкам (много) за изяденото вчера. Има и такива дни, важното е да не са начесто. Wink

# 632
Лидзи, а така!  Joy Joy Joy Joy Joy

Маги, влизам само да кажа за бонбоните. Тези с кокосови стърготини ли (не помня какви показвах последно)? Трябва да сложиш поне 1 с.л. кокосово масло, за да стегне в хладилника, иначе сипваш, колкото се може повече кокосови стърготини, те сгъстяват сместа  Peace И аз вчера черпих на вилата с тях, мама имаше РД на 30ти.  Много ги харесаха  Crazy

# 633
Честит рожден ден на майка ти, Мери   bouquet
Аз не сложих изобщо кокосова мазнина, защото не знаех дали първо трябва да я разтопя, или как   33uu

Ох аз днес се чувствам отпаднала и май отново ще настивам - за 4-ти път тази година! Какво и направих на тази имунна система не знам. Пия клеева тинктура, витамили, правя си вода с джинджифил. Схваната съм, запушен ми е леко носа и ми е отпаднало. Пия чай с джинджифил и мед и се надявам да не ме събори отново  Praynig

# 634
Ей, да оздравявате!  Naughty

Любче, благодаря ти! Ще се отчитам редовно сега и ще видим как ще е. Все си мисля, че по това, което съм чувала, може да ми помогне и е помогнал на доста хора да си постигнат целите. А вече с ММ набелязахме няколко по-кратки състезания да се пробваме все пак. Той ще ходи на дългите дистанции (около 20-30 км), а аз на средните - 13-16 км. Иии, ако видя, че краката ми се оправят лека полека може и да пробвам една голяма обиколка след година или 2. Simple Smile
Впрочем, само да те зарадвам: когато бях започнала да правя Макс 30 за втори път, направих точно като теб - 1-2 седмици първи месец и после втори и тогава като че ли отчетох най-големи резултати.   bouquet

Дрийми, шоколадовите яйца са супер яки.   chef Да мина през двора ви да си свия някое. Grinning

Аз отчитам за снощи изби ме нещо отвътре и се метнах да потичам през нощта.  Whistling Mисля, че вече често ще го правя.  #Crazy Адски ми хареса да тичам в тъмното. Някакво леко призрачно е, супер тихо и пусто и от време на време хората изникват като силуети от нищото. Много завладяваща атмосфера.

# 635
Здравейте,не съм писала цяла седмица защото почти не съм тренирала тази седмица.
Не знам какво ми става,но откакто смениха времето съм все изморена и нямам никаква енергия,дано скоро да отшуми това .Тази седмица съм тренирала само 2 пъти по 90 ДП ,но каквото такова.
Надявам се другата седмица да съм по редовна с отчетите  Simple Smile

# 636
  • Пловдив
Тази сутрин направих тази тренировка на Руми и разтегнах около 15 минути.
Вчера имах невероятен глад за въглехидрати, та по случая опустоших почти цяла кутия сладолед. Не ми е гузно въобще  Mr. Green. Случва ми се изключително рядко и въобще не си го слагам. Чакам МЦ и може би това е причината.
А сега да се оплача малко - излезна ми ечемик, боли много и клепачът е подут зверски. На всичкото отгоре утре пътувам служебно за Германия. Звънях на позната очен лекар и започнах да капя капки. Надявам се утре положението да е малко по-добре.

# 637
Отчет (петък+събота) Adam Ford Swiss Ball Basics + 2хНМС

Пичът горещо го препоръчвам, толкова хубави уъркаути на топка не бях виждала, страхотен (а за капак и секси)!
http://rutracker.org/forum/tracker.php?nm=adam%20ford

# 638
Шведска топка онези големите ли са? Тегля уоркаутите, за днес нищо не съм тренирала, може би ще метна една от тях като се изтеглят. Благодаря, Агентке  Hug

# 639
Да, онези големите топки са, Маги. И аз имам топка, а горката освен за сядане, за друго май не съм я ползвала до сега. А, и за повдигане на ханша от време на време. Много добре влиза!  Crazy

А кокосовото масло е добре да е разтопено, да  Peace разтопи го на водна баня Simple Smile

Отчитам Body Rev Cardio Conditioning 1 час с Бобчо  Crazy

# 640
  • У дома
За днес антигравити йога и колоездене. Готова съм и градината да прекопая, само и само да съм на слънце. Много зле ми се отразява лошото време.

Много ми се ходи на експо - http://thefitexpo.com/TFECH_guests2015.asp но не мога да си намеря другарче Sad

# 641
Здравейте,
ако не е тайна, защо темата се казва тренировки в домашни условия?
Доколкото чета повечето ходят на фитнес или тичат навън.
Какво може да се постигне в домашни условия, освен ако не живееш на място със собствена фитнес зала или стадион?

# 642
Здравейте,
ако не е тайна, защо темата се казва тренировки в домашни условия?
Какво може да се постигне в домашни условия, освен ако не живееш на място със собствена фитнес зала или стадион?
Аз лично тичам винаги, а всичко останало е странично. Първо бяха домашни тренировки, после отидох на фитнес, разочаровах се и сега отивам на нещо по-различно и от двете.

С домашни тренировки лично аз направих доста прилично тяло въпреки, че имам още работа по него. Ако вместо карта за фитнес инвестираш в закупуването на 2-3 чифта дъмбели и ластик, реално можеш да си спретнеш страхотни тренировки. Друг е въпросът дали смяташ, че имаш нужда от наблюдение и реален треньор, който да те насочва по-специализирано (което няма да намериш във фитнес зала, впрочем). Аз имам колянна травма, с която вече не смея да тренирам сама, а и мисля, че професионалист ще ми състави по-добра програма, която да е индивидуална за мен.

Избор на домашни тренировки, обаче, има огромен и не една или 2 девойки са направили чудни тела с тях. Включвам се в списъка, защото преди да се захвана бях skinny fat момиче с мекички пък макар и кльощави телеса. След 3 месеца редовни тренировки вкъщи (в моя случай Insanity Max 30 и fitnessblender), съчетани с тичане, имам вече доста ясно изразени мускули на краката, дупето ми се вдигна и стегна, а корема се показа с лек релеф, който те първа ще задълбочавам.

Въпросът е човек да има желание да е постоянен и да не спира. А къде и как вече зависи от целите му и от възможностите (изразени във време и излишни финанси).

# 643
Благодаря на съфорумката. Това с коляното е ужасно.
Аз успах за 6 месеца да сваля 20 килограма. Смятам да пусна отделна тема, за да сме полезни на останалите. Дължа да уточня, начина ми на трениране е подходящ за жени с моето телосложение -едра структура и няма претенции да е най-правилният, подходящ и т.н.

# 644
защо темата се казва тренировки в домашни условия?
Темата си има много добро и подходящо наименование.

Повечето от нас са започнали с тренировки именно в домашни условия. Аз съм тренирала и в офиса си. Значи ли това, че трябва да прекръстим темата на "Тренировки в домашни условия, заседателни зали, на детски площадки, във фитнес и бягане на открито"?

Аз лично съм тренирала удома с години. Така съм постигнала тялото, което имам днес. Сега само го поддържам във форма, като ходя на групови тренировки в зала. Често слизам и във фитнез залата на входа, но не за да ползвам големите уреди, а защото там има повече пространство, в което да правя тренировки от Фитнес Блендър. Има и по-голям избор на гирички.

Ходенето във фитнес не поредполага, че сме спряли да тренираме удома. Да не говорим, че в действителност болшинството пишещи тук тренират само или предимно в домашни условия. Но няма как да знаеш това, ако "не си от тук и си за малко."

Аталанта, как ми липсва антигравити хамака ако знаеш...

Агент, за пръв път чувам за Адам Форд. Има май същия негов комплекс за топка и в Тубата (не ползвам тракери, та не съм сигурна към какво си дала линк).

Последна редакция: нд, 05 апр 2015, 22:05 от Фея Кръстница

Общи условия

Активация на акаунт