Отново за кърменето на обществени места

• 77 939
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 230
По всички точки - може. А може и не.

# 1 231
По т.3:Как заключи, че кърмещата майка е по-интелигентна?     Laughing  

Чек Плийз ни информира чрез изследване. Последно и дефинитивно. Върни се назад, превела е дори. Тъй като тя раздава конкретни квалификации кой умен, кой глупав, явно е навътре в нещата и може да й се вярва.

# 1 232
Т.е. идеалната природа е създала човешката кърма така че те да са умни, а съставът на тази на животните го е оставил по-беден за да са по-глупави.  Flutter И въобще умът и интелектът се развивал с храна казвате?  Mr. Green
Извинявам се за саркастичните имотикони, но всичко това взе да минава границата на комичното.

Всеки има право да приема или да не приема даден извод. Факт, кърмата на кравата, на магарето, на вълка и на човека имат различен състав.
Оттам нататък е въпрос до възможности за интерпретация дали има значение това.  Laughing

# 1 233
Кърмените по принцип или само за кърмените в мола се отнася.

# 1 234
  • Австрия
човекът е съществото с най-развит мозък и кърмата на жената е достатъчно наситена с омега 3 мастни киселини, именно за да може да спомогне за правилното развитие на този важен за човека орган?

Мда.. ако само с кърменето се изчерпваше развитието на мозъка...  Party Не стимулираш ли детето да се развива и след кърмаческа възраст - язък ти за кърменето!

# 1 235
Т.е. идеалната природа е създала човешката кърма така че те да са умни, а съставът на тази на животните го е оставил по-беден за да са по-глупави.  Flutter И въобще умът и интелектът се развивал с храна казвате?  Mr. Green
Извинявам се за саркастичните имотикони, но всичко това взе да минава границата на комичното.

Не бе, Чек, мозъчните клетки на майката чрез кърмата преминават в стомаха на бебето и от там по кръвен път се качват в мозъка му...
Затуй и кърмачките изглупяват-щото мозъкът им изтича през гърдите един вид... Mr. Green

# 1 236

Без паника, слагат омега 3 мастни киселини и в АМ. Колко се усвоява от кърмата и от АМ нямам под ръка изследвания, но то изследванията нали и без това нищо не означават...

Та така за кравите - комично, та комично.

Изкуствен интелект, значи.

ПП. Ти ли беше с изследванията за 3 мин. рев = 3 дни глад?

# 1 237

По т.2:Как заключи, че кърменото бебе е по-гушкано от некърменото?   Thinking
МАйка, която не кърми, може в пъти повече да си гушка, люшка и разнася детето...
По т.3:Как заключи, че кърмещата майка е по-интелигентна?По твоята логика циганките са най-интелигентните хора на Земята, направо гении....     Laughing  

Ех, Krasi*, киселото мляко не прощава, ще знаеш. Simple Smile

Нищо не заключавам. Предлагам възможни обяснения, както изрично съм написала.

А че кърменото бебе е по-гушкано е лично наблюдение на базата на това, че едната ми дъщеря, нахранена с АМ, спеше по три часа самичка. Другата, кърмена, мрънкаше на половин-един час и съотвено три месеца беше залепена буквално за мен - денем и нощем.

# 1 238
  • София
Може би адаптерчетата оглупяват от твърде много спане, не им остава време да си развият мозъка, един вид.

# 1 239
Ами от прочетено май оставах с такова впечатление, че като е на 15г. непременно като види цица трябва да се сети за кърма и да му потекат лигите. Е, това според мен граничи с Едипов комлекс бая силно развит.
Ако това не дай Боже се случи веднага ще го водя на психолог. Щото не е нормално. по-нормално е според мен да му светнат очите в друга насока.
Никъде не съм писала такова нещо. Написах, че ако види кърмеща жена, би следвало да го възприеме като нещо нормално, а не както е написано тук да се скандализира или да смята гърдите в този случай за нещо по-различно от начин да бъде нахранено бебето.
Надявам се 15-годишният ми си н да не възприема женските гърди като шишета с мляко. Трябва да го питам.  newsm78
И мъжо ще питам, че явно нещо съм в заблуда.
Защо смяташ 15 годишните за толкова малоумни, че да не могат да преценят, че нещата са многопластови и не би следвало да се възприемат праволинейно. Едва ли гледа на твоите гърди и на тези на гаджето си по един и същи начин. По различен начин би трябвало да възприема и гърдите на кърмеща майка.

# 1 240
Цитат
Ех, Krasi*, киселото мляко не прощава, ще знаеш.
Това не го разбрах, ама ....то сигурно щото съм кърмена.   Mr. Green

# 1 241
  • Австрия
Цитат
Ех, Krasi*, киселото мляко не прощава, ще знаеш.
Това не го разбрах, ама ....то сигурно щото съм кърмена.   Mr. Green

Мдааа.. ама не си кърмена в Мол-а. Нито пък до предучилищна  Wink

# 1 242
  • на брега на морето
Кърмените по принцип или само за кърмените в мола се отнася.

п.п. Изчезвам, че яденето ми загоря Crazy

# 1 243

А че кърменото бебе е по-гушкано е лично наблюдение на базата на това, че едната ми дъщеря, нахранена с АМ, спеше по три часа самичка. Другата, кърмена, мрънкаше на половин-един час и съотвено три месеца беше залепена буквално за мен - денем и нощем.

Чела съм, че здравият сън прави децата по-умни. Heart Eyes
Дано компенсира поне малко оглупяването от АМ.

# 1 244

По т.3:Как заключи, че кърмещата майка е по-интелигентна?По твоята логика циганките са най-интелигентните хора на Земята, направо гении....     Laughing  

Grinning  да,а децата им са вундеркинди...

Общи условия

Активация на акаунт