Отново за кърменето на обществени места

• 77 951
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Canada - Montreal
От телесната течност на кравата пък се прави сиренцето, кашкавалчето, сметанката за кафето и още куп други вкуснотийки.И чудните кремчета в кифлите, пардон във фафлите.

Последна редакция: сб, 28 мар 2015, 17:29 от mimolin

# 1 396
Как се съобразяваш? Като не я гониш от някъде ли, това ли е съобразяване? Питам просто Grinning

Не, като я помоля да се загърне, защото не ми е приятно да и гледам нито гърдите, нито течностите, нито пък ми е гот да ми налага към кой момент точно да възпитам моето дете. По назад писах за моята случка, да не се повтарям. И пак не ми обяснявайте да не гледам. Защото едно е да седнеш в мола на пейката и съвсем друго е и още по отвратително да ти седне във фаст фууда срещу теб. Така и не ми каза Бу. За какво се борите, след като болшинството са ЗА кърмене на вън. Борите се за веене на цици?

# 1 397
  • До хладилника, който обичам
За гледането - за съжаление, така стоят нещата, че няма закони за забрани на гледки, които смущават други хора, на публични места. Много хора си писаха техните смутители. Моите са виснали паласки и цепки, подаващи се от дънките. И децата ми ги виждат. Тогава им обяснявам, защото в тоя момент се налага да възпитавам без да са ме питали искам ли, и отклонявам очи.

Кои сте тия "всички вие"? Не схващам идеята ти да ме питаш мен какво правят други хора и не разбирам защо очакваш аз да ти кажа? Или ти ще ми кажеш защо всички майки, хранещи с шише правят едикаквоси; отделно, че нито са всички, нито - естествено - трябва да питам теб. Като искаш да разбереш някой конкретно какво иска - питай него. В случая щом те интересува защо жените, които пишат в събитието за кърменето в мола, го правят и какви са им причините и "за какво се борят" - питай ги тях, там.

# 1 398
Това, че имаш проблем, личен проблем с кърменето няма общо с кърменето изобщо. Последния ти пост е доказателство, къде точно се намира този проблем.
Аз проблем в главата си по този въпрос нямам. Без да съм кърмачка, без изобщо да имам деца.
Имам такъв с оскубаните мъже например и с не изкъпаните, и с чалгата, и с още няколко неща, но няма обособени места за същите, не си стоят и по къщите.  Laughing

Чакай сега, я разкажи за проблема ми с кърменето. Стана интересно. Хем не си кърмачка, че и деца нямаш. Я, разкажи. Светни ме по въпроса.

# 1 399
  • град-държава
 Laughing
Прочети се, но както сама не си наясно с нещата, които говориш изглежда не си наясно и с четенето съпроводено от разбиране.
Последното нещо към, което има отношение това, че нямам деца и не съм кърмачка са твоите думи. Wink

# 1 400
". Без да съм кърмачка, без изобщо да имам деца."

Това е твое писание, Вермилион. Поставянето на запетайки на неправилните места ме обърква, да ти споделя. Не знам да обеся ли, да помилвам ли, цица ли дам. Outta Joint ooooh! Whistling hahaha

# 1 401
За гледането - за съжаление, така стоят нещата, че няма закони за забрани на гледки, които смущават други хора, на публични места.

То не би имало и смисъл от подобни забрани, защото едно и също нещо може веднъж да е хубаво, веднъж грозно и тогава БХК би имал адски много работа по въпросите с дискриминацията. На бас, че ако някоя хубавица с руси, лъскави коси и дълги крака кърми насред мола, нито един пазач няма да я притеснява.

# 1 402
  • град-държава

Мисля стана ясно, че цица може да ме впечатли със същата сила, колкото и твоята особа, а с всеки следващ пост става повече от отегчително. Остани си със здраве.  Peace

Последна редакция: сб, 28 мар 2015, 18:15 от Vermilion`

# 1 403
Мисля стана повече от ясно, че цица може да ме впечатли със същата сила, колкото и твоята особа, а с всеки следващ пост става повече от отегчително. Остани си със здраве.  Peace

Като ти видя букета и все си мисля, че е за мен. А, то не било, пъф, жалко. Явно и с циците си така, да ти се чуди човек, коя позиция защитаваш. Rolling Eyes

# 1 404
  • До хладилника, който обичам
Янечек, именно. А след като видях новата реклама на колички Кам, съм изобщо разколебана какъв е образът на "майчинството" у нас Crazy

# 1 405
Фафла, някой без деца не може да има мнение по въпроса ли?

# 1 406
Някой без деца не може да има мнение по въпроса ли?

Всеки може да има мнение. Peace И аз нямам, бебета!!! Но съм отгледала бебе от кърмаче и кво....оно не е умряло от глад в Мола. О, чудо!!

Последна редакция: сб, 28 мар 2015, 18:22 от Фафла с чуден крем

# 1 407
  • град-държава
Явно сватбения ми букет има някаква тясна, но неясна за мен връзка с темата, защото с намеренията ми към конкретни потребители със сигурност няма. Laughing

# 1 408
Явно сватбения ми букет има някаква тясна, но неясна за мен връзка с темата, защото с намеренията ми към конкретни потребители със сигурност няма. Laughing

Хвърли го тоз букет, че да го грабна.  Laughing  bouquet

# 1 409
Стига с това кърмене. Давайте да се прехвърляме в глиганската тема, че да видим на коя са и по големи Crazy Mr. Green Laughing

Общи условия

Активация на акаунт