Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 868
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
До тук виждам само писания кой какво направил за да изглежда по-добре.
Нали не слагате знак за равенство между това как изглеждам  и дали имам реални подобрения за здравословното състояние.
Учудващо никъде не видях някоя да е написала: увеличих виталния капацитет на белия дроб , успях да сваля пулса и т.н.

Вдигнах си хемоглобина от 93 на 105, спрях приема на В12, който първо ми слагаха мускулно всяка седмица, после веднъж в месеца, накрая го спрях изцяло. Като се има предвид, че цял живот съм била освободена от час по физическо и медицинския ми картон послужи за написване на научен труд....
Сега за физическите възможности - аз не мога да тичам, най-вероятно ще ходя бързо, обаче плувам по над километър с минимални почивки, да не кажа почти никакви, без проблем, клякам с 40кг...
Ааа и да и понеже се хвалиш, че си свалила 20кг. аз пък свалих 27  Mr. Green  след 2 раждания и секцио и плочки видях  Party
Та... айде моля да не слагаме всички под общ знаменател с един тест.. аз съм по-добра в силовите, някой е по-добър в кардио тренировките, различни хора, различни таланти  Mr. Green

Аз след седмица в почивка, тази вечер се връщам в залата  Mr. Green

Дописвам: Абе и от комунизма има интересни четива, аз в групата ви бях пуснала една книжка, която намерих в свеки, от 70 и някоя година е... като цяло нищо ново под слънцето. Бих ви я постнала пак, ама малката я заля с таратор  Laughing

# 676
  • София
Днес започвам Фаза 3 на БР, но с много злополучна Тренировка 9. Първите 2 кръга ми бяха толкова завъртяни упражненията, че тези , които успявах да правя  - изобщо незнам дали съм ги правила правилно. Sad Отгоре на всичко и бързах да я направя тренировката, защото трянваше да излизам и общо взето нищо не направих. Ей, затова човек трябва да си прави упражненията на спокойствие, а не под стрес. Grinning
За да компенсирам преди малко направих Bob Harper -Beginner's Weight Loss Transformation - доволна съм, само като изключим това, че май трябваше да изчакам още малко време след като са наобядвам и тогава да тренирам.

За тези 2 фази съм свалила 4 кг. Трябваше да са поне 5, ако последната седмица не се бях отдала на изкушенията. Но продължавам..тъкмо съм по-нахъсана. Laughing

А по повод ника "Romero" според мен е от мъжки пол, който е влязъл да си "чеше" езика тук, понеже са го изгонили от някой фитнес форум ignore2

# 677
Няма да чакам новата тема и ще се отчета тук, че от няколко дни не съм писала Grinning.

Отчитам пореден ден от 90ДП на Румяна (ниво 3) и вече окончателно си затвърдих убеждението, че за ниво 3 Румяна избира по-хубави и по-интересни упражнения и комбинации Mr. Green.
Просто досега не съм знаела  какво изпускам Thinking.

# 678
Добре дошли на новите ни попълнения  Wink Hug

"Защо ли си мисля че, първо се тренира за физическа кондиция, а хубавото тяло идва след това." Единственото смислено изказване на въпросният/та/то Romero

Нямам представа защо изобщо пълним темата с празни приказки  Whistling
Ще отчитам по-късно, вероятно силова. Бягам да действам  Grinning

# 679
Отчитам Bob Harper - Inside Out Method за долна и горна част, общо час с 2 по 5кг. и 12кг. дъмбел за суингове и гребане.
Много добре ми дойде, особено след като закусвах и обядвах с парче домашна пица днес (добре че тестото е минималистично)  Mr. Green
Вечерята ми ще бъде хумус + салата.

Тренировката много ми допадна обаче в първа част дамата беше една кашкавалена и голямо пуфтене пуфтя  Joy
Във втора част младежа започна геройски и тъкмо се зарадвах, че си работи без да мрънка и пуфти и взе че здаде багажа, отиде ми концентрацията. Наложи се да правя повече повторения, за да не стоя и малко изгубих интерес докато го чакам да дойде на себе си.
Явно е трябвало да хапнат преди това от моята пица тези двамцата  Joy

# 680
Добре дошли на новите момичета!
Гледам освободило се местенце за писане , а тъкмо се бях надъхала за запис.
Отчитам Jillian Michaels - Killer Buns & Thighs - Level 3 , но до половината . Нямам сили , нервна и раздразнителна съм. А кръстът и той много ме тормози няколко дена. Вече се чудя какво да го правя.

# 681
Как от 50 темата спадна на 46 страници  Laughing Така де, ама ха!

Отчет: балетна тренировка заедно с най-добрата ми приятелка от детинство. Разкош!

# 682
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Отчитам спининг.

Добре дошли на новите момичета и от мен!

Нюклиър, питаш за казеина. Аз не бих го пила. Най-вредната форма протеин е.

Фея, защо е това? Питам от любопитство, до сега не съм търсила информация по въпроса и ме заинтригува.

Лия, от скоро ли е кръста? Да не би да има някое упражнение, чиято техника не си усвоила и да товариш кръста - можеш да пробваш пред огледало вкъщи да си следиш техниката. Аз така в началото тренирах в коридора с компютъра на една табуретка, за да се виждам в цял ръст.  Peace

Дописвам - Фея, цензурираха Ромеро  Peace

# 683
Отчитам се с първа тренировка в Залата на Юли. Хареса ми. Имам доста слаби страни, по които да работя. Имам надежди, че коленете ми също ще пропеят друга песен. Simple Smile Вярно е, че при него тренировките не са като никъде другаде. Не се чувствам като след битка и не се влача по корем. Grinning

Това ще е. Понеделник, сряда, петък - тренировка в залата, вторник, четвъртък - тичане в София, събота - тичане в планината. Неделя - почивка. Стига всичко да е наред.  Peace

# 684
 Отчитам безмислено мятане на крайници с днешната тренировка на Руми и предусещам МТ за утре, но пък хубаво се размазах.

# 685
Теди , не е от скоро. Имам шип. Понякога ме боли , понякога не. Явно е от студа или от това , че 2-3 дена не бях тренирала. Не изключвам и неправилно изпълнение на упражнение, ама уж все внимавам.  Трябва явно да започна и с малко йога.

# 686
Понеделник, сряда, петък - тренировка в залата, вторник, четвъртък - тичане в София, събота - тичане в планината. Неделя - почивка. Стига всичко да е наред.  Peace
Като да ти е казал доктор да я караш по-полека  Laughing Успех с Юли. Чакаме резултати.

# 687
Отчет с ден 1, седмица 15 с Руми, 2 кръга (не 3)  Flutter

# 688
  • 1st floor
Отчет - W12 за трети път.  Grinning Ех, направо не искам да свършва БР!

# 689
Понеже днес не успях да се изкажа - правих hard body на Jillian - много добре структурирано отново. 2 кръга, във всеки има... не знам по колко упражнения  Laughing 2 силови и 1 кардио, мисля, че първия кръг бяга по 30 сек., а втория по 20. 1-ва част - 45 мин., втора - 50. Нея съм обмислила за следващата седмица. На мен много ми хареса  Peace

Общи условия

Активация на акаунт