Искаше ми се да отлагам захранването още и още, че съм си мързел и не ми се хващаше с готвене и бъркане, но ситуацията стана неудържима. Девойката така ни овикваше, като почнехме да ядем, че имах чувството, че ще скочи и ще ни бръкне в чиниите. Мляска, почва да пуска лиги като види ядене на масата. Накрая моя мъж искаше за й дава китайско, щото на детето му се искало. Така че реших да не отлагам повече...Приема я много добре, с апетит си зяпа, все едно цял живот все каши е яла. Но на въпроса.Значи първо кърмя, после давам с лъжичка около 20 мл. кърма, сгъстена с малко оризова каша - около 1 бебешка лъжичка. Обаче после поне 4 часа и половина никакъв глад. Гърдите ми се препълват, а тя - не ще. А по-малко от това как да й дам. В порцията да има да няма 5 г. сухо вещество. Цялото количество е около 5 - 6 лъжички с кърмата. Нормално ли е да прави толкова голяма пауза? При вашите бебоци така ли беше. Излиза, че като й дам каша в 12, яде чак в 4:30 - 5 ч. следобяд... Притеснявам се, че като вкарам нататък и пюретата, и кърменията ми съвсем ще намалеят.
.Само че Ева яде на обяд зеленчуково пюре.С тази разлика че,аз първо давам пюрето от което тя изяжда максимум 60-70 гр.и след това се кърмим.Това в 13:00 часа и след това чак към 18:00 с триста зора суче за около 5-10 минути и то имам чувството че я насилвам
.И на мен не ми харесва тази голяма пауза,още повече че обедното хранене не е чак толкова обилно
.