Отново за кърменето на обществени места

• 77 867
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 380
Какво му е съкровеното на кърменето? Все едно да кажеш, че яденето е интимен акт.

# 1 381
  • Северозапада

Аз това не го разбрах. За мен дете, което може да яде кюфте, няма нужда от цица. Извинете, ама е извратено. Инак според нуждите на момчетата, мама ще пуска кърма до пенсионна възраст, ако момко не мое да си намери мома да го кърми. Инак ще е здрав. Ура.
Да се готвя за снаха, казваш  hahaha

Ами, ако се готвиш да кърмиш до навършване на пълнолетие, подготви се за изненада. Мъжете сменят циците, маме. Wink

Аз имам дъщеря  Wink

# 1 382
Какво му е съкровеното на кърменето? Все едно да кажеш, че яденето е интимен акт.

Ми нали така го изкарват, цица даваш все пак. Laughing

# 1 383
  • град-държава
Голяма изненада ще да е. Аз съм кърмена повече от 2 години и нищо изненадващо, ако изключим, че нямам алергии... Laughing

# 1 384
Голяма изненада ще да е. Аз съм кърмена повече от 2 години и нищо изненадващо, ако изключим, че нямам алергии... Laughing

Не е голяма, хората обичат цици, и мъже и жени. Циците са върха. Аз не съм кърмена. И пак съм жива. О'Боже, това е чудо. Чудо. И да, имам алергия, срещу простотия и метали, срещу металите е преодолима.

# 1 385
Ядене, ядене, ама посредством вторичен полов белег.
Как ще сравняваш лъжица с гърда?

# 1 386
Аз пък не съм кърмена и нямам алергии  smile3534

# 1 387
  • В Космоса
  superuu

Скрит текст:

# 1 388
Ядене, ядене, ама посредством вторичен полов белег.
Как ще сравняваш лъжица с гърда?
A ти как ще сравняваш гърда с вулва или анус?

# 1 389
  • София - Рим и обратно
Що бе, прочети по назад. Мъжете и кафетата си пият с кърмите на жените си  и крем карамел ядат, ти сега за едно кюфте.
Стига де, така сладко си пийвах следобедното кафенце... Sick. Егати гнусотията. Още не мога да разбера, защо няма толерантност към тия, дето просто ги е гнус. Да, кърмили сме; да, знаем, че това е по-полезната храна за малкото бебе. Но все пак, имайте милост - вашите зърна, гърди и телесни течности не са любима гледка за някои хора.

# 1 390
  • град-държава
Фафла, проявяваш я в цялата 'и гама, не говоря за алергия разбира се.

# 1 391
Вторичните полови белези не са част от половата система. Сега и лицевото окосмяване на мъжете ли да скрием?

# 1 392
  • До хладилника, който обичам
Значи не смятате за редно да се яде по площадките, а да се кърми може?
Защо?
Нали и едното и другото е хранене?
солети беше произволна дума, може да я заместите със зрънчо, банан, манджа.
Кои са тия "вие", дето смятат?
Голямо генерализиране, голямо обобщаване падна и страшен мерак всичко, дето не уйдисва някому, да се припише на кърменето.
Все едно да се ядоса някой на тъща си и да дойде да търси сметка на Трещерица (за нея се сещам, нищо лично) "защо всички тъщи са гадове".
Част от майките, и то не кърмещи, а всякакви, смятат, че не е окей да се яде на площадката, ако 1)няма за всички, или 2)има за всички и се раздава произволно, ако е храна, която не е подходяща за всеки, примерно дете с алергии и т.н.
В ранните години с моите деца съм избягвала солените снаксове и взимах по-несолени варианти, съответно като знам, че културата на детската площадка е да се ядат снаксове, гледам да имам подходящ, ако детето поиска. На околните деца предлагам, като първо питам майките им дали е подходящо.

Защо тогава очакват всички да се съобразят с тях. Ми и ние не искаме да се съобразяваме с тях.
Как се съобразяваш? Като не я гониш от някъде ли, това ли е съобразяване? Питам просто Grinning

Темата за темата за мен е просто повод за чесане на езици. Реално всеки, който смята, че са му нарушени някак правата, без значение за какво се отнася, е в правото си да си ги търси, има си закони. Въпрос за толерантност и приемане е човек да разбира, че не всички мислят еднакво и всеки, който смята, че е някак дискриминиран, може да си търси правата. Дали са му нарушени, ще каже съда.

# 1 393
Фафла, проявяваш я в цялата 'и гама, не говоря за алергия разбира се.

Тук не те разбрах. Ще кърмя бебето си, ако имам кърма. Но няма да си навирам циците в лицето на народа, вижте ме, имам кърма. О, аз съм майка, аз мога да кърмя. А съм майка, и съм кърмачка, айде, бе.

ПП Не говорим за полеви условия. Да е ясно!

# 1 394
  • град-държава
Това, че имаш проблем, личен проблем с кърменето няма общо с кърменето изобщо. Последния ти пост е доказателство, къде точно се намира този проблем.
Аз проблем в главата си по този въпрос нямам. Без да съм кърмачка, без изобщо да имам деца.
Имам такъв с оскубаните мъже например и с не изкъпаните, и с чалгата, и с още няколко неща, но няма обособени места за същите, не си стоят и по къщите.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт