Отново за кърменето на обществени места

• 78 609
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 515

От една страна нямам нищо против ако кърменето е дискретно и не ми се натрапва. От друга страна и до днес не мога да изтрия от ума си мръсната циганка пред кабинета на педиатъра, която спокойно пред всички си извади огромната космата гърда и тогава бавно, спокойно намести бебето да суче. Когато млякото свърши.... Познайте и двете бяха от вън ooooh!. Някой хора си тръгнаха. Много хора като чуят за кърмене на вън имат подобни асоциации. В тази картинка аз нищо мило не виждам.

# 1 516
Никой не кара никого да вижда нещо мило, а да не оспорва правото на майката да прецени къде и как да нахрани детето, дори и изборът и да ни се вижда погрешен. За това се говори.

# 1 517
Ами да преценява така, че да не отвращава хората когато е на публично място. У тях, пред мъжа и ,да прави каквото иска. Peace

# 1 518

А ако татенцето огладнее в мола може ли да го накърмят?

# 1 519
Никой не кара никого да вижда нещо мило, а да не оспорва правото на майката да прецени къде и как да нахрани детето, дори и изборът и да ни се вижда погрешен. За това се говори.
А къде остава изборът на околните? На тази планета не сме сами и правото на майките не е над всичко. Имам против пред лицето ми да се веят гърди каквито и да са кърмещи или не.

# 1 520
Ами да преценява така, че да не отвращава хората когато е на публично място. У тях, пред мъжа и ,да прави каквото иска. Peace

Тя няма как да знае кой с какви отклонения е, за да прецени дали ще може да го отврати.
Ето, на мен не би ми хрумнало, че ти можеш да гледаш на храненето на бебе като на някакво сексуално действие.

# 1 521
  • Варна
Ресторантите са обществени места, там се яде. Допустимо ли е?

Ох, недей, че сега ще се изсипят противничките на воденето на деца по ресторанти, хотели, спа-центове, молове и всякакви места за рекреация, където децата са разглеждани като досадни гадини изсипани там да им провалят деня/вечерта.

По темата - грам не ми пука, нито колко космата, черна, дори мръсна е извадената цица, до момента, в който е извадена за кърмене. Подкрепям кърменето, без оглед на местата, на които се провежда, защото е в интерес на детето. А интересът на детето (не само моето, а всички гладни кърмачета) за мен е стратосферно по-важен от този на който и да било възрастен индивид. Защото всеки възрастен може да стане, да се премести, да си тръгне, да се обърне и общо взето да си гледа собствената работа (което е трябвало да прави по начало преди да се завира в чуждите работи). Но бебето не е длъжно да изживява стрес, глад, дискомфорт и всякакви съпътстващи негативи, защото някой си бил моралист, пуритан, амиш, ислямист и тн фрийк, който не понася кърмачки и кърмачета.

# 1 522
По- скоро отклонение от нормалността е да вадиш гърди навсякъде без да се интересуваш как биха се почувствали околните. Отклонение е да не се притесняваш да вадиш гърди на публично място. Аз също бих кърмила на обществено място ако съм способна да го направя доскретно без да смущавам никого.

# 1 523
Но бебето не е длъжно да изживява стрес, глад, дискомфорт и всякакви съпътстващи негативи, защото ...
Майка му е решила да се разхожда в мола или където и да е без да се съобразява, че разполага само с два часа примерно до следващото хранене.

# 1 524
  • Варна
Но бебето не е длъжно да изживява стрес, глад, дискомфорт и всякакви съпътстващи негативи, защото ...
Майка му е решила да се разхожда в мола или където и да е без да се съобразява, че разполага само с два часа примерно до следващото хранене.

Това не можах да разбера, в какъв смисъл го казваш - че трябва или не трябва да се съобразява, че има 2 часа до следващото хранене?

# 1 525

Това не можах да разбера, в какъв смисъл го казваш - че трябва или не трябва да се съобразява, че има 2 часа до следващото хранене?
Чети моите думи като продължение на твоите в цитата Laughing

# 1 526
  • Варна
Аха, сега на второ четене си го разтълкувах, че според теб майката трябва да се съобрази.
В такъв случай сигурно ще те шокирам, но бебетата не ядат на 2 или 3 часа, а когато си поискат  Laughing
Сиреч, може да искат и през 15 мин и през 5 часа...Разходките на обществени места в този случай вероятно изискват мастър левел по телепатия Wink

# 1 527
  • Австрия
Аха, сега на второ четене си го разтълкувах, че според теб майката трябва да се съобрази.
В такъв случай сигурно ще те шокирам, но бебетата не ядат на 2 или 3 часа, а когато си поискат  Laughing
Сиреч, може да искат и през 15 мин и през 5 часа...Разходките на обществени места в този случай вероятно изискват мастър левел по телепатия Wink

Сигурно на свой ред ще се шокираш, но едно добре нахранено бебе не ще да яде на всеки 15 минути. Огладнява след минимум 2 часа. Ако си иска постоянно, просто означава, че постоянно изпитва глад т.е. перманентно незаситено.

# 1 528
Какво се връзвате на поредния трол?
Ами редовните не-тролове не са достатъчно забавни и "провокативни". Скучни и сигурни като мисионерска поза (ама задоволителна) Simple Smile цун цун касита напр  Joy

# 1 529

А ако татенцето огладнее в мола може ли да го накърмят?

майката не може ли да огладнее  newsm78
в мола има мъже. може някой да я нахрани.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт