Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 864
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
 newsm56

Мацки, тук съм, добре сме, тренирам си кога повече, кога по-малко ... До форума рядко стигам ... Все имам планове за "следващото море" ... За мартенското не бях във форма (но то беше кратко Rolling Eyes), сега за юнското дано се стегна   Crazy ако не, август  Whistling  За толкова години едно разбрах за себе си - трябва постоянство без особени залитания в крайности. Мога да съм супер строга откъм режим, ядене за около месец, но дотам.  Така че гледам да не се отпускам много, но не се и лишавам много.  

В момента следвам Hal Higdon програма за бягане с мои интерпретации какво да се прави в дните, които не се бяга ... Времето при нас се пооправи и мога да тичам навън (аз тичам сутрин, а зимата в 5:30 е студеничко Wink)

Би, прекрасна рецепта, тъкмо мислех тази година да пробвам нещо ново.

Вики, радвам се да те "видя"  Hug

Hug на всички!  Весели празници и честита пролет на всички!  Празнувайте това което ви прави щастливи и по-добри, радвайте се на живота, обичайте и вярвайте, че най-доброто предстои!

# 706
Фея, а в такъв случай котидж чийз-а предимно казаин ли е? newsm78
Нали е млечно? Значи да.

Виж това видео, ако имаш време - лекция на Т. Колин Кембъл, авторът на "Китайското проучване".

# 707
  • 1st floor

Непокорна, след БГ подхващай Ripped in 30, или Extreme Shed and Shred, или Shred It with Weight,  Peace  Абе тренировки на Джилиан да искаш! Laughing

Хвърлила съм око на Т25. Но ако не се спогодим, ще се връщам към Джилиан. Peace И сега се замислих - свършвам с БР точно в събота на Велкиден. В неделя предполагам, че няма да тренирам и се чудя след празничните трапези дали да подхвана веднага нови тренировки или да изкарам още една допълнителна седмица БР? newsm78

# 708
  • У дома
Mamma Mil, радвам се да те видя!

Аз от утре тръгвам на работа, с редовно работно време, значи само следобеда ми остава за тренировки. Да ви кажа какво питие си измислих за работа - голяма чаша кокосова вода с 1-2 сл кисело мляко. Чудно! Иначе кокосовата вода ми сладни и не ми допада.

# 709
Mamma Mil  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Polar- че  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  радвам се да ви видя и двете.

Ще видя какво да пробвам, но определено нещо ми куца. Да доста клякам.  Почти опирам единия крак долу.

# 710
Вики, много е трудно да се каже от дистанция. Аз мразя напади, но се налага да правя, защото участват във всяка боди пъмп тренировка. Много време ми трябваше да ги изуча и да не ме заболяват колене след това. Разкрача широк, но не прекалено и крака, който кляка не право назад, а съвсем леко в страни. 90 градуса на падащия крак (това си го знаеш). Ако искаш пробвай няколко пъти клекнала с единия крак на земята и се изправяш леко докато усетиш как ще е най-правилно, когато си права. Също тежестите не е нужно да са две. Ако имаш една по-тежка само в ръката на падащия крак, а другата ръка на кръста. Хем ще си по-стабилна, хем ще е по-правилна стойката на тялото  Peace

Гугълче ходещите напади с лост могат да бъдат наистина много опасни. Препоръчвам на всички да има някой наоколо, който да наблюдава.

И при статични и при ходещи препоръчвам бавно и внимателно изпълнение. Не само е по-безопасно, а и много по-ефикасно. Пазете се  Hug

# 711
Добро утро, мацки!!!
След вчерашната тренировка със суис бола отчитам лека мускулна треска на абса  Laughing
Отчитам също така намаляла талия и още 500 гр. отишла си вода / Вив,  Hug/. Да, даааа, две поредни сутрини стъпвам И на кантара, вследствие на което денят ми започва още по- слънчево и усмихнато.  Flutter
Тъй като днес ще се ходи да се скача на батути, след малко ще направя единствено стретчинга на Шон. Иска ми се нещо леко и разпускащо  Wink
Също отчитам много добро хранене.
Абе, казах аз, че до следващата ваканция нещата ще се случат!!!  Crazy

# 712
  • Пловдив
Нюклиър, питаш за казеина. Аз не бих го пила. Най-вредната форма протеин е.
Фея, защо е това? Питам от любопитство, до сега не съм търсила информация по въпроса и ме заинтригува.
Най-синтезираният отговор е, че казеинът (който е около 80% от протеина в млякото и млечните) повишава риска от рак и ускорява растежа на злокачествените образувания. Води до респираторни проблеми, натоварва бъбреците и имунната система, предизвиква дехидратация и извличане на калция от костите, забавя храносмилателните процеси, увеличава мастните депа...
Фея, това знаеш, че са глупости, нали???? Айде стига с тая конспирация срещу млякото, че вдигам кръвно  ooooh!
Дрийми, казеин например в кашкавалена извара няма - там той е "хванат" и е отишъл в кашкавала. Не знам точно технологията на котидж чийза каква е ... А иначе, просто казеина по-трудно се усвоява от органима /за разлика от суроватъчния протеин/, което е и причината Аточчето да го насища за по-дълго време.
ТиЛи, браво!
Отивам да тренирам!

# 713
Ами мацки направи си труда да разгледам въпросните програми.
Ако може въобще да се сравнят с това което тренирам дори в домашни условия, а именно бокс и тай бокс, мога смело да заявя че въпросните програми са ниша форма на спортуване и едва ли може да се квалифицират като спорт. След видяното останах със смесени чувства, но преобладаващи са насмешка и презрение.
Уважавам само хора постигнали много в спорта, способни да те научат на нещо смислено.

# 714
  • here, there, everywhere
Добро утро, аз да се включа за казеина. И аз знам, че се усвоява по-бавно от тялото и това е причината билдърите да го пият преди лягане ( да им захранва мускулатурата през ноща). Малко повече хора за чувствителни към него, но ако нямата чувствителност не би трябвало да е проблем. Не знаех това за кашкавалената извара, но катодна го обожавам и нямам проблеми след консумация.

# 715
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!

Фея, благодаря!

Аз повече от суроватъчен протеин като добавка не мисля да пия, но понеже братовчед ми пие такъв и ми стана любопитно.
Довечера имам Pump в залата.  Peace

# 716
Добро утро, утайки!  Laughing
Скрит текст:
Шегувам се, обичам ви!
Отчет за днес - 10-минутната табатичка на Алиша Мари и Кристин Къри с 24-те за крачка.

# 717
  • София
Добрутро!  Hug
... ниша форма на спортуване и едва ли може да се квалифицират като спорт. След видяното останах със смесени чувства, но преобладаващи са насмешка и презрение.
Уважавам само хора постигнали много в спорта, способни да те научат на нещо смислено.
Аз пък уважавам хора, които са грамотни. Ако не са си научили урока в основното училище, не мисля, че има на какво да ме научат по принцип, а и да има, не ги приемам особено на сериозно... Wink

Отчитам 30  мин. кардио на кростренажор и 15 мин. корем с Джаки Уорнър снощи.
В  неделя правих 40 мин. за цяло тяло на Джаки и имам уникална МТ на д-то, бях забравила колко ми харесва да тренирам с нея.  Mr. Green

# 718
Добро утро
уф, с тази смяна нямам никакво време. Отчитам Week 5 Build It Up - Jeremy Strom + йога. Приятен ден   bouquet

# 719
Искам да е топло вечееееееееееее, слънце искамммммммммммммммммммммм!!! Какви са тия дъждове и мрачно време. Искам стадионнннн, с TRX-a да се мятам навън, гуми да въртяяя  Laughing  Crazy Отивам да пия кафе  Grinning Малко по-късно - нова тема  Hug

Би, много смешно ми стана за бабата, ама и аз като тебе бих направила  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт