Отново за кърменето на обществени места

• 77 841
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 365
Ами, пред багера щом е навремило да бъде, редно е, сандвич вече да яде.

# 1 366
Хубав въпрос Фафла с чуден крем. Защо когато една майка знае, че ще ходи навън и най-вече в мола, предварително не е изцедила малко кърма в шишенце, за да се подготви за евентуален глад на бебето?
ултрасите не ползват шишенца. не е достатъчно естествено.

# 1 367
Хубав въпрос Фафла с чуден крем. Защо когато една майка знае, че ще ходи навън и най-вече в мола, предварително не е изцедила малко кърма в шишенце, за да се подготви за евентуален глад на бебето?

Ами защото някои майки не искат да дават шише. Не сте ли чували за nipple confusion? И сега, не ме нападайте, защото аз излизах с шишето, и то с адаптирано мляко. Иначе вкъщи кърмех. Просто казвам, че има разни хора, разни идеали.

# 1 368
  • В Космоса
Някои бебета като свикнат на гърда, не искат шише. И обратното, като свикнат на шише, не засукват. Peace

# 1 369

Ами защото някои майки не искат да дават шише. Не сте ли чували за nipple confusion? И сега, не ме нападайте, защото аз излизах с шишето, и то с адаптирано мляко. Иначе вкъщи кърмех. Просто казвам, че има разни хора, разни идеали.

Точно този отговор очаквах.  Ами че те изцяло си правят каквото си искат- Ми не искам с шише, ми не искам да кърмя вкъщи, ми не искам да кърмя в стая в мола, ми не искам да се завивам с шал, ми неискам пък и да е дискретно. Защо тогава очакват всички да се съобразят с тях. Ми и ние не искаме да се съобразяваме с тях.

# 1 370

Поне ти ме разбра!

Аз това не го разбрах. За мен дете, което може да яде кюфте, няма нужда от цица. Извинете, ама е извратено. Инак според нуждите на момчетата, мама ще пуска кърма до пенсионна възраст, ако момко не мое да си намери мома да го кърми. Инак ще е здрав. Ура.

# 1 371
Що бе, прочети по назад. Мъжете и кафетата си пият с кърмите на жените си  и крем карамел ядат, ти сега за едно кюфте.

# 1 372
Какво е това навремило пред багера?

# 1 373
  • Северозапада

Аз това не го разбрах. За мен дете, което може да яде кюфте, няма нужда от цица. Извинете, ама е извратено. Инак според нуждите на момчетата, мама ще пуска кърма до пенсионна възраст, ако момко не мое да си намери мома да го кърми. Инак ще е здрав. Ура.
Да се готвя за снаха, казваш  hahaha

# 1 374

Поне ти ме разбра!

Дори-не-помня-кой нарече ескаЛатора ескаВатор. Екскаватор копае нещо, тоест, нещо като багер. Оттам багер. Разбра ли или много объркано го обясних?  Laughing

# 1 375

Да се готвя за снаха, казваш  hahaha

Ами, ако се готвиш да кърмиш до навършване на пълнолетие, подготви се за изненада. Мъжете сменят циците, маме. Wink

ПП Софи, теб те разбрах, просто използвах текста. Peace

# 1 376
  • София
Подкрепям кърменето на обществени места, разбира се, дискретно.
През миналата седмица такива коментари изчетох, че се изумих - една дори беше писала, че нямало нужда да се кърми, не сме били вече в Средновековието, ами да си вземела майката културно бутилка с мляко или биберон и да нахрани детето, или пък да си седи вкъщи като е раждала и да си гледа там детето  #Crazy
И все жените кърмачки сравнявани с крави, селянки, какво ли още не...
Начетох се на приказки, че жените си изкарвали виметата, дините, тиквите като на сергия в мола (плодизеленчука не е пощаден), че ходели да си гледат и хранят бебетата в моловете.
По някаква причина има хора, които кърменето ги дразни, отвращава, счита им се гнусно, отвратително. И все жени изказват такива коментари, тук-таме двама трима мъже само.
Защо така, не знам.

# 1 377
Добре де, а защо трябва навън да е с шише? Все пак естественото хранене е не от шише, а от гърда. Аз например шишета почти не съм ползвала. Смекчаващо вината ми обстоятелство е, че никога не съм кърмила в МОЛ.

# 1 378
Подкрепям кърменето на обществени места, разбира се, дискретно.
През миналата седмица такива коментари изчетох, че се изумих - една дори беше писала, че нямало нужда да се кърми, не сме били вече в Средновековието, ами да си вземела майката културно бутилка с мляко или биберон и да нахрани детето, или пък да си седи вкъщи като е раждала и да си гледа там детето  #Crazy
И все жените кърмачки сравнявани с крави, селянки, какво ли още не...
Начетох се на приказки, че жените си изкарвали виметата, дините, тиквите като на сергия в мола (плодизеленчука не е пощаден), че ходели да си гледат и хранят бебетата в моловете.
По някаква причина има хора, които кърменето ги дразни, отвращава, счита им се гнусно, отвратително. И все жени изказват такива коментари, тук-таме двама трима мъже само.
Защо така, не знам.

Бе то и ние изчетохме куп обиди срещу некърмилите майки и срещу техните деца ама хайде Stop

# 1 379
Да кърмиш е съкровен акт. То и секса е. Както не искаме да гледаме секс на обществени места, така не искаме да гледаме кърмещи цици на ачика. То и секса създава живот, нали, и е съкровен акт, ама....Айде, моля ви се...нека да има приличие.

Общи условия

Активация на акаунт