Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 865
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Ами като ви гледам, да се похваля и аз.
18 минути крос на стадиона. 15 минути бокс, бой със сянка. За финал 10 минути тренировка с нож по системата IDF.
Това е от мен за тази вечер.

# 691
И аз да се отчета - вчера двучасова тренировка за крака, след което обикаляне на мол 6 часа, после още два часа стоеж покрай тенджерите да наготвя за поне два дена гъбена супичка и руло „Стефани“. Днес ще бягам интервално. Утре ще почивам. В други ден ми е ред на горна част. Нещо от нападите ме заболяват колената, а ги правя абсолютно правилно. Гледам се на огледало и не виждам нищо грешно да се получава. Усещам като леко усукване точно в коляното. Уж крака ми е по посока на ходилото, на 90 градуса, коляното е наравно с пръстите на ходилото, не изнасям напред. Но въпреки това очевидно нещо грешно става.

Би като те видя и се сещам за твоята баба съседка дето ти прекъсва тренировките.  В нашия блок имаме доста възрастн хора съседи....и мен така ме прекъсват. Обаче верно най ми скъсват нервите като ме прекъснат по време на тренировка. Оня ден съседката чука – довечера да съм гледала луната, че не знам как щяла да се вижда; после пък чукна да ми каже, че по History канала давали за Босна. И за ей такива глупости. Ако съм сама и тренирам, не отварям. Обаче дребния се провиква от другата стая, че някой чукал и то вече няма накъде.

# 692
Ох, обожавам след добра тренировка да се изкъпя и да поседна hahaha
Много обичам чай от пресен джинджифил, онзи ден ми споделиха лесен начин за белене, ако някой не го знае да споделя-кората се остъргва с лъжица, супер лесно пада, много по лесно отколкото с нож.

Някой прави ли си масаж с вендузи? С какво се мажете?

# 693
Преди с един загряващ антицелулитен гел. Сега само с кокосово масло.
Edit: Нов бууткамп на ФБ. Кели е като нова.

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 22:11 от Lidsy

# 694
vici75, внимавай с нападите, особено, ако ги правиш с тежко. Аз все повече стигам до умозаключение, че основно си прецаках моето коляно с напади с лост.  Rolling Eyes Притеснително упражнение си е, въпреки че аз го харесвам доста. Леко да кривнеш и край. Трябва идеална техника.

Понеделник, сряда, петък - тренировка в залата, вторник, четвъртък - тичане в София, събота - тичане в планината. Неделя - почивка. Стига всичко да е наред.  Peace
Като да ти е казал доктор да я караш по-полека  Laughing Успех с Юли. Чакаме резултати.

Mr. Green Сърце не трае да не мърда. Ще се отчитам редовно.  Peace

ПП. Ортопедът ми каза да покачвам плавно километража, а да не се връщам директно на дългите дистанции. Та сега ще си тичам 5-6 км. на бягане, докато съвсем не размине травмата и чак тогава ще си качвам пак плавно към 25.

# 695
Гугълче Heart Eyes, с много леко ги правя. С две гири по две кила умишлено, че правя по 20 повторения на серия. И като се гледам всичко ми изглежда изрядно, но явно само изглежда. Аз все си мисля, че напрежението трябва да го чувствам към бедрото и дупето. А аз все го чувствам малко над коляното (не знам тая част как се казва) newsm78.

# 696
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Лия, да, йогата е много добре, за начало аз бих ти препоръчала на Adriene, че Боб е много добър, ама като за начало и щом си с болки да не ти дойде хард.

vici75, аз не толкова заради съседите, но и аз мразя да ме прекъсват по време на тренировка и затова и започнах да ходя в залата  Peace

# 697
Ооо Теди   Heart Eyes моя мъж ходи в зала. Там пък други досади дебнат. Все някой го заприказвал, все чакал за уреди, мизерни били уредите и т.н. оплакваници Whistling... Но ще се нагаждаме накак си, няма как. Важното е да сме в джаза Peace.

Щях да ти казвам взех си тоя шампоан дето беше споменала за него. Но много малко това шишенце. Взех си два, че моята коса до кръста. Не знам до кога ще ми стигне. Не знам и колко дълго да го ползвам. Виждам, че е доста икономичен. С две-три капки прави доста пяна. Сега чакам да се залеся Joy....

# 698
Нюклиър, питаш за казеина. Аз не бих го пила. Най-вредната форма протеин е.
Фея, защо е това? Питам от любопитство, до сега не съм търсила информация по въпроса и ме заинтригува.
Най-синтезираният отговор е, че казеинът (който е около 80% от протеина в млякото и млечните) повишава риска от рак и ускорява растежа на злокачествените образувания. Води до респираторни проблеми, натоварва бъбреците и имунната система, предизвиква дехидратация и извличане на калция от костите, забавя храносмилателните процеси, увеличава масните депа...

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 22:26 от Фея Кръстница

# 699
Вики, натискай с петата при нападите. Би трябвало да  усетиш повече напрежение  в задно бедро и дупе.

# 700
Добър вечер, момичета!

Изчаках да се освободи място за писане, не че имам какво да отчитам освен Великденска ваканция и хубаво прекарано време.

Рейни, ще я пробвам Хард боди щом казваш, че я бива. Аз още не съм довършила и Extreme shed-a. От утре се почвам, че е кратка седмица, ще имам само 3 дни за тренировки. В един от тях ще трябва да докарам и конци на козунака.

Ух, а днес правих Хамерикански палачинки. Една такава купчинка си излапах сладко. Heart Eyes Опитах се отново да се заслушам в тялото си, как ми действа тестът на Юли с палачинките. Еми не мога да определя. Не ми се е доспивало след тях. Плющяха ми ушите само и не мирясах докато не изчезнаха.

Лидс, какво й е на Кели?

Гугълчето тренира за световно. Хубаво е, ако могат да се заздравят тия връзки.

Аз като тренирам, не отварям вратата като звънят. Crossing Arms На първия етаж съм и се вижда, че има някой вкъщи. Веднъж съседът отгоре даже имаше наглостта да ми каже в последствие, че бил чул музика и видял, че светело. Не само музика е чул, ами ако се беше заслушал и гласа на Джилката щеше да чуе. Щом не отварям, не му е работа да пита какво съм правила. Има достатъчно дейности вкъщи, при които не бих отворила вратата. Whistling

# 701
Аз и взех страха на моята баба съседка. От петък насам не е посмяла да звъни отново, голям прегрес. Ако искате мога да намина към вас  Mr. Green Joy
Обичам да казвам нещата директно, след като индиректно не бях разбрана. В крайна сметка имам прекалено малко лично време и пространство и си го ценя и браня настървено  Wink
vici Hug

D_ana с поздрав към теб Grinning
Директно разбих тестото за козунака с миксер и ето ти на конци  Wink

Hard Body ми допада и на мен  Peace

# 702
Би, ако моят стане на половина като твоя, ще черпя!  Hug Такъв вид съм му замислила, пък да видим.

# 703
  • UK
Мацки, какви ги вършите, опуснах цензурата Mr. Green

ТиЛи, добре завърнала се! Hug

Би, страшен козунак!  chef

Фея, а в такъв случай котидж чийз-а предимно казаин ли е? newsm78

Дилянка, и на теб добре завърнала се!

Непокорна, след БГ подхващай Ripped in 30, или Extreme Shed and Shred, или Shred It with Weight,  Peace  Абе тренировки на Джилиан да искаш! Laughing

И аз харесвам HARD BODY и много бързо ми минава!

Днес отчитам Cardio One Week Shred, + Yoga Day 30 with Adriane.

# 704
  • Canada
vici_75,  радвам се да те ''видя'' Simple Smile . По въпроса за нападите - пробвай с по-малък разкрач или виж дали не усукваш коляното навътре.  Hug

Замислила съм си една тренировчица за днес и по-късно ще отчитам.

Общи условия

Активация на акаунт