Отново за кърменето на обществени места

• 78 157
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 225
  • Най-красивата страна
Оф, дискриминираната ги съди за минимална сума ,целта и  както и на организацията ,която я подкрепя е да популяризира кърменето на публични места .каква е причината да карат майките да кърмят в молове барчета и т.н . не ми е понятно на мен.

Няма да си развалят удоволствието само защото имат бебе. Mr. GreenСоциален живот е това. Twisted Evil
И няма само с бебето да се съобразяват.....

# 226
На жената, кърмеща недискретно, колко ще се види от гърдата
Амииии, около 50% от гърдата ще се види - тези 50%, които са заголени при сваляне на блузата надолу. Заблуда е, че не се вижда. Бебето скрива зърното, ама ареолата и всичко друго си се вижда перфектно, освен ако няма покривало или специална кърмаческа блуза и сутиен.
Което ме подсеща - всичките тези кърмачки не са ли чували за кърмачески сутиени? Бога ми, дори аз имам един - купен погрешка, понеже беше единственият без банели. Чак вкъщи установих какво съм купила. И наистина прикрива.

# 227
  • Варна
Е то пък като никой нищо не види що да се морят Rolling Eyes

# 228
Е то пък като никой нищо не види що да се морят Rolling Eyes
Знам ли ги защо се морят да веят 50% цица Mr. Green
Просто казвам, че има продукти, специално измислени за комфорта на бебето. Повтарям - на бебето. Не на феминистките с права, а на бебето.

# 229
Докато четях темата незнайно защо ми изплува вица за Сър Джон и гей парада  Laughing
Скрит текст:
Какъв е този шум, Джеймс?
- Гей парад, милорд!
- И какво искат?
- Еднополова любов, милорд!
- Някой забранява ли им?
- ...Не, милорд!
- Е, тогава защо вдигат този шум?
- Еми, педерасти, милорд!

Май нещо такова се е получило  Laughing
На г-жата никой не й е забранил да си кърми детето, а само е била помолена да го направи на по-дискретно място, ама тя взела, че се обидила че и шум по медиите взела да вдига.
Аз пък си мисля, че след като е била не в парка - обществено място, а в Мола, който е частна собственост, не може да има претенции и да се чувства дискриминирана.

# 230
Аз пък си мисля, че след като е била не в парка - обществено място, а в Мола, който е частна собственост, не може да има претенции и да се чувства дискриминирана.
Тази интерпретация съвсем я забравих.

# 231
Да си призная честно, ако съм я забелязала изобщо кърмещата, едва ли съм щяла да се умиля от гърдата и бебето й. Обикновено обаче не не гледам в женските пазухи.
Да си призная отново честно, ако ми направят забележка, понеже, докато бях кърмачка от малкото ми секваше кърмата, щях да се направя на бяла и добра и да си спестя излишни емоции.
Да си призная отново честно, ако съм решила да се заям, направя на важна и интересна, то така мога да извъртя нещата в своя полза, че дори да съм се изчишкала на средата на мол-а, пак аз да съм правата.

# 232
  • София
А ако сте на плажа, гърдите не ви правят впечатление? На някои и гледката на самото кърмене им е неприятна, не само голотата...

# 233
  • София
Какво точно не разбирате от това, че бебето не може да се засити само с кърма след 6-я месец. Аз разбирам, че сред вас няма гении, но все пак от обща култура може да потърсите информация, но не само в интернет. Мнението което съм изразила си е лично мое, вие сами можете да избирате как и какво да правите. Не съветвам никого да прави каквото и да било.

Очевидно, ти си доста далече от това определение. А и каза, че можеш научно да докажеш твърденията си, чакаме...

# 234
На някои и гледката на самото кърмене им е неприятна, не само голотата...

Да, аз съм от тях. Голотата по принцип не ми е неприятна.

# 235
  • ❌❌❌
Абсолютно против съм. Ама нямам дете, така че мнението ми не важи. Но определено предпочитам да не се занимавам с кърмачки... Stop

Те и лъвчетата като нас се размножават полово. Wink

# 236
Има кърмене и кърмрне.

Нищо против нямамам дискретно жените да кърмят, ако ще и в мол, театър, община и т. н

Но има и отвратителни начини.:
В Метро бях свидетелка на следната гледка: Жена тика количка и в нея право дете дърпа в движение от съединяващата ги провисена абсолютно гола гърда. Целия този цирк беше безсрамен, да не кажа -вулгарен. Хората бяха Румънци. Говореха високо и привличаха внимание.

# 237
  • Beyond the Frontiers
Е, да де, ама няма как да забраним всичко, което ни е неприятно....

Какъв точно е проблема, че жената е била в МОЛ. Това е МОЛ, не е дискотека, бар или т.н. от сорта. Явно по времето на възмущаващите се не е имало такива "заведения". Зимно време, при дъжд, мъгла и т.н. това може да е удобно място за разходка на топло. Не разбирам защо МОЛ автоматично значи нещо лошо. Тук се създава някакъв стереотип, а 100% всички влизаме там.

Не ми пречи кърменето. Всеки за себе си преценява, как е подходящо. Както има жени с деколтета до пъпа, така има и такива, които се чувстват ок да кърмят свободно и открито навсякъде. Ама не съм чула първите да ги гонят от МОЛ-а.

# 238
Тези теми винаги се радват на голяма популярност. Гледам из форуми и ФБ народът яко е подпалил тези дни. Най ми е интересно защо голотата е по-приемлива, не съм виждала крайни теми за монокините, но пък закърменето - стой, та гледай. Ако може, ще ги разпнат тези кърмачки насред мола  Grinning Фройд и психолозите сигурно имат някакво обяснение. Може би подсъзнателно кърменето се приема като някакъв интимен, сексуален дори акт...Но едно време не е било така, поне от литературата така съдя. Явно нови някакви течения

# 239
  • ❌❌❌
В театър.................................................  Shocked smile3544 Joy Crazy

Направо Мария Калас да стане от гроба да ѝ попее...

Общи условия

Активация на акаунт