Отново за кърменето на обществени места

• 78 305
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 710

Понякога.
Понякога.
Понякога се вижда и цяла гърда. И репортажа бе с една извадена и една прибрана. После се заметна с одеяло.

Да, понякога. Точно така, за няколко секунди и ако много държиш да гледаш кърмещата жена, както в случая с телевизията, по която я дават. Има ли припаднали от гледката?

Въобще като е толкова гадно, защото сте гледали репортажа.  Grinning

За да видя дали кърмят дискретно.
Не, не всички кърмят дискретно и кърменето не е за секунди. Докато кърми, цицата е навън. Не за секунда, а докато накърми.

# 1 711

Та не знам в крайна сметка кой е по- по- най, но е факт, че масово кърмещите до късно или тези, демонстриращи го по някакъв начин , са все изчаткали кукувици или тотални мързелани.

+100 Peace

Една работеща жена няма как да кърми до късно. Peace

# 1 712
  • Северозапада
Не знам как се наричат, но това за мен е истинска перверзия. И със сигурност не е продиктувано от нуждите на детето.
Ами не, не ги гонят, то това е тъпото. Те отиват да повдигат блузата на майка си да "цокат" Sick.
Малко си противоречиш. Хем няма нужда детето, хем пък търси майка си да суче. Това, ако не е нужда, какво е? Подозирам, че отговорът ще е навик, ама да питам все пак.

Една работеща жена няма как да кърми до късно. Peace
Аз се върнах на работа, когато детето беше на 1 г. 2м. и 20 д.  bowuu

# 1 713
  • София - Рим и обратно
Не знам как се наричат, но това за мен е истинска перверзия. И със сигурност не е продиктувано от нуждите на детето.
Ами не, не ги гонят, то това е тъпото. Те отиват да повдигат блузата на майка си да "цокат" Sick.
Малко си противоречиш. Хем няма нужда детето, хем пък търси майка си да суче. Това, ако не е нужда, какво е? Подозирам, че отговорът ще е навик, ама да питам все пак.

Да суче? Дете, което си играе в пясъчника и ползва прибори за хранене има наложителна нужда от "сукане"? Ами хайде отговори си сама, защо на 6 мес. се е пробвало да се отбие, а на година и половина "има нужда".

# 1 714
Кафе с мед, това се наричат "дългокърмещи" майки. И аз не знаех за явлението, докато не посетих кърмаческия подфорум преди ден-два с познавателна цел.

И на мен ми  е перверзия да слагаш мед на кафе например. Вкус 

Колко е голямо детето, което кърмят: сега ще започнете да ги от деляте? Като на колко години си да гледаш филма или да се возиш на влакче..Или  си за кърмене навън и ли си Тексас мам против (макар че дори Тексас мамс са за). Ти си Тексас БГ мам

# 1 715
  • София
Много странни обобщения  newsm78 Сестра ми на втората седмица, след тежко раждане, си тръгна на лекции, изпити и работеше в една лаборатория в някои от дните. Кърми над 2 години, като не си е седяла вкъщи.Като племенникът ми е пил АМ само веднъж, когато беше на година и половина.
Това , че вие не бихте могли, не значи , че друг не може и го мързи. Въпрос на организация е, както за много други неща.
Мен ме мързи да стерилизирам шишета, например. Много по-лесно и хубаво е просто да си кърмя детето.
И е много по-важно за мен, отколкото да тръгна на работа.
Много лесно давате някакви диагнози,  абсолютно нищо перверзно няма в това 2-3 годишно дете да суче. Ако беше така, на повечето бабите ни и дядовците трябва да са с изкривявания, защото те са кърмени, докато не са започнали сами да си взимат от масата, че и след това.

# 1 716
  • Северозапада
Да суче? Дете, което си играе в пясъчника и ползва прибори за хранене има наложителна нужда от "сукане"? Ами хайде отговори си сама, защо на 6 мес. се е пробвало да се отбие, а на година и половина "има нужда".
Да "цока" явно ди звучи по-добре  Sick И не, не всички деца искат да се самоотбият на 6 м.

# 1 717
Какво сравнявате бабите, дето са били по нивите и по неволя са кърмили, че са нямали условия за друга храна?

# 1 718
Стига бе! За какво трябва на 6месеца да се отбива. Дори СЗО препоръчва изключително кърмене до 1 годинка. Децата от снимките са на не повече от 2г. Такива деца спокойно могат да сучат сутрин и вечер и през следобедния сън, ако е вкъщи и в това няма нищо перверзно.

# 1 719
Ако беше така, на повечето бабите ни и дядовците трябва да са с изкривявания, защото те са кърмени, докато не са започнали сами да си взимат от масата, че и след това.
Абе, що говорите наизуст?!
Кой ще ти кърми 2-3 год едно време, като са имали по 10 деца, те са раждали през година- две, по цял ден са били по нивите. Като понавърши 1 год и му поникнат няколко зъба, колкото да дъвче попарата и на някоя баба вкъщи, а майката на полето.

# 1 720
  • София - Рим и обратно

Много лесно давате някакви диагнози,  абсолютно нищо перверзно няма в това 2-3 годишно дете да суче.
Обясни ми, моля те, кое налага 2-3 годишно дете да "суче". На 3 тръгват на училище в някои страни.
Остави ги бабите и дядовците. Те по тогавашните разбирания бабите са докърмвали и внуците, докато щерката е на нивата (ако последното се роди към 50 годишнината, а най-голямото вече има бебе...).
Елена ме е изпреварила Simple Smile.

# 1 721
  • София
О, боже!
Попрегледах темата за дългокърмещите.
Ами че някои кърмят и в кола в движение. Ето това е да си на зор! А вие - някакви си молове.

# 1 722
Много им угаждате на тези деца, много. Днес искат цица навсякъде и по всяко време, утре ще искат самолет. Whistling

# 1 723
О, боже!
Попрегледах темата за дългокърмещите.
Ами че някои кърмят и в кола в движение. Ето това е да си на зор! А вие - някакви си молове.

Сигурно крайно нуждаещи се 2 годишни.

# 1 724
  • Северозапада
Бащата на ММ си е спомнял как е кърмен, т.е. бил е на възраст над 3 г. Играел е на улицата и се е прибирал да суче. Да, той е по-малкото дете и след него няма други, това вероятно е от значение, но едва ли е бил единичен случай.
На 3 г. едва ли учат нещо повече от нашите 3-годишни в детската градина. Това, че някъде му казват училище, едва ли значи че четат и пишат.

Общи условия

Активация на акаунт