Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 857
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Stavanger,Norway/ Varna
Искам да е топло вечееееееееееее, слънце искамммммммммммммммммммммм!!! Какви са тия дъждове и мрачно време. Искам стадионнннн, с TRX-a да се мятам навън, гуми да въртяяя  Laughing  Crazy Отивам да пия кафе  Grinning
Довършвам те, Мери- пудовки да мятам и маратонки от спринтове да късам. Това са най- забавните тренировки.
В момента се боря за час при личния да си заведа детето да я види, че е много странен този вирус. Довечера си тръгва и братовчедка ми и нямам търпение вече да си вляза в старото русло.

# 721
  • Пловдив
бобче , На Мен Не Ми Прилича Много На Вирус. .. не може днес го има, утре го няма и така 10 дни. newsm78 странно. Ти на диета постави Ли я, за да видиш как се движи? Че не са хубави тези работи...
сует интервалс ,  не са в олимпийската програма още, но все пак ми харесват,  натовари ме, но въздух не ми стига. Кога ще си замине тази болест,кога а  Crossing Arms
дилянка[/b,  нищо интересно не каза за Виена. Например, места за Не веган хапване  hahaha чака ме и мен след 3 дни и да се подготвя психически за сахер, щрудел И Подобни.   chef
Весел ден!

# 722
Може да й се е счупил кантара Grinning  Crazy Laughing

# 723
Може да й се е счупил кантара Grinning  Crazy Laughing
А преди две седмици козирога купи и донесе нов кантар в къщи. Забележете, не аз  Joy
Тегли се на ставане, на връщане от бягане, на връщане от работа абе...  Mr. Green

Вив, както и всички останали "пълни аматьорки и губещи си времето с нескопосани тренировки в темата" и аз много ви обичам и се радвам че съм част от вас  Grinning Hug

Би, много смешно ми стана за бабата, ама и аз като тебе бих направила  Grinning
Е, как. Нали сме си една зодийка  Heart Eyes Joy

# 724
И аз го чакам това слънце и по възможност неветровито време.
Иска ми се здраво да потичам и да попуфтя на стадиона.

Би, много вкусна торта видях в твоя блог Rolling Eyes.
Скрит текст:
Египетската имам предвид, разбира се. Блатове от белтъци и орехи - направо диетично. Ако можеше и останалото да е по-нискокалорично, щеше да е добре Grinning. Със сигурност ще импровизирам върху тази рецепта - много ме вдъхнови Grinning

Днес нямам какво да отчитам, отивам да спя smile3524

# 725
Аз не знам за тренировки на вън, ноо определено ми се ходи по планини и ми де разхожда, а пък на море как ми се ходи да плувамммм в морската вода и да си правя дължинки и да се гмуркам....дано ме огрее тази година.

Днес ще съм на йога, че имам мускулна треска от вчера на дупИто и на гърба  Hug

# 726
Ще се отчитам в новата тема пък!  Joy
Снежи...хахахах, не знам честно да ти кажа. Ние бяхме само два дни в прекрасната Виена, което беше крайно недостатъчно, за да се види всичко. Аз ядох морски дарове и паеля там, в центъра на града. Доста е скъпо, пълно е, разбира се, с всевъзможен джънк фуд. Има и една Била - Била Корсо се казва, в нея можеш на грамаж да си взимаш храна и да си хапнеш по-готвено. Като 100 гр от салатите е 1,80€, а от яденето 2,80€. Разбира се, никой не ви взима 100 гр и излиза поне 10€. Та...наслади се на Сахер и Щрудел, за останалото риск печели, риск губи  Hug
Симпа, трето ниво е страхотно. Много се радвам, че ти харесва Simple Smile

# 727
  • София
То какво да кажа ... за вчерашните и днешни истории в темата.  Tired

И аз ще се отчитам в новата тема  Flutter

# 728
Нова тема, нова тема!  icanfly

Козунак, козунак си хапвам! Трябва да го отчета! sohappy

# 729
  • София
Има светлина в тунела за времето - от петък прогнозата е за слънчево. Flowers Sunflower

Отчет: - Треничовка 10 (БР), която ми  се стори много по-добре и по-изпълнима от 9 + Skinny Mom 10 Day Shred: Day 4 (2 пъти).

Днес преоткрих елдата.Направих я с прясно мляко, канела и мед и стана страхотна. Добавих и няколко сурови ядки.  Досега съм я яла само солена и не ми допадаше толкова много.

# 730
Симпа, честит празник! Ако не ме лъже паметта днес имаш празник.
Днес ще си тръгна по- рано от работа и за това ще тренирам повечко.
Теди, мерси за идеята за йога. Още днес ще я пробвам.

# 731
Днес преоткрих елдата.Направих я с прясно мляко, канела и мед и стана страхотна. Добавих и няколко сурови ядки.  Досега съм я яла само солена и не ми допадаше толкова много.
И аз хапнах нещо подобно снощи - елда с мед, канела и индийско орехче. Имах разфасофка от 250 гр. от руския магазин, която исках да разкарам. Сварих я и я разделих на две, като едната направих сладка, а другата - със сирене и авокадо. Заклевам се, никога повече няма да приближа бланширана елда. Отврат и смрад неземна. Накиснах малко небланширана, мисля да я пробвам с месо.

# 732
  • UK
Аз направих 8 поредни дни с двуразови тренировки - сутрин силова или кардио с Джилиан; вечер 30 мин йога с Ейдриън и сега спокойно си давам 6 дни почивка, че отиваме до Холандия утре! Йее!  Peace  
Но днес като за последно се разбих с Jillian - One Week Shred; Горещо препоръчвам! Честно казано тази тренировка ми се нарежда като най-любимата Джилиънска! Страхотна е!
Хайде сега стискайте палци да не омажа много храненето през почивката Simple Smile

Непокорна, аз T25 и като цяло Шон не мога да го заобичам заради постоянното скачане. Абсурд, колената са ми кекави и просто на мен тези тренировки не ми се отазяват добре. Направо се чудя на Гугълчето как ги скача. Даже съм решила сега като си свърша още една-две седмици от моята си Джилънска програма, да променя режима на трениране от 2 силови, 2 кардио, 1 йога  на 2 силови, 2 пилатес и 1 кардио. Йогата вечер си е задължителна.

# 733
  • Canada
Отчетът ми за снощи - тренировка за крака от Р90Х30.
Лек ден ви желая!

# 734

Общи условия

Активация на акаунт