Отново за кърменето на обществени места

• 77 994
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 2 055
  • София
Е тъй де, те нали затова тъкмо настояват да кърмят до към 25 - за да поддържат формата и обема. То и кравите като са пълни са им едни такива кръгли и издути и огромни, да се чудиш как ходят изобщо...

И само за всеки случай - мисля, че последните... доста страници са си чиста проба майтап - от страна на всички - но птк е много забавно...

# 2 056

Разбираш ли, това са други нужди и нямат нищо общо с нуждите на едно бебе, неговите нужди можеш да задоволиш много лесно - отиваш в стаята и го кърмиш.

Не може. Стаята била много далече, ако си на другия край на мола, нямало как да стигнеш на секундата там.

Ми тъй де. То тез молове вървят от по 100 - 200 хектара парчето, нагъната площ, то туй с невъоръжени крака мож' ли го изходи? Пък и то човек като Улезе У молО ша ли сА сети, че е с бебе и то ще му сА прияде по някоЙ време? Ми не, от де ще й хрумне такава идея на бедната майчица - кърмилница, че да вземе, примерно, още с влизането да се поинтересува къде е заветното помещение./.. Но то това е направо свръхчовешко усилие и нарушаване на човешките права - и на бебешките, и дори на тези на катеричките!

Тези надъхани жени обикновено са същите, които кърмят в тандем/ май така се казваше/, кърмят до 2-3 год, кърмят навсякъде, коментират осъдително майките, хранещи с АМ, фанатизират се на тема био, еко , примерно пелени за многократна употреба, отричат ваксините ...все крайни действия.

Не забравяй за вагиналните мензисни контейнери!  Sick
какви са тези контейнери?

# 2 057
  • София
Аз искам линка, наречето го нездраво любопитство... Rolling Eyes
Скрит текст:
http://lila.bg/catalogsearch/result/?q=ladycup , заедно с многократни превръзки, разни приспособления, с които жените да уринират прави и т.н. Естествено за въпроси и надъхване-има тема в Алтернативния.

# 2 058

Разбираш ли, това са други нужди и нямат нищо общо с нуждите на едно бебе, неговите нужди можеш да задоволиш много лесно - отиваш в стаята и го кърмиш.

Не може. Стаята била много далече, ако си на другия край на мола, нямало как да стигнеш на секундата там.

Ми тъй де. То тез молове вървят от по 100 - 200 хектара парчето, нагъната площ, то туй с невъоръжени крака мож' ли го изходи? Пък и то човек като Улезе У молО ша ли сА сети, че е с бебе и то ще му сА прияде по някоЙ време? Ми не, от де ще й хрумне такава идея на бедната майчица - кърмилница, че да вземе, примерно, още с влизането да се поинтересува къде е заветното помещение./.. Но то това е направо свръхчовешко усилие и нарушаване на човешките права - и на бебешките, и дори на тези на катеричките!

Тези надъхани жени обикновено са същите, които кърмят в тандем/ май така се казваше/, кърмят до 2-3 год, кърмят навсякъде, коментират осъдително майките, хранещи с АМ, фанатизират се на тема био, еко , примерно пелени за многократна употреба, отричат ваксините ...все крайни действия.

Не питай...набутваш си го и цял ден ти събира кръвта.Ходиш,а то се пълни.Надвечер го извадиш,оплакнеш го и....хоп пак обратно и така!!

# 2 059
50 лв. за силиконова тапа? Rolling Eyes
аре бе, бабите ви само с тапи с аходели на времето

# 2 060
  • София
Ох аман, горе съм дала линк в скрития текст   Sick

# 2 061
Ох, стига с тези гнусотии! Sick

# 2 062
Естествено, че последните страници са майтап Laughing

# 2 063
Ох, стига с тези гнусотии! Sick

Еми....на обикновените жени им интересно супер майките с какви атрибути изкарват определени дни в месеца.. Laughing Laughing Laughing smile3504

# 2 064
  • София

Ох, не питай. Чашки някакви или може би епруведки по-скоро, които си натикват, за да събират кръвта, после като се напълни изливат, (не знам, може би все пак заплакват) и пъхат отново...

# 2 065
Четох за някакви екопревръзки, които държиш седмица във вода, докато се съберат достатъчно за пералня. Само не разбрах с другото пране ли ги пускаш.

# 2 066
  • София

Да бе. Просто в един момент си рекох - малей, 'ми ако някой вземе, че за пръв път отвори отзад-напред? Отпред - сериозно, отзад... готови да сЪ избият.  Mr. Green Та за това го турих "сериозното" изречение - демек, за новопристигналите - има си предистория, сега просто се забавляваме, няма да прибягваме до насилие.

# 2 067
  • София
Четох за някакви екопревръзки, които държиш седмица във вода, докато се съберат достатъчно за пералня. Само не разбрах с другото пране ли ги пускаш.

Така като се замисля, баба ми, Бог да я прости, с еко е карала. Ама е имала само 2 - 3 парцала, така че най-екологично ги е прала лично. На ръка. Със студена вода.. И домашен сапун.

# 2 068
  • София - Рим и обратно
Така като гледам, и Къпането в неделя от времето на баба ми ще стане пак хит скоро.

# 2 069

Да бе. Просто в един момент си рекох - малей, 'ми ако някой вземе, че за пръв път отвори отзад-напред? Отпред - сериозно, отзад... готови да сЪ избият.  Mr. Green Та за това го турих "сериозното" изречение - демек, за новопристигналите - има си предистория, сега просто се забавляваме, няма да прибягваме до насилие.

Ба, ако те плесне някоя цица насред Мола.

Общи условия

Активация на акаунт