Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 869
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Учудващо никъде не видях някоя да е написала: увеличих виталния капацитет на белия дроб
Всеки ден го следя.

Ами съжалявам, крайно неясно е формулирана: тренировка в домашни условия. Условията са ясни. Не е ясно тренировката за какво е:
За кеф

Пускай си темата. Не е необходимо да търсиш утвърждаване от или чрез нас. За всеки има място под слънцето - за тичащите, за посещаващите фитнес, за 90-дневните, за момичетата от моното и Дюкан. И за теб ще се намери. Важното е, че си разбрала, че не е тук.

Отчетът за неделя ще го изпълня днес. Просто реших да спя колкото е възможно повече.

# 661
Нищо не продавам, рекламирам и т.н. Странно за комерсиалното общество в който живеем.
Намерете книгата на Купър и я прочетете. Писна е 60 години на миналия век и отразява един тревожен факт в тогавашната Америка, а именно резултата на донаборниците в САЩ е масово 2 докато в Австрия 4. Тогава на Купър дават задачата да обясни защо това е така и какво може да се направи за да се променят нещата. Не виждам нищо смешно в това да не знаеш за колко време може да пробягаш миля и половина и колко е било това време преди 6 месеца примерно.
А, да за целта ти трябва само парк, стадион или подходящ маршрут. Единствено ниските температури може да са проблем за някой.
Ако някой от вас е бил в Австрия сигурно му е направило впечатление че там почти няма пълни хора. В България ако събереш 100 човека на възраст 30 - 50 години и ги накараш да пробягат 3 километра вероятно половината ще получат инфаркт.
Друго важно нещо, популярната дума фитнес в света на спорта звучи като пенкилер.
И не бъркайте красивото тяло с доброто здраве.

# 662
Айде сега пък книги да четем.  Crossing Arms

Ма не ви ли писна, бе, кукувици.  Crossing Arms

# 663
Направих упражненията от клипчето в ютюб, дадено от Фея. Като цяло, добре ми дойдоха на лежерното настроение.  Peace

...направо ми иде да си направя сепуко.

Остави го за есента  Joy Joy Joy

Майтапа настрана, дано бързо се оправят дечицата!!!  Hug

# 664
За събота освен зверско главоболие, друго нямам за отчитане  Confused Вчера 50 минути кардио, след което  празнувахме рождения ден на баща ми и си хапнах повече  Rolling Eyes Приятел на брат ми е собственик на ресторанта, в който бяхме. Той си е и готвача. Но е фен. Всичко му е домашно. Готви само с краве масло и зехтин, прави си сиренето, избира си зеленчуците лично, няма заготовки, всичко е прясно и приготвено на момента. Изкуших се с домашен маслинов хляб  Embarassed Но пък дори не помирисах тортите и домашния сладолед  Naughty
Много болнички в темата  Tired Бързо да оздравяват всички, и малки, и големи  Praynig  /че да се метнем на един тест на Купър  Wink/
За днес съм планувала крака. И никакви хлябове, козунаци, питки, торти и подобни  Naughty

# 665
  • here, there, everywhere
Отивам да си напукам малко пуканки, че взе да става интересно. То бива да сме прости, ама чак пък толкова...

Това ми е първият и последен коментар по темата.

Относно тренировките да кажа, че си ги въртя както ми е кеф. Имам страхотна мускулна на дупето от един комплекс на Юли (правен е за мен).

Още едно питане: някой пие ли казеинов протеин? Той по-бавно се абсорбира и не е за пиене директно след тренировка (там е суроватъчният), но забелязах, че ако пия казеин за следобедна закуска ми държи сито доста време. Някак по-гъст става.

# 666
Юхуу, отчитам завръщане Simple Smile) 6 прекрасни дни без..тренировки, за съжаление и много ядене, хахх. Ама почивка де Simple Smile)) от днес се връщам в играта
Отчитам днешната силова на Руми + ден 8 от йогата. Тази седмица съм почивка от университета и ще пробвам да тренирам двуразово, имам нужда Simple Smile
Започва и страстната седмица и първите три дни са без мазнина, затова днес ще е смути ден ;Р
Вчера имах имен ден и ви черпя с...Австрийски сахер, унгарски марципан и чешка..бира. Хахаха, признавам, че само марципана съм опитала от тези неща, заради постите  Peace
Пожелавам ви успешна седмица!
PS. Не удостоявайте с внимание злите хора Simple Smile

# 667
  • Пловдив
.Мери Peace
Няма значение каква е целта на тренировката, резултата е все един и същ -по-голяма издръжливост,сила,баланс,гъвкавост. Трябва да си чисто луд и заядлив, за да твърдиш,че като тренираш за ТЯЛО, нв тренираш за здраве,и имаш някакви различни резултати. А как са другите българи, не ни е грижа.

# 668
.Мери Peace
Няма значение каква е целта на тренировката, резултата е все един и същ -по-голяма издръжливост,сила,баланс,гъвкавост. Трябва да си чисто луд и заядлив, за да твърдиш,че като тренираш за ТЯЛО, нв тренираш за здраве,и имаш някакви различни резултати. А как са другите българи, не ни е грижа.

Малко известен факт е че през комунизма хората идващи да тренират бодибилдиг в залите с щанги са били гонени защото треньорите са смятали бодибилдинга за "паразитен спорт" който с нищо не помага на другите спортове, напротив пречи им.
Дали са били прави, оставям вие да прецените.
Защо ли си мисля че, първо се тренира за физическа кондиция, а хубавото тяло идва след това.

# 669
А аз бас ловя, че 2/3 от присъстващите в темата за тези 12 минути от теста на Купър, ще покрият средното и над средното ниво, а останалите ще са с отлично /особено бегачките/. И какво освен бързина и издръжливост ще разберат за себе си, не ми става съвсем ясно, но то е защото пиша в бг мама и съм руса предполагам  Rolling Eyes

# 670
  • Пловдив
Всеки започва да тренира , за да поправи някой дефект във фигурата. Тези, които продължаваме, го правим за кондиция и спортни резултати-да скачаш повече, да тичаш по-бързо и по-далеч, да направиш 100лицеви например, да се научиш да се набираш, да направиш шпагат. И понеже съм живяла 20 години ссъс спортисти, мога да кажа,че те категорично не тренират за здраве. То им е на заден план. Не казвам,че  е правилно, а факт.

# 671

Малко известен факт е че през комунизма...
Ноторен факт - комунизмът свърши преди четвърт век. Време е да продължиш напред. Към демокрацията и новата тема, която ще пускаш. Мисля, че достатъчно внимание получи тук.

# 672
Здравейте момичета,темата ви е прекрасна.Чета ви от доста време и смятам,че по позитивна и надъхваща тема няма в целия форум.Не обръщайте внимание на хора които се заяждат.Смятам ,че сте страхотни и много полезни на всеки, който чете тук.
Аз също тренирам във фитнес от скоро,от около два месеца.Миналата година започнах,но само около три месеца.Сега съм доста постоянна и виждам ефект.От две години и половина ходя и на зумба два пъти седмично.Ефектът от тренировките с тежести е страхотен.Не съм свалила кой знае колко,само три килограма за два месеца.Видимо изглеждам доста по стегната и оформена.На 39г съм и така не съм изглеждала и на 20 Laughing.

# 673
Реших да премълча, ама то не се трае. 3км.ги пробягвам за около 20 мин. За сведение на разбирачката Ромеро целя издръжливост, а не бързина. А да на 29 години съм. Сега трябва да потърся дупка за да си завра главата в нея и да умра от срам.
П.С. Мила, Ромеро, само да те просветя скъпа моя , че за някои хора тичането е противопоказано. Хайде сега обличай екипчето и в парка да си подобряваш рекордите.

# 674
А. а. а., добре дошла!

Нюклиър, питаш за казеина. Аз не бих го пила. Най-вредната форма протеин е.

Общи условия

Активация на акаунт