Отново за кърменето на обществени места

• 78 295
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 455
Та Бонго ,какво правиш у темата за кърмене ?
Допило му се е млечице на момчето..

Напълно възможно, но нищо ново във форума. Преди няколко години имаше един такъв стар мръсник в кърмаческия, ама мисля, че Бу го изплющя със зеленото дилдо още при първите опити да се сдобие с кърма.

# 1 456
Нима искаш да ме видиш с дете, захапало гърдата ми? Не! Ти искаш да видиш себе си в ролята на детето.
да бе. защо да си причинявам терор ?
все пак не искам да ми увеличаваш IQ-то  Laughing

Правилно! Далеч от кърмещи бг мами. И пари да ти дават не се съгласявай.

Първо бяха донякъде забавни с тая тема. После малко почнахме да ни се повръща. Сега вече си е откровено болни мисли на затворени в Курило. (Пускат ли им интернет там?)

# 1 457
Да кърми кой където си иска ,грам не ме вълнува мен.

Е, тогава що се пънеш да пишеш?

# 1 458
  • София
Е да, ама рибата е контаминирана с живак и сега вместо да поумнеете...... Party
Ще ида да кажа да не контаминират из къщи. Сигурно ще им прозвуча по-умно така. Стига са контаминирали и без това не чистя.

Аз пък тъпча домочадието с Омега 3, включая себе си - изкуствени интелекти сме.
Кафе,  къщовница си ти, пестиш от риба  Laughing Синтетичен интелект, няма вече изкуствен, само изкуството остана. Само синтетични деца и адаптарчетата. А и изкуствен е толкова обикновено и на добър български.  Hug

Бонго отдавна проси храна, сега само се е подвел по модата, не е като извратеняците, които навестяват кърмаческия открай време... Бонго, душа, биричка ти трябва  beer2

# 1 459
Нима искаш да ме видиш с дете, захапало гърдата ми? Не! Ти искаш да видиш себе си в ролята на детето.
да бе. защо да си причинявам терор ?
все пак не искам да ми увеличаваш IQ-то  Laughing

Правилно! Далеч от кърмещи бг мами. И пари да ти дават не се съгласявай.

Първо бяха донякъде забавни с тая тема. После малко почнахме да ни се повръща. Сега вече си е откровено болни мисли на затворени в Курило. (Пускат ли им интернет там?)
Не,в КОрило,хващат нет,по късата жица. Mr. Green

# 1 460

Забранено ли е Grinning
 Щото така искам  Laughing
 Ти не се пъни да ми се ядосваш  hahaha

# 1 461

Бонго отдавна проси храна, сега само се е подвел по модата, не е като извратеняците, които навестяват кърмаческия открай време... Бонго, душа, биричка ти трябва  beer2 [/color]
и модата е ???

# 1 462
  • София
Модата е кАрма и кармата е мода. Но в мол.

# 1 463

Забранено ли е Grinning
 Щото така искам  Laughing
 Ти не се пъни да ми се ядосваш  hahaha

Уеуе, каква е тая параноя   Joy , аз най-културно те попитах, свикнала си да се пънат да ти се ядосват ли hahaha ..

# 1 464
Бонго, признай си не е заради IQ-то. Имам уекинки съмнения, че е заради достойнството. Нали така беше колкото повече кърма, толкова по голям hahaha

# 1 465
Модата е кАрма и кармата е мода. Но в мол.
за мен не е мода.
показването на една цицка в някакъв филм  веднага го превръща в забранен до 12 или 14 год.
с какво цицката на тая е по-заслужила да се показва на показ спрямо цицката по филма ?
сега остана и актрисите да крещят, че са дискриминирани  Laughing

# 1 466
Бонго, признай си не е заради IQ-то. Имам уекинки съмнения, че е заради достойнството. Нали така беше колкото повече кърма, толкова по голям hahaha

Това го предположих доста отдавна.....

Цитат на: Герри в сб, 28 мар 2015, 23:22
Цитат на: Жармен в сб, 28 мар 2015, 22:11

Цитат
Та Бонго ,какво правиш у темата за кърмене ?

Допило му се е млечице на момчето..
или има комплекси и си търси кърма за елонгация.  35

# 1 467
Ми да, циганките кърмят по 3-4г., затова сигурно на циганите им е най-голям, а и са най-напредничави. hahaha .

# 1 468
  • София
Бонго, филмите ги забраняват, за да привлекат младежта към тях.

# 1 469
Малко отзиви и от бебешката стая на мол България, за която разбрах от по-назад в темата. Наистина първата, която посещавам, направена с повече мисъл за евентуалните ползватели, за което евала на собственика - широко; две отделни помещения - едно за преобуване и едно за хранене, разделени с врата; сравнително тихо - не е в непосредствена близост до тоалетните; мека мебел в помещението за хранене. Обаче.. кофите за боклук със счупени капаци - макар че бяха почиствани наскоро, смрадта си беше като навсякъде другаде Sick Пък в помещението за хранене най-необезпокоявано си седяха двама подпийнали тийнове, които казаха, че и те са деца, и отказаха да напуснат при любезно подканване, вкл. от хигиенистката. Охрана наблизо не се виждаше, така че пак ударихме на греда и не можахме да се възползваме от удобствата  Mr. Green

Обаче покрай тази тема взех сериозно да се замислям - навсякъде тези стаи са обозначени с биберон, т.е. са за хранене на бебета, не специално за кърмене. Защо тогава никой не се възмущава, че много по-многобройните майки, бутащи на бебетата си биберони и пюрета на най-разнообразни места из моловете, нарушават правилата  newsm78 По логиката на много от писалите в темата и тези майки би следвало да си хранят бебетата във въпросните стаи, щото те нали са за тази цел  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт